Коментари - Отровиха с пестициди кенгурата в хасковския зоопарк | Днес.dir.bg

Отровиха с пестициди кенгурата в хасковския зоопарк

Кенгурата от хасковския зоопарк са били отровени с пестициди. Тримесечното им бебе, което било в торбата на майката, също е умряло, съобщиха БНТ и БНР.

Обратно в новината

Коментари - Отровиха с пестициди кенгурата в хасковския зоопарк | Днес.dir.bg

Коментари

падението е тотално. а краят е близо.

Bulgaria,Bulgario!!!

Напълно ми е непонятно - кой и защо ще тръгне да трови тези сладки животинки ... и то с пестициди, и колко е голяма тази торба, от която две едри животни са се хранили цял месец , и поне малко не е ли останало, че да направят тестове на храната?!? По вероятно ми звучи, далавера на управата с некачествена храна ... и сега си изсмукват от пръстите нелепи обяснения, и разбира се ще намерят "специалисти-ветеринари", които да ги потвърдят ... срещу солидно убеждаване.

Бумът на всякакви "инциденти" след падането на престъпното правителство на Орешарски едва ли е случаен и по всяка вероятност става дума за предизборни комунистически провокации! За комунистите дори човешкият живот няма никакво значение, а какво остава за някакви животни!

"В края на август в столичната зоологическа градина за два дни умряха як, камила и 3 гаура. След тях почина и бебе козирог. Последваха и бизоните. В червата на починалите животни бяха открити токсини. ." Ако в БГ си имаме нещо в излишък, то полиция/жандармерия и "охранители". Та, де бЕхте, бря ??!

ПП. Скотолюбци от "4 лапи", освен улични псета-човекоядци, няма ли и други животни, чиито интереси да представяте ?

"След тях почина и бебе козирог"?! За пръв път чувам за такова животно. Аз ли съм невеж или има грешка?

това е астрологична таксономична единица :) явно в дира са я въвели отскоро, ама зоолозите не знаят за това

Ами очевидно си невеж! За целта има Уикипедия - алпийски козирог. link

ние пък си помислихме, че е бил небесен

Въпрос към всички маймуни на конци плюещи българите и България под всяка статия...Когато американец излезе и разстреля 10-15 деца американчета, какви мнения давате за американското общество ???

Американците да си дават мнението за американското общество!

вика Марс! Абе приятел, имаш идея къде са американците, къде сме ние?! Що ли се занимавам с теб!

Моля , не обиждай маймуните ! Това са един -двама малоумници , нпо-тролове , които използват всяка възможност да леят помия срещу България . И дира винаги им дава широка трибуна , щото и те са от същото блато . Жалко за животните :(((

staato@

В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЗООЛОГИЧЕСКИ ГРАДИНИ.

защо ги взимат като не могат да ги гледат , да се забранят зоопарковете

НЕ СЛУЧАНО НИ НАРИЧАТ ВАРВАРИ!

Ами варвари сте си , асане ! За разлика от нас , Българите : )

нашенците, за какво ли ни бива още? Това е непростимо деяние на работещите там. И аз предлагам най високо наказание за виновните!!!!

идиотско общество и така ще продължи

Изродите са навсякъде! И тук в дир-а ! Преди известно време пред блока отровиха дребно на ръст куче , което нямаше и две години . Без никакви прояви на агресия спрямо минаващите от негова страна . Махаше опашка на всеки минувач . Погнусен съм от деградацията , която обхвана голяма част от българина !

Аз очаквам да се засилят подобни прояви между хората в Бълхария. Тогава може да сме сигурни в нивото си.

Чудя се, как още ние сме живи - нали ядем пестициди, хербициди, консерванти. И червата ни и другите органи са поразени. Горките животни. По-добре да се затвори тази зоологическа градина. Децата да не гледат мъките на тези нещастни затворници.

Това е един много добър показател за нивото ни на развитие като държав аи цивилизация!

Навън има пълна забрана за хранене на животни с храна внесена отвън.За това има магазин с храни в зоо -то .

Всяка клетка трябва да бъде отделена и със стъкло или нещо такова, така, че хората въобще да нямат достъп до животните.

