България е сред държавите с най-висок риск за развитие на рак на дебелото черво и най-висока смъртност сред пациентите, диагностицирани с рак, редом с Естония, Литва, Латвия, Полша и Словакия, според Европейския раков регистър (EUROCARE).

Как се оказахме в тази ситуация?


Двете основни причини са: застоял начин на живот и небалансирано хранене. България не е изключение, в нашата страна много често недостатъчната консумация на фибри (плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни) е свързвана с различни заболявания: затлъстяване, диабет, повишен холестерол, сърдечно-съдови заболявания, както и рак на дебелото черво.

Запек и рак на дебелото черво


Сред факторите, които благоприятстват развитието на рак на дебелото червo е и запека. НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ЗАПЕКА! 50% от зрялото население на България страда от запек, а 80% от тях са жени!!! Много често запекът e омаловажаван симптом, малко са тези, които знаят, че изхожданията трябва да бъдат ежедневни, тъй като чревният транзит продължава между 18-24 часа. Много хора приемат за нормално да ходят до тоалетна по голяма нужда на 3-4 дни или дори повече.

Решението: Кажете ДА на фибрите!

Хранителните фибри са чудесен лек, който природата ни дарява в изобилие, за да укрепи здравето ни, а ние много често го пренебрегваме. Хранителните фибри абсорбират вода и подобно на своеобразна гъба, почистват токсините и ги елиминират, в същото време стимулират храносмилането, регулират чревния транзит и предотвратяват рака на дебелото черво.
Снимка
Изследвания показват, че трайното отсъствие на фибри от храната и ежедневната консумация на червено месо (свинско, телешко, агнешко) увеличава с до 3 пъти риска за развитие на рак на дебелото черво. Научно изследване, проведено от доктор Улрайк Петерс от Националния раков институт (САЩ), публикувано в „The Lancet Medical Journal“, проследява връзката между консумацията на фибри и образуването на полипи по дебелото черво. Полипите са доброкачествени тумори, които с течение на времето могат да прераснат в злокачествени такива. Бе доказано, че обогатяването на храненето с фибри води до понижение с 27% на риска за развитие на полипи по стените на дебелото черво.

КолонХелп, най-добрата комбинация от фибри!


Знаете ли, че имаме нужда от 24-35 грама фибри всеки ден, за да бъдем здрави? За съжаление, модерното хранене ни осигурява само 10-12 грама от необходимата дневна доза!


Имаш проблеми с храносмилането? Запек? Подут корем и раздразнено дебело черво? Тук на помощ идва КолонХелп, 100% натурална хранителна добавка, която съдържа ленени семена и специална фибра Псилиум, признати от ESCOP (Европейска комисия за изучаване на медицински растения) за свойството им да нормализират транзита и храносмилането. При запек, фибрите КолонХелп овлажняват фекалните материи и улесняват освобождаването. При диария, фибрите регулират консистенцията на изпражненията и понижават киселинността им, като допълнително абсорбират водата.
Продуктът КолонХелп не е мощно слабително, а регулатор на транзита, който не съдържа сена или зърнастец! Сената и зърнастеца са растения с мощен слабително-очистителен ефект, с агресивно действие по чревните стени, които при дълга употреба създават зависимост и привикване на червата.

Избери КолонХелп! 100% натурална хранителна добавка, сега използвана от хиляди българи, които вече се радват на отлично храносмилане!

Поръчай сега КолонХелп и още утре ще го получиш вкъщи! Обади се на 082.299.999 или влез на www.colonhelp.bg, и се радвай на чудотворните ползи на КолонХелп! Доставката е БЕЗПЛАТНА в цяла България! Търсете продукта и в аптеките! Попитайте Вашия фармацевт за КолонХелп!

Снимка