13-годишната Златка: Исках бебето

„Исках бебето”, сподели 13-годишната Златка от Сливен, която роди Динко на връх Нова година. Бащата е на 15 години.

Обратно в новината

Коментари - 13-годишната Златка: Исках бебето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента Радев,вицето Йотово и Курнелия в лют възторг от изпълнението на едно от,хилядите,обещания за "НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ"Браво,че хората се вслушват в техният призив.Тази млада майка,ако през 2 години ражда,то на 40 годишна възраст ще увеличи прираста с 14 деца.Машината е задействана по призива.Храната,образованиетно,работа,жилище-от държавата т.е.от българите.БСП ,спешно,да внесе проект за закон,по колко пари месечно,да се отдържат от всички българи/работещи и пенсионери/за издръжката на новите "българи".Аз,бедният работещ,предлагам всеки загрижен за прираста да осинови по 3-4 чавета и да смени името от България на Циганерия.

Раждането на деца е повод за радост, но множенето на социални паразити - не е!

иска си бебето и ще си го гледа. до тук добре, но каква отговорност ще поеме това дете? да си родител е преди всичко отговорност за новият живот. човекът е бебе съвсем за кратко. на какво ще възпита, научи и съветва това неграмотно дете своето дете? като само то нищо не знае. нпо, прокуратурата и други служби, каква отговорност ще поемат от действията и бездействията си за появяването на света на този нов гражданин на територията, който няма да има шансовете да се развие, а ще остане само като статистическа единица в нечие проучване и поредният лесно-манипулируем елемент в системата. вчера ми размахваха конституцията под носа, като прани гащи за да ми докажат, колко извънконституционно действа не само държавата, но и нпо организациите, платени с парите на сорос, само за да бъдат избегнати едни данъци, с които се определя политиката на цяла държава. и това е "демокрация"? не, ресто - не струва! това е излагация и пълна деградация.

Някой вярва ли на тези цигански лалардии? Образованието в България е задължително до 16 годишна възраст. Как така на 13 години цигането решава, че повече няма да ходи на училище? Къде са пак всички служби?....

Няма смисъл да се притесняваме. Вече нищо не може да се промени, измененията в етническия състав вече са необратими. В бъдеще българи няма да има на тази територия. Има варианти за решения на проблема, но по политически и икономически прични всички те са невъзможни.

Снаха ми с 2 висши образования,музикант в престижен симфоничен оркестър, с изяви в чужбина,роди второ дете. Синът ми работи, помага в къщи, защото си гледат децата сами.И двамата са над 30г. Едвам намериха место в градина за по-голямото дете (без връзки и подкупи). Но на такива семейства като тях ни медии, ни държава, ни никой не обръща и капка внимание. Но когато някоя малолетна Златка я присърби п*ата, вместо да учи и някой като нея я начеше , със съответните последствия, това вече е повод за тв предавания, новини и интервюта, но не и за действия на съответните държавни органи. Защото това било традиция на съответния етнос. А бе, идиоти безхаберни, ами ако тук имаше канибалско племе, щяхте да ги оставите да ни изядат ли, защото такава им била традицията?

Според всички закони в една нормална държава родителите на тези деца - имам предвид бабите и дядовците на бебето, трябва да бъдат осъдени и наказани. А ние им правим реклама по телевизиите и им позволяваме да се хвалят -такива са ни традициите. Ами те , техните традиции са все такива - да не учат, да не работят, да крадат, да си строят бараки на чужда земя, да не плащат ни данъци, ни ток, ни вода и да се плодят като хлебарки. до кога ще продължава това безобразие!

Още един "слюенски войвода"! Какво ми се правите на щастливи от събитието? Не видите ли какво става? Изчезваме, претопяват ни, задушават ни, грабят ни, бият ни, е..т ни, трошат, крадат, лапат и пият каквото докопат. Ние им плащаме всичко - и тока, и водата, и "социалните помощи" от няколко места. Какво ти семейство, какви ми ти родители бе?! Това е за затвор. Там да си раждат едно от друго, ако щат и на 5 г. да почнат клатенето. Добре, че поне в истинските държави бавно се върви към конфронтиране и капсулиране. Ще видите какво ще стане през юни, като дойде в Париж Мадам Льо Пен, Британия вече ясно се разграничи и новата "Тачър" е още по-крайна. Сега и швабите се осъзнаха и клонят натам, всички обратно по родните си места. Само ние се надрискваме още от сенките си.

Безродниците използват коза за интеграцията за дезинтегриране на национализма. Борбата им срещу държавността е много стара, с Октомврийската революция и II-та св. война побеждават и разрушават царската власт, която беше силен ступор на нациите. Новото правителство трябва да бъде правителство на националните интереси.

то и Шумен циганка е първата, ама поне е на 16 , абе опазила се е до преклонна възраст според техните разбирания

От къде си сигурен/сигурна ,че не е издризкала 2-3 до 16 год ?!

Китай имат закон който ги ограничава до 1 бебе. Тука понеже циганите няма да го спазват- задължителна емаскулация след първото бебе.