САМО НЕКЪДЪРНИЦИ ЛИ РАБОТЯТ В ЗООЛОГИЧЕСКИТЕ ГРАДИНИ това са убийци на беззащитните животни. До кога ще се заплаща на нехайни и неуки УЖ СЛОЖИТЕЛИ? Да се уволнят и накажат!

А какво са това "слОжители"? Дали не са такива, които са слОжили нещо? ;-)

Сперете зооградините в България или поне извън София - не че и тази в София е цвете. При такова недорасло общество и голям брой неандерталци, поне животните за не мъчим.

Много ме е гнус. Българинът явно е страхливец по душа. Трае си за произвола на политиците, монополистите и мутрите и си го изкарва на безсловесните животни. Или на децата на бежанците, ама няма да посмее да натири тези същите бежанци обратно откъдето са дошли. Просто не му стиска ...

СВЕТКАВИЧНА ДЕАКЦИЯ НА БОКЛУЧЕТАТА ОТ ДИРА. БРАВО. АКО НЯКОЙ ПИШЕ ОБИДИ ЗА ДРУГ, НЕ РЕАГИРАТЕ, НО СЕГА ВИ ЗАСЕГНАХ. МАХНЕТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ И ПУСНЕТЕ ПОСТА, АКО ВИ СТИСКА.

Какъв ли дебил трябва да си, за да тровиш животните в зоопарка?!

Трябва да си някой ниско интелигентен изрод с огромни комплекси за малоценност, изтерзан от живота, обвиняващ всеки, но не и себе си за мизерното си съществуване. С такива е пълно около нас, в тая наша мила родина.

Прав е Боко: Бугаретата са лош, дефектен матрял!

Това е единственото нещо, за което съм съгласен с него! :(((((

И аз!

Абе какво са ви направили животните, че ги тровите бе? Те ли са виновни за това, че плащате високи сметки и имаше мижави заплати? Те си са виновни, че на всеки ъгъл може да те пребият, ограбят и после да те изкарат виновен? Те ли са виновни, че сме най-смешнаа държавица в ЕС и кой откъде мине, си прави с нас, каквото си поиска? Отговорът е: ами хората сме си виновни! И сега се надявам убийците на тези кенгура да прочетат това, защото искам да ги попита: И как е след като отровихте горките животинки? По-леко ли ви стана? По-мъже ли се чувствате? Оправи ли ви се живота от това и изчезнаха ли ви комплексите?

само изроди ,а не човешки същества могат да отровят животните

Нещо има във въздуха и атмосферата това лято. Радиация ли е пусната заради Украйна, пръскат с нещо ли, не знам. Но работата не е много тамън. Има някаква отрова около нас, лично я усещам по себе си - как се чувствам. Може би при хората няма отровени, защото не ядем храна, която стои на открито или поне я измиваме и преработваме на огън.

Да добавя - въобще не мисля, че има умишлено натравяне тук. Стига са ни хвърляли прах в очите, че някой си бил отровил животните.

Господи, няма ли край тая наша диващина???!!! Поне животинчетата, ако не хората, не може ли да ги раздадем на зоо-паркове в чужбина, за да не се мъчат тук? Убиха ягуара Алонсо в Ловеч за няма нищо и от пълно безхаберие, убиха сума ти животни в Софийския зоо пак от пълно безхаберие, а сега и тия невинни жертви в зоопарка на Хасково...до кога, бе, ДО КОГА ?!

Нищо свято вече няма в тази държава, никакви ценности, морал е забранена дума...

Да ги отроват всичките човешки мизерници. Как може такива боклуци да виреят бееее

Ние, хората също години наред сме тровени-къде е агенцията за контрол на храните-било то за хора или животни?!

Колко жалка картина е животът около нас! Просто ние българите сме диви хора. Нищо не ние мило, нищо не ни радва, нищо не ни трогва! Нека всеки от нас за секунди помисли кой е той, накъде върви и изпълнява ли своята земна мисия? Може би , да се осъзнаем!!!

не сме ние българите диво хора, диви са селяните, които в момента владеят държавата, те са причината за невероятната простащина и некадърност около нас

ало я гговори за себе си бе. това че мнонзиството от булгари са изпростели до такава степен че са способни да направят нещо такова на животинките които нищо не са им направили това не значи че трябва да слагаш всички ни под един калпак. ела да видиш в ук как се дурят хората един с друг. аз не живея в лондон а в реадинг кудето почти всички са учтиви, усмихнати, толерантни и внимателни. ако се прпознаваш в тези прилагателни то булгаря не е за теб. терминал 2 е истината за по добур живот. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Германците вече горчиво съжаляват, че са дали кенгурутата на балканските простаци в България.

Не се учудвам. В БълХария останаха вече само цигани, мутри , престъпници и най-долна паплач. А малкото останали светни си "кротуват"... И гадостите продължават. Без думи. Утре ще са хора вместо животни. Някой явно изпробва отровата. Нещастници.

Мразя зоологически градини и циркове!Не е нужно животните да се мъчат!Но кой да чуе?!

И затова по-добре да ги избием?! И то чрез отрова?!

Да - може би е по-добре да бъдат отровени. Представи си че ти си затворен и хранен само за да си изложен на показ на някой друг биологичен вид !!! Смърта е сладко избавление от това унижения.

Коѝ говори за избиване бе човек?!

Мястото на всички животни е естествената им среда. Толкова сме егоцентрични хората, че дори не можем да разберем, че ние не сме с нищо по-различни от всеки друг бозайник. Да затвориш друг биологичрн вид и да го показваш за печалба и развлечение. По- отвратително е от отравянето

и като мразиш зоо да се изтрепят животните, за да ги закрият ли???

Да се премахнат тия развлечения за хората и животните да си живеят в естествената им среда,коѝ говори за убиѝства?!Ние сме лошите,животните с какво са виновни за да страдат в изкуствена среда и всеки малоумник да се гаври с тях!

Мачка плаче за мачето, Свинка плаче за прасето, И как така стана, че на кенгуруто умрело БЕБЕТО

А сега да ви видим на какво ще се радвате и къде ще си водите децата. И без това само хляб ядат и бълхи пренасят

В АВСТРАЛИЯ ИМА ПОЕЧЕ КАМИЛИ ОТКОЛКОТО В АРАБСКИЯ СВЯТ .... НАУЧЕН ФАКТ :)) ..

Нещо май цялата работа с тия натравяния излиза умишлен акт, а не немарливост...

Крайно време изродите убийци на четириноги да вземат и мрат те от пестициди или яки пестници!!! Мрете вашта мама жестока! Господ да ви убие!

Поредният предизборен комунистически терористичен акт с цел дестабилизация на държавата и дискредитиране на служебното правителство!

Глупости! Толкова са безотговорни, нехайни и зловредни българите, че най-вероятно пак някой тъпанар нещо не е видял. Аман от простотия!

Мамка им демократи животните вече не издържат. Ние обаче сме корави и ще издържим да края на демокрацията, а той се вижда.

ПИЧОВЕ , АКО ВИ ТЕЖИ ЖИВОТА , УБИЙТЕ НЯКОЯ МУТРА .... ЩО ТРЯБВА ДА УБИВАТЕ ЖИВОТНИТЕ ? ..... ОНЯ ДЕН ПРИ НАС ЕДНИ БЕЛИ СТУДЕНТЧЕТА - ИЗКАРАЛИ ВЪЖДУШНА ПУШКА , ПИЯТ БОРА И СТРЕЛЯТ ПО КАТЕРИЧКИТЕ ... ТЕЛЕФОНА И ИМАХА СРЕЩА С ДЕТРОЙТ ПОЛИС ДЕПАРТМЪНТ :))

същите пестициди ядем и ние, но никой не брои колко са починали.

чети по-добре! -не е от храната, нещо им е подхвърлено УМИШЛЕНО в клетката! изродите почнаха преди години с тровене на кучета, сега животни в зоопарка, сетете до къде ще стигне всичко, след като понатрупат опит!!! затова искам най-строги наказания за всяко посегателство над животно като над човек!!!

Това е значителено показател за средното интелектуално ниво на населението в тази държава.

ДА!!! и продължават да се развъждат тия изроди!!! че и инвитро им правят, в случай че Господ им е отнел способноста за разплод!!! че даже го плащаме ние, с нашите данъци!!! имам позната, която още преди години си залепи някакви специални приспособления със шипове на первазите на прозорците, които, щом кацне гълъб, се забиват в крачката им и те си късат пръстчетата....... та затова има толкова много осакатени гълъби, обърнете внимание! та тая същата стана на 45 и още не можеше да забременее, направи 3 опита инвитро, за които с нашите данъци е платено / тя самата никога не е работила и плащала данъци!/ на третия успя!!! и въобще през ум не й мина каква е причината за безплодието й!!!

Нека те налазят гълъби, пък ще те питам, освен това не ги е убивала - има голяма разлика! Какъв изрод си, че се изказваш толкова ужасно за един бъдещ живот и за хора предполагам българи искащи да си имат българче! Ами ако утре на теб ти се случи нещо - може би ще е заради тези ти приказки....., боже боже - какви хора, ужас някакъв...!

Абе ненормалник, ако си жена още по-зле- запознай се с така наречените шипове срещу гълъби пък после говори - те са тъпи накрая и няма как да се забият в краката на гълъбите просто не могат да кацат на тези места и бягат а не биват наранявани, още по-малко убивани- писпна ми от неграмотници знае не знае ама се изхожда - простак/чка. А за инвитрото, как можа да го кажеш ужасена съм че има хора, като теб!

Изроди !!!

По нужда и отровил хлебарките? Повдигало им от едно обвинение за незаконно отопление? И умрели!

Тия некадърници,умориха всичките ни животни които имахме във Българските ни Зоологически градини.И както винаги виновни няма да има.

каквата е скапаната ни държава и отношението на управляващите независимо от цвета към хората, такова е и отношението към животните в зоопарка. какво са ви сторили горките животни?

Каво ли ще открием в храните за хората,при щателно изследване????

Абе какви изроди живеят тук!Просто не е истина.Какви комплекси избивате върху невинните и беззащитни създания,гнусни клоаки?

Коментари - Отровиха с пестициди кенгурата в хасковския зоопарк | Днес.dir.bg

Отровиха с пестициди кенгурата в хасковския зоопарк

Кенгурата от хасковския зоопарк са били отровени с пестициди. Тримесечното им бебе, което било в торбата на майката, също е умряло, съобщиха БНТ и БНР.

Обратно в новината

Коментари - Отровиха с пестициди кенгурата в хасковския зоопарк | Днес.dir.bg

Коментари

падението е тотално. а краят е близо.

Bulgaria,Bulgario!!!

Напълно ми е непонятно - кой и защо ще тръгне да трови тези сладки животинки ... и то с пестициди, и колко е голяма тази торба, от която две едри животни са се хранили цял месец , и поне малко не е ли останало, че да направят тестове на храната?!? По вероятно ми звучи, далавера на управата с некачествена храна ... и сега си изсмукват от пръстите нелепи обяснения, и разбира се ще намерят "специалисти-ветеринари", които да ги потвърдят ... срещу солидно убеждаване.

Бумът на всякакви "инциденти" след падането на престъпното правителство на Орешарски едва ли е случаен и по всяка вероятност става дума за предизборни комунистически провокации! За комунистите дори човешкият живот няма никакво значение, а какво остава за някакви животни!

"В края на август в столичната зоологическа градина за два дни умряха як, камила и 3 гаура. След тях почина и бебе козирог. Последваха и бизоните. В червата на починалите животни бяха открити токсини. ." Ако в БГ си имаме нещо в излишък, то полиция/жандармерия и "охранители". Та, де бЕхте, бря ??!

ПП. Скотолюбци от "4 лапи", освен улични псета-човекоядци, няма ли и други животни, чиито интереси да представяте ?

"След тях почина и бебе козирог"?! За пръв път чувам за такова животно. Аз ли съм невеж или има грешка?

