И най-голямата опасност не е толкова страшна, когато си подготвен за нея. Така най-честният начин да запазим спокойствието на читателите е да ги информираме обективно.

Националният телефон на здравното министерство е затрупан с обаждания за коронавируса и трудно отговаря на огромното натоварване. Затова, със съдействието на "Дънди Прешъс Металс", Dir.bg започва информационна кампания. Вече можете да задавате всички въпроси, на които не сте намерили отговор.

Питайте, споделяйте проблеми и пишете на мейл Covid@dir.bg!

За да представим информация на най-високо равнище, се доверяваме на мултидисциплинарен екип от експерти. В сряда от 12 часа те ще отговарят на живо във виртуалното студио на Dir.bg.

Още преди да оглави Медицинския щаб към МС думата си да участва даде проф. Коста Костов - пулмолог от столичната Окръжна болница. На въпроси ще отговарят и реаниматорът доц. Йорданка Ямакова от Онкологична болница, вирусологът доц. Дора Александрова и клиничният психолог Велислава Донкин от Хематологична болница, както и инфекционистът д-р Ралица Йорданова от Инфекциозна болница в София.