Веселин Марешки е водач на листата на "ВОЛЯ - Българските родолюбци" за евроизбори 2019г. Известен борец срещу картелите в бизнеса, а днес и народен представител.

В началото на 90-те години на миналия век, Веселин Марешки създава първият си успешен бизнес, в ползва на българите. Неговите аптеки до днес са известни със своите достъпни цени, а самият и създател се бори срещу фармацевтични картели, за да предоставя, въпреки тях, едно от основните права на всеки човек - здраве.

През 2015г. създава и втория си бизнес, който отново цели да помогне на българския народ. Този път да им даде така нужната, в ежедневието на всеки, мобилност, а успехът им не е за сметка на народа!

Два бизнеса, създадени с усилията на обикновен българин, за всички българи и повели тежката битка срещу най-големите картели в България. Същите картели, които съществуват с помощта и подкрепата на българските политици от изминалите десетилетия - добре познати партии, обединения и формации, които се опитват да ни накарат да забравим постъпките им, сменяйки своите имена, цветове и лица. Тези, които все така отговорни за лошото състояние на българското общество, политика и общо състояние на страната.

На фона на всичко това, на хората им е трудно да повярват, че някой иска да бъде в политиката и в парламента, не за да си реши личните бизнес въпроси, а за да се бори заедно с всички български граждани за решаването на проблемите им, повишаването на покупателната способност и като цяло за подобряването на качеството на живот.

Политиците на нашето минало трябва да останат там и са причината за нужда от нови такива в България, които ги е грижата за Родината и това как живее народът. Експертите, доказали своя опит, са тези, които на базата на него, могат да извадят България от омагьосания кръг на корупцията и картелите.

Техният специализиран опит в икономиката, международната търговия, здравеопазването, екологията, инфраструктурата, европейски фондовете, експерти по национална сигурност, правата и финансите, e решението за проблемите, в които са потънали българското общество и политика. Защото успешния бизнес модел може да се преведе и адаптира в успешна политика, която да е в ползва на всички българи, а не за тези, защитаващи картелите и собствените си интереси.

Бизнес моделът в политиката е осъществим, когато в нея участват експерти.

Докато другите политици, търсят българския вот с празни обещания, които не изпълняват в продължение на години, то г-н Марешки е доказал как защитава интереса на Родината и на всички българи. Докато другите само говореха за картели, той се изправи и поведе битката срещу тях. А вместо с приказки, той ще го направи с действия и без грандоманство. На местно ниво, поемайки един сектор на властта, а когато се види позитивната промяна в него, до година по-късно, ще потърси отново подкрепата на българите за повече. На европейско ниво - защитавайки българските интереси.

Време е да спрем грабежа, корупцията и злоупотребите! Време е за политика от истинските родолюбци за българския народ! Време е за лидери, които познават България, с която всички се гордеем! Страна пълна с традиции, богата история и невероятна природа!

На 26 май 2019г. подкрепете Веселин Марешки и "ВОЛЯ - Българските родолюбци" с бюлетина номер 23.

 

 

Платен материал на Политическа Коалиция "Воля - Българските родолюбци".

Купуването и продаването на гласове е престъпление.