През изминалите месеци редица от най-популярните имена в българския шоубизнес успяха да се вталят и да се представят във възможно най-добрата си светлина пред своите фенове. Сред тях бяха Андреа, Коцето и Надя, Камелия Воче и мн. др.

Плъзнаха слухове, че топ формата им се дължи на зверски диети, изтощителни тренировки в залата и дори намесата на пластични хирурзи! Истината обаче се оказа съвсем друга. И ето какво разкриха самите звезди за това как са стопили мазнинките:



Снимка


Андреа избра Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE, за да поддържа перфектна форма за сцената. Тя комбинира мощното действие на отслабващите продукти с любимите си тренировки по бокс в залата на гаджето си Кубрат Пулев и резултатите са впечатляващи


Снимка


Звездната стажантка Камелия Воче свали над 8 кг само за месец с Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. Камелия признава, че от години си прави по един отслабващ курс с френските капсули преди всеки летен сезон, за да бъде в перфектна форма.


Кои други звезди успяха да се разделят със свръхтеглото си и да изваят перфектни форми, вижте в галерията>>>



Снимка


Ако и вие искате да влезете бързо в топ форма, не пропускайте специалния промоционален пакет „ОТСЛАБНИ СЕГА!“ от Vitaslim. Той осигурява едновременно ефективно редуциране на теглото и перфектен тонус. В него ще намерите двата доказано най-добри продукта за отслабване – Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. В комбинация те стопяват излишните килограми неусетно, а вие се радвате на идеално изваяни форми без глад и мъчения!


За повече информация и поръчка на пакета „ОТСЛАБНИ СЕГА“ вижте ТУК.