Чакайте сега, няколко пъти се спомена, че може Динко и да не е първото родено бебе за 2017 г. Защо продължават да натрапват "новината", мимоходом подхвърлиха, че е първото за град Сливен! И защо ни подготвят да приемаме за нормални такива новини? Сутринта по Нова един депутат от ДПС, седнал да се обяснява, че видите ли, за циганите държавата не полагала никакви грижи, живеели в гета, били дискриминирани.... Ти да видиш, наглост на кубици, на фона на репортаж от "събитието", където се виждат залепени къщи на по два, три етажа, големи тераси, сателитни чинии, санирани, натокани от всякъде!!! А защо не се сеща, че като им дадат жилища, циганите за нула време ги разкъртват, разглобяват, разкостват, разграбват..., м? Идете в което и да е българско село, за да видите мизерия и абдикация на държава, господин борец за права, но не и за задължения на циганите! Как не ви е срам, интеграцията не е само задължение на държавата, а и на циганите, а те НЕ ИСКАТ да се интегрират, те си искат традициите и навиците, а ние, данъкоплатците безропотно да ги издържаме, ясно!...

Асан отива войник. Преди да тръгне дава последни съвети на Айшето: Айше, няма да ма има две години! Много да внимаваш с мъжете! Бременна та оставям, бременна да та намеря...

да го направят бебе на годината

Алоо, БХК, законите поглеждате ли ги или само за българите важат? Няма ли някой да се намеси? Оня от Стрелча го съдят за блудство с 16 годишна, а на тия помощи. Май аршина мери доста несправедливо! Отгледахме две поколения цигани, които могат само да чакат от държавата. Разни НПО постоянно им разясняват "правата", но никой не им казва, че имат и задължения. Свикнали са само да получават и нищо да не дават, а законите не важат за тях. Типичен пример за дискриминация на работещите и плащащите данъци!

"13-годишната Златка: Исках бебето" И какво ще го правиш това бебе?С има няма една трета образование за живота и нула познания и умения като родител,но със сто процента самочувствие че ставаш за родител. Както винаги държавните институции никакви ги няма и нищо няма да предприемат защото "това е тяхна традиция" ,"нормално нещо" за техният етнос и точка по темата.Въпреки отвращението което се поражда след това от подобна новина:дете се радва че става родител заедно с детето съпруг,отврат.

Сега на майката на родилката детски ли се полагат или да бъде подведена под съдебна отговорност за излагане на дете в риск....? И само да питам задължителното НЕ оставяне на дете до 12 г без родителски надзор обвързано ли е с принадлежност към определяна общност или се отнася за цялото общество?

управляващите, които умишлено налагат либерален модел са отговорни за безотговорното съществуване на конкретното малцинство първо ще му дадат детски и майчински, после интеграционни добавки, после им откриват увреждания, сетне нови майчински и само лапат и крадят и бият, но тях не ги трият

ИМА СЕКСУАЛНО посегателство над дете!!!! Що мълчите,бре?

Защото им плащат да кътат циганите и да плюят по българите , затова !

Акушерката каза ,че това било честа практика ,а Златка живеела от година и половина с циганина ,но в държавата Циганистан на кой му пука !?? Къде са десетките НПОта за закрила на децата ? Защо нито един циганин не е осъден за педофилия ?? Никой не казва..

Жална им майка на германците,от 600 години храним новите римляни заради османците.А те тепърва се задръстват с тази смрад(новите нашественници)

Преди години имаше виц за песимиста и оптимиста.Втази новина оптимистичното е че мангалето е на 13 години.Световния рекорд е 3 години.Жална ни майка когато го усвоят.Колко много гласоподавателски потенциал а.

Златка, 13 годишна, Сливен, ражда, баща 15-годишен, от една година не учи! Защо в "новината" я няма думичката ЦИГАНИ? Е, може да се ползва и РИМЛЯНИ, де...

Закрила на детето,прокуратурата и социалните в района БЕЗ ЗАПЛАТА,защото очевидно бездействат.

А "Организация за защита на циганите от останалия свят" какво ще каже?!?!? (Е, ако няма такава, то ще е някоя с близко име)

'Ma как? Щяла да си го гледа?!! Това неква шега ли е? НЕ МОЖЕ да си го гледа! Като спре да го кърми кво ше яде, с какво ше му купува храна? И със сигутност колкото и да е пробита тая държава що положи повече грижи за това дете отколкото това приматче

тя ще го гледа,Ние ще го отглеждаме.

Педофилия! Защо държавата не вземе мерки?! Защо няма осъдени?!?

Докога в България законите ще важат за едни а за други няма? Не стига че в случая са нарушени куп такива ами наглите ма..... (тука ДИР ще се загрижат за етническата толерантност) искат подаръци и социални помощи, въпреки че вероятно те, техните бащи и майки и вероятно баби и дядовци, нямат и един ден трудов стаж

До 20 години в България ще останат само цигани ! Останалите в момента българи са на средна възраст над 50 год . Много е вероятно ако нