"Нямаме навици да потребяваме журналистика в Instagram, Facebook и Tik-Tok. Ние по-скоро се "инфлуенсваме" от социалните мрежи, но е хубаво, че има и такива проекти, които са фокусирани върху това не да разпространяват просто информация, а да правят журналистика. Журналистика насочена към млади хора в социалните мрежи" - това разказва Рени Веселинова, главен редактор на ENTR Bulgaria в новия епизод на подкаста "Trendy".

Политика, дигитална трансформация, енергетика, лайфстайл, спорт, почивки и забавление, но и противоречиви теми като секс, наркотици и психологически проблеми са третирани от ENTR и са предназначени основно за хора между 16 и 28-годишна възраст.

"Създавайки такова съдържание за тях ние им даваме свобода и целенасочено ги приканваме да споделят какво мислят, какви проблеми срещат в тези посоки и как тези проблеми могат да бъдат решени" - разказва Рени и добавя: "Съдържанието на ЕNTR се фокусира върху това, което се случва в Европа и какво означава то за нас, като хора, които сме част от Европейския съюз и европейския континент".

Чуйте повече в аудиото!

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Apple Podcasts - Anchor - Pocket Casts - RadioPublic


ЕNTR във Фейсбук

ENTR в Instagram

ENTR в YouTube