това е астрологична таксономична единица :) явно в дира са я въвели отскоро, ама зоолозите не знаят за това

Ами очевидно си невеж! За целта има Уикипедия - алпийски козирог. link

ние пък си помислихме, че е бил небесен

Въпрос към всички маймуни на конци плюещи българите и България под всяка статия...Когато американец излезе и разстреля 10-15 деца американчета, какви мнения давате за американското общество ???

Американците да си дават мнението за американското общество!

вика Марс! Абе приятел, имаш идея къде са американците, къде сме ние?! Що ли се занимавам с теб!

Моля , не обиждай маймуните ! Това са един -двама малоумници , нпо-тролове , които използват всяка възможност да леят помия срещу България . И дира винаги им дава широка трибуна , щото и те са от същото блато . Жалко за животните :(((

staato@

В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЗООЛОГИЧЕСКИ ГРАДИНИ.

защо ги взимат като не могат да ги гледат , да се забранят зоопарковете

НЕ СЛУЧАНО НИ НАРИЧАТ ВАРВАРИ!

Ами варвари сте си , асане ! За разлика от нас , Българите : )

нашенците, за какво ли ни бива още? Това е непростимо деяние на работещите там. И аз предлагам най високо наказание за виновните!!!!

идиотско общество и така ще продължи

Изродите са навсякъде! И тук в дир-а ! Преди известно време пред блока отровиха дребно на ръст куче , което нямаше и две години . Без никакви прояви на агресия спрямо минаващите от негова страна . Махаше опашка на всеки минувач . Погнусен съм от деградацията , която обхвана голяма част от българина !

Аз очаквам да се засилят подобни прояви между хората в Бълхария. Тогава може да сме сигурни в нивото си.

Чудя се, как още ние сме живи - нали ядем пестициди, хербициди, консерванти. И червата ни и другите органи са поразени. Горките животни. По-добре да се затвори тази зоологическа градина. Децата да не гледат мъките на тези нещастни затворници.

Това е един много добър показател за нивото ни на развитие като държав аи цивилизация!

Навън има пълна забрана за хранене на животни с храна внесена отвън.За това има магазин с храни в зоо -то .

Всяка клетка трябва да бъде отделена и със стъкло или нещо такова, така, че хората въобще да нямат достъп до животните.

САМО НЕКЪДЪРНИЦИ ЛИ РАБОТЯТ В ЗООЛОГИЧЕСКИТЕ ГРАДИНИ това са убийци на беззащитните животни. До кога ще се заплаща на нехайни и неуки УЖ СЛОЖИТЕЛИ? Да се уволнят и накажат!

А какво са това "слОжители"? Дали не са такива, които са слОжили нещо? ;-)

Сперете зооградините в България или поне извън София - не че и тази в София е цвете. При такова недорасло общество и голям брой неандерталци, поне животните за не мъчим.

Много ме е гнус. Българинът явно е страхливец по душа. Трае си за произвола на политиците, монополистите и мутрите и си го изкарва на безсловесните животни. Или на децата на бежанците, ама няма да посмее да натири тези същите бежанци обратно откъдето са дошли. Просто не му стиска ...

СВЕТКАВИЧНА ДЕАКЦИЯ НА БОКЛУЧЕТАТА ОТ ДИРА. БРАВО. АКО НЯКОЙ ПИШЕ ОБИДИ ЗА ДРУГ, НЕ РЕАГИРАТЕ, НО СЕГА ВИ ЗАСЕГНАХ. МАХНЕТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ И ПУСНЕТЕ ПОСТА, АКО ВИ СТИСКА.

Какъв ли дебил трябва да си, за да тровиш животните в зоопарка?!

Трябва да си някой ниско интелигентен изрод с огромни комплекси за малоценност, изтерзан от живота, обвиняващ всеки, но не и себе си за мизерното си съществуване. С такива е пълно около нас, в тая наша мила родина.

Прав е Боко: Бугаретата са лош, дефектен матрял!

Това е единственото нещо, за което съм съгласен с него! :(((((

И аз!

Абе какво са ви направили животните, че ги тровите бе? Те ли са виновни за това, че плащате високи сметки и имаше мижави заплати? Те си са виновни, че на всеки ъгъл може да те пребият, ограбят и после да те изкарат виновен? Те ли са виновни, че сме най-смешнаа държавица в ЕС и кой откъде мине, си прави с нас, каквото си поиска? Отговорът е: ами хората сме си виновни! И сега се надявам убийците на тези кенгура да прочетат това, защото искам да ги попита: И как е след като отровихте горките животинки? По-леко ли ви стана? По-мъже ли се чувствате? Оправи ли ви се живота от това и изчезнаха ли ви комплексите?

само изроди ,а не човешки същества могат да отровят животните

Нещо има във въздуха и атмосферата това лято. Радиация ли е пусната заради Украйна, пръскат с нещо ли, не знам. Но работата не е много тамън. Има някаква отрова около нас, лично я усещам по себе си - как се чувствам. Може би при хората няма отровени, защото не ядем храна, която стои на открито или поне я измиваме и преработваме на огън.

Да добавя - въобще не мисля, че има умишлено натравяне тук. Стига са ни хвърляли прах в очите, че някой си бил отровил животните.

Господи, няма ли край тая наша диващина???!!! Поне животинчетата, ако не хората, не може ли да ги раздадем на зоо-паркове в чужбина, за да не се мъчат тук? Убиха ягуара Алонсо в Ловеч за няма нищо и от пълно безхаберие, убиха сума ти животни в Софийския зоо пак от пълно безхаберие, а сега и тия невинни жертви в зоопарка на Хасково...до кога, бе, ДО КОГА ?!

Нищо свято вече няма в тази държава, никакви ценности, морал е забранена дума...

Да ги отроват всичките човешки мизерници. Как може такива боклуци да виреят бееее

Ние, хората също години наред сме тровени-къде е агенцията за контрол на храните-било то за хора или животни?!

Колко жалка картина е животът около нас! Просто ние българите сме диви хора. Нищо не ние мило, нищо не ни радва, нищо не ни трогва! Нека всеки от нас за секунди помисли кой е той, накъде върви и изпълнява ли своята земна мисия? Може би , да се осъзнаем!!!

не сме ние българите диво хора, диви са селяните, които в момента владеят държавата, те са причината за невероятната простащина и некадърност около нас

ало я гговори за себе си бе. това че мнонзиството от булгари са изпростели до такава степен че са способни да направят нещо такова на животинките които нищо не са им направили това не значи че трябва да слагаш всички ни под един калпак. ела да видиш в ук как се дурят хората един с друг. аз не живея в лондон а в реадинг кудето почти всички са учтиви, усмихнати, толерантни и внимателни. ако се прпознаваш в тези прилагателни то булгаря не е за теб. терминал 2 е истината за по добур живот. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Германците вече горчиво съжаляват, че са дали кенгурутата на балканските простаци в България.

Не се учудвам. В БълХария останаха вече само цигани, мутри , престъпници и най-долна паплач. А малкото останали светни си "кротуват"... И гадостите продължават. Без думи. Утре ще са хора вместо животни. Някой явно изпробва отровата. Нещастници.

Мразя зоологически градини и циркове!Не е нужно животните да се мъчат!Но кой да чуе?!

И затова по-добре да ги избием?! И то чрез отрова?!

Да - може би е по-добре да бъдат отровени. Представи си че ти си затворен и хранен само за да си изложен на показ на някой друг биологичен вид !!! Смърта е сладко избавление от това унижения.

Коѝ говори за избиване бе човек?!

Мястото на всички животни е естествената им среда. Толкова сме егоцентрични хората, че дори не можем да разберем, че ние не сме с нищо по-различни от всеки друг бозайник. Да затвориш друг биологичрн вид и да го показваш за печалба и развлечение. По- отвратително е от отравянето

и като мразиш зоо да се изтрепят животните, за да ги закрият ли???

Да се премахнат тия развлечения за хората и животните да си живеят в естествената им среда,коѝ говори за убиѝства?!Ние сме лошите,животните с какво са виновни за да страдат в изкуствена среда и всеки малоумник да се гаври с тях!

Мачка плаче за мачето, Свинка плаче за прасето, И как така стана, че на кенгуруто умрело БЕБЕТО

А сега да ви видим на какво ще се радвате и къде ще си водите децата. И без това само хляб ядат и бълхи пренасят

В АВСТРАЛИЯ ИМА ПОЕЧЕ КАМИЛИ ОТКОЛКОТО В АРАБСКИЯ СВЯТ .... НАУЧЕН ФАКТ :)) ..

Нещо май цялата работа с тия натравяния излиза умишлен акт, а не немарливост...

Крайно време изродите убийци на четириноги да вземат и мрат те от пестициди или яки пестници!!! Мрете вашта мама жестока! Господ да ви убие!

Поредният предизборен комунистически терористичен акт с цел дестабилизация на държавата и дискредитиране на служебното правителство!

Глупости! Толкова са безотговорни, нехайни и зловредни българите, че най-вероятно пак някой тъпанар нещо не е видял. Аман от простотия!

Мамка им демократи животните вече не издържат. Ние обаче сме корави и ще издържим да края на демокрацията, а той се вижда.

ПИЧОВЕ , АКО ВИ ТЕЖИ ЖИВОТА , УБИЙТЕ НЯКОЯ МУТРА .... ЩО ТРЯБВА ДА УБИВАТЕ ЖИВОТНИТЕ ? ..... ОНЯ ДЕН ПРИ НАС ЕДНИ БЕЛИ СТУДЕНТЧЕТА - ИЗКАРАЛИ ВЪЖДУШНА ПУШКА , ПИЯТ БОРА И СТРЕЛЯТ ПО КАТЕРИЧКИТЕ ... ТЕЛЕФОНА И ИМАХА СРЕЩА С ДЕТРОЙТ ПОЛИС ДЕПАРТМЪНТ :))

същите пестициди ядем и ние, но никой не брои колко са починали.

чети по-добре! -не е от храната, нещо им е подхвърлено УМИШЛЕНО в клетката! изродите почнаха преди години с тровене на кучета, сега животни в зоопарка, сетете до къде ще стигне всичко, след като понатрупат опит!!! затова искам най-строги наказания за всяко посегателство над животно като над човек!!!

Това е значителено показател за средното интелектуално ниво на населението в тази държава.

ДА!!! и продължават да се развъждат тия изроди!!! че и инвитро им правят, в случай че Господ им е отнел способноста за разплод!!! че даже го плащаме ние, с нашите данъци!!! имам позната, която още преди години си залепи някакви специални приспособления със шипове на первазите на прозорците, които, щом кацне гълъб, се забиват в крачката им и те си късат пръстчетата....... та затова има толкова много осакатени гълъби, обърнете внимание! та тая същата стана на 45 и още не можеше да забременее, направи 3 опита инвитро, за които с нашите данъци е платено / тя самата никога не е работила и плащала данъци!/ на третия успя!!! и въобще през ум не й мина каква е причината за безплодието й!!!

Нека те налазят гълъби, пък ще те питам, освен това не ги е убивала - има голяма разлика! Какъв изрод си, че се изказваш толкова ужасно за един бъдещ живот и за хора предполагам българи искащи да си имат българче! Ами ако утре на теб ти се случи нещо - може би ще е заради тези ти приказки....., боже боже - какви хора, ужас някакъв...!

Абе ненормалник, ако си жена още по-зле- запознай се с така наречените шипове срещу гълъби пък после говори - те са тъпи накрая и няма как да се забият в краката на гълъбите просто не могат да кацат на тези места и бягат а не биват наранявани, още по-малко убивани- писпна ми от неграмотници знае не знае ама се изхожда - простак/чка. А за инвитрото, как можа да го кажеш ужасена съм че има хора, като теб!

Изроди !!!

По нужда и отровил хлебарките? Повдигало им от едно обвинение за незаконно отопление? И умрели!

Тия некадърници,умориха всичките ни животни които имахме във Българските ни Зоологически градини.И както винаги виновни няма да има.

каквата е скапаната ни държава и отношението на управляващите независимо от цвета към хората, такова е и отношението към животните в зоопарка. какво са ви сторили горките животни?

Каво ли ще открием в храните за хората,при щателно изследване????

Абе какви изроди живеят тук!Просто не е истина.Какви комплекси избивате върху невинните и беззащитни създания,гнусни клоаки?