34-годишна жена, 58-годишният й свекър и 54-годишната й свекърва са трите жертви от жестоката катастрофа, станала снощи на магистрала "Тракия". 

Зад волана на лекия автомобил "Нисан" е била младата жена. Движейки се от София към Пловдив, в района 89-ия километър, 34-годишната К.З. от Сливен е загубила управлението над колата. Във въпросния участък има строително-ремонтни дейности, като трасето е обозначено със знаци, табели и светещи бализи.

Нисанът е навлязъл в ремонтираното пътно платно, а от там е паднал през моста в коритото на река "Елшишка". При сблъсъка със земята газовата уредба на автомобила е избухнала и колата е изгоряла. Причината за смъртта на двама от тримата загинали е именно разразилият се пожар в колата, а третият пътник е изпаднал от нея, което се е оказало смъртоносно за него.

Извън нисана са открити и 37-годишният съпруг на шофьорката, както и 10-годишната им дъщеричка. Бащата и детето са транспортирани в МБАЛ-Пазарджик. 

Мъжът е със счупен таз и в момента се намира в реанимацията на лечебното заведение, а момиченцето е с фрактури на двете ръце и охлузвания по цялото тяло. И двамата са намерени извън автомобила. 

Пожарът възникнал от катастрофата е изгасен бързо от пожарникарите, тъй като в района има бензиностанции. Според първоначално събраните данни причина за тежкия инцидент е висока и несъобразена с пътната обстановка скорост.