Това съобщиха техни близки пред Нова телевизия, цитирани от КРОСС.

Жестоката катастрофа стана в района на площад "Ручей", когато по време на среднощна гонка 21-годишният Бисер Андреев и 23-годишният Людмил се удрят, колите им -  "Ауди" А4 и "БМВ", се качват на тротоара и помитат двамата пешеходци - Паула и приятелят й Николай. Двамата умират на място.

В средата на ноември м.г. Софийската окръжна прокуратура привлече като обвиняем Бисер Андреев, който е син на прокурора от Софийска градска прокуратура Венцислав Андреев. На другия шофьор не са повдигнати обвинения.

Сестрата на Николай разказа, че няма никаква информация за това какво се случва и как върви разследването. "Не е нормално толкова време да няма нещо конкретно по разследването, нито информация по случая", заяви тя.

Жената е категорична, че вече не вярва, че някога ще има възмездие по този случай. "Надявам се тези хора да заспиват и да се будят с мисълта, че са убили двама души", каза още тя.

Сестрата на Николай разказа още, че се е срещнала с прокурор Венцислав Андреев, който е изказал съболезнования и я е уверил, че няма намеса в забавянето на разследването, но тя не му вярва.