14 месеца няма наказани за 2-ма прегазени на тротоара на столичен булевард

14 месеца след смъртта на 32-годишния Николай Спасов и 39-годишната Паула Тодорова, които бяха блъснати и убити на място на тротоара на столичния бул. "България" в нощта на 5 август 2011 г., по делото няма никакво развитие.

Обратно в новината

Коментари - 14 месеца няма наказани за 2-ма прегазени на тротоара на столичен булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към семейството и близките на загиналите.Искрени съболезнования за личната Ви трагедия!Ние минаваме през същия ад- убито дете, Марианка Карабулева от Плевен.Делото на 1.10.2012г. даде условна присъда на убиеца, не стига, че се подиграха с мъката и болката на майката и приятелите и, но и си позволиха да опетнят паметта на едно невинно, младо дете.За да се оправдае един "УБИЕЦ" , за ужас на потърпевшите, "висшите, справедливи??? магистрати???" се подиграха с паметта на Мимето.За какво става дума- ужас, срам и липса на всякакъв род морал и съпричастност към близките. Свържете се с фондация"Безопасни улици за Валя", Клуб" Безопасни улици" и групата "Искаме доживотен затвор за убиеца на Мариана".Всички те са във Фейсбука и там ще намерите разбиране, помощ и подкрепа.Заедно ще се борим за справедливи наказания и ефективни присъдиза убийците на децата ни, приятелите ни и близките ни.

Тази държава не заслужава да съществува и ден повече. Народа не е в опасност, все ще се намери място за 5.5 милиона, но поне ще е сигурно, че управляващите в трите власти в момента повече никога никого няма да управляват. Което е един доста хуманен акт в глобален мащаб.

Данъците ни отиват на вятъра!!! Писна ми и искам революция!!!

За съжаление в РБългария е така,умираш,някой изказва съболезнования и точка.Аз си мисля,че ,ако синът на този уважаван ПРОКУРОР беше на мястото на тези деца ,нямаше да стои и да чака 14месеца резултат.Аз претърпях ПТП един ме блъсна на пешеходната пътека и ми прегази крака ,счупени пръсти ,оперираха ме и т.н ,но в КАТ няма регистрирано ПТП на този ден въпреки,че имам констативен протокол. Направо не ми се живее в тази държава. Искренно съжалявам за починалите деца.Дано има възмездие на тези,които причиняват болки и страдания на хората.

Ми разберете къде живее прокурора и го убийте бе,толкова ли сте тъпи.В тая гнусна държавица само това е възмездието.

Айде стига де, какво толкова е станало, позабавлявало се момченцето ми, умничкото ми добро дете, нищо лошо не е направило на тати синчето. Няма право да се забавлява ли ?

Точни така Тати!!!!Много си ми пекан.Ари да ми купиш ново Беемвенце да ходим да им трошим краченцата по сфетофарите.Много съм добар сшта знаеш.

Какво развитие да има като убиец е прокурорско синче?!

Би трябвало да знаем всички че живеем в подобие на държава...така че всичко е нормално!!!

Няма у нас да ме учуди и присъда като: Роднините на загиналите да изплатят щетите по колите на участвали в гонката и катастрофата.

Какво толкова разследват, до сега разследването и всички съдебни фази да бяха минали и прокурорския син и другия участник да си бяха осъдени.

безобразие и целенасочено мотаене на делото, покриване на свидетели, преправяне на доказателства и КОРУПЦИЯ (не е задължително да е с подкуп)! Какво толкова има да сучат (14 месеца), може би отново лигавене кой, ама защо, колко и как е виновен. Тези съдии да си изгорят дипломите и да си ходят. Ако толкова се "притесняват" да не сгрешат, нека при смъртни случаи да се пита народа - 12 съдебни заседатели (обикновени хора) да взимат решението. Иначе ще се наложи законът на джунглата - всеки сам да си налага справедливост: око за око, зъб за зъб. Виждате ли друг начин?

Ако на мене се случи подобно нещо не бих чакал и секунда За 14месеца от тези хубавци щеше да остане само една шепа прашец Всички казват не варвам в правосъдие ами вземете в свои ръце правосъдието Има старинни текстове за правосъдие в такива случаи измислени и успешно прилагани от векове Иначе просто ставате съучастници от другата страна. Нямя какво да губите загубили сте достатъчно

А защо е обвинен само сина на прокурора, другият участник е с по - силни връзки ли ?

Ами, вероятно е син на съдя! Обвиняват сина на прокурора, бащата на другото момче-съдя го оправдава, а пък за сметка на това сина на прокурора не го кисне! Латино сериал в бЪЛГАРСКИ стил!

финалното решение ще с ще стане най-рано след 6 година на делото. Вече всички ще са го забравили. решенето на СЪДЪТ ще е нещо от типа: "Няма събрани съпоставимоизмерими доказателсвта и вина не може да се докаже" 1. Не е ясно как точно е нанесен фаталният удар, възможно е да са умрели от инфакрт преди да бъдат смазани от колите. 2. Заключение на експерти: За колите не е ясно от кого точно са били управлявани и дали не са имали маханичен дефект в следствие на което да са се отклонили от пътя.

Всички много ревете, но като се качите на автомобилите и даже не се сещате да си погледнете километража. Във фейсбук се организирва протест против неспазващите ограниченията на скоростта... Хайде да Ви видя дали ще се присъедините или само ще си пишете тук!

Стига цензура бе дир - милиционери ли сте ?

Това е Булгаристан с корумпираната и вмирисана съдебна система, която носим на гърба си. Няма да е за дълго, още за 30 - 40 години. Трай си, трай си робе.

