Бояна - вдовицата на ненадейно отишлия си бизнесмен Стефан Шарлопов, написа прочувствен пост във Фейсбук по повод три години от кончината му.

Ето какво гласи виртуалното обръщение на бизнесдамата с диплома за психотерапевт към нейния покоен съпруг:

"Изминаха три години без теб, любов! Все повече ми липсват разговорите, усмивката, добрата дума, рамото ти на което да поплача и най-вече ми липсва любовта ти! Някога отново ще се срещнем, за да довършим това, което бяхме започнали! Почивай в мир".

Малко след ненадейната кончина на бизнесмена Бояна сподели в интервю: "Вечерта (преди смъртта си - бел. ред.) той не се чувстваше добре. Имаше вирус, децата бяха болни. Стефан казваше, че чувства неразположение - главоболие. Момичетата го разтриха. Беше му високо кръвното, но не чак толкова, че да се притесним. Казват, че това е сладката смърт - да умреш в съня си. Живя като победител, умря като такъв и искам да го помнят такъв. Причината за смъртта е сърдечна недостатъчност. Не се е мъчил... Момчетата се опитват да заемат неговата роля, което за мен е много тъжно. Всяка вечер сядаме и говорим за него. Той се опитваше всички да ни пази. Влизайки в бизнеса, разбрах, че съм много подготвена. След като почина, се наложи да вляза в много лични негови неща. Беше си направил таблица с длъжници, всичко е описвал на ръка. Преди 2 години успя да върне всички кредити. В момента всичко е подредено, все едно си е знаел какво предстои", разказа с вдовицата.

Освен съпруга си, миналата година Бояна Шарлопова загуби и своя свекър - известния журналист Христо Шарлопов. Дойенът на публицистиката загуби битката с Covid-19 през декември 2020 г.