Чакам коментара на Бойко Великолепни. Съдебната власт е вече в ГЕРБ.. промяна НЯМА !

Не правя коментарии на избягал от лудницата червен психар.

Ахмед Доган

Бе коментари може и да не правиш ... но с бибитките на мутрата си виртуоз!

Съдебната власт все още си е от дъртите корумпирани съдии и прокурори на селският доносник ГОЦЕ ПЪРВАНОВ тоест БСП Промивай мозъците на бабичките на Позитано , ние виждаме от коя партия са произлезли всички съдии в България и чий интереси бранят с зъби и нокти , и как всеки ден реват че са независими

Ахмед Доган

Да не е същата партия, от която е произлязъл тоя, на когото толкова лижеш заDника бе капUт? Май забравяш, че Асфалт паша никога не се е отказвал от членството си в БКП!!!

Това е положението, бате. Виж им само коментарите: БСП, БКП, комунисти (къде са сега?) са ни виновни. Ако беше по време на комунизма, за добро или лошо, убийците вече да са в Белене, а бащите им уволнени. Невероятно, но факт.

това се случва само в БГ , престъпниците да са на свобода....по- добре да я няма тази държава

Наблюдаващият прокурор по делото сигур е някакво светило огромно!

Врачанският съд ще накаже ли малоумното скинарче- ПАВЕЛ ВЕСЕЛИНОВ ВЪТОВ, който ходи нощем друсан из врачанските дискотеки и пребива невинни хора? Редовно досажда на момичетата и ако му откажат секс пребива тях или хората, които се опитват да ги защитят. Защо Врачанският съд не прави нищо? Може би защото бащата не това ненормално изчадие е известен корумпиран прокурор?

Снощи по NG даваха как един баща на загинало в самолетна катастрофа дете убива диспечера, който носи основната вина за катастрофата...явно и тук натам вървим...

Ако на мене се случи подобно нещо не бих чакал и секунда За 14месеца от тези хубавци щеше да остане само една шепа прашец Всички казват не варвам в правосъдие ами вземете в свои ръце правосъдието Има старинни текстове за правосъдие в такива случаи измислени и успешно прилагани от векове Иначе просто ставате съучастници от другата страна. Нямя какво да губите загубили сте достатъчно

Браво на този баща най после един баща който истински обича детето си Шапка му свалям

Е ко се чудите цяло лято някакъв черен ситроен мачка хората на тротоара пред Административния съд във Варна за да може да паркира. Обикновено го прави като изтиква хората от тротоара към платното. После си го ограждат с някакви конуси които нямат никаква работа на тротоара.

Такива нови черни служебни ситроени със сини лампи имат всички шефове на съдилища:) могат да избутват когото си искат:) иначе, пари не им достигат за качествено правораздаване...

Държавните институциии, техните служители не само не си вършат работата,ами не спазват законовите срокове и нарушават законите.Те са престъпници,защото пречат на гражданите да си вършат работата и да живеят спокойно.

Малеее. Взимай брадвата и по тиквите дебели! мамка им мръсна комунистическа

Как да се свържа с този "изказал съболезнования" прокурор /думата има близко звучене с провокатор/ и да му кажа,че отговорност за случая носи и той,защото не е положил усилия да научи сина си,че има правила при шофиране на автомобил и,че гонките по улиците са сериозно нарушение на тези правила.

Явно нарушение на един от основните принципи на правораздаването: равнопоставеност на всички пред закона!

Гарван-гарвана око на вади!!!Народна мъдрост! Тоя има връзки да го оправдае ...в най-добрия случай, ама наистина най-добрия случай ще е с условна!

няма и да има все пак това е българия

На този или на онзи свят ще има възмездие. Срам и позор! Ужким сме правова държава. Ще гледаме Шенген през крив макарон докато цари този правов хаос

Много ясно, че няма да има наказани. Единия пикльо и прокурорски син, кой ще го накаже. Та това е на колега детето.

Човешкият живот нищо не заначи.

А защо изобщо се прави разследване? Колата беше там и я видях с очи. Ясно е кой е бил шофьор. Досега трябваше този да е излежал година от доживотната си присъда. Не, време е народа да се събуди. Стига всички сме спали, защото ни тъпчат, а ние се правим, че така ни е добре.

Неадекватното НИ поведение, и на целият Български народ означава едно.........Вече сме стъпкани!

Естествено е да няма последствия за виновните. Някой да очаква нещо друго?

Ще протакат докато изтече давностния срок и ще прекратят делото !

Колко е срока за убийство?

Та... какво беше сега за корумпирания съд, дето му е виновен на Цветанов? Следствието на кого е подчинено?

Следствието разследва и дава на прокуратурата. Ако прокуратурата прецени прави дело, ако не иска разследването да продължи. Делото го започва прокаратурата, а не следствието!

Жената казва, че няма никаква информация от следствието. Те какво - над всички ли са? И прокуратурата също е под протекциите на МВР, въпреки че се води независима, ама това е друга тема. Абе гнило, та да не смееш с пръст да пипнеш, че ще се разсмърди до Бога.

Що за глупост - този Венцислав Андреев ли трябва да разследва сина си?

Кротни се, будна народна съвест! Не разследва баща му, макар това да е обичайната практика на любимците ти. Бащата просто е изказал съболезнования.

Само в Страсбург- тук няма правосъдие, особено ако е замесено детето на политик, съдия, прокурор. СТо процента ше го изкарат нещастен инцидент или нещо такова.

Ами то е нещастен инцидент, да не мислиш, че са искали да ги убият. Друга тема е в коя малоумна държава живеем, щом 14 месеца не могат да приключат едно доста елементарно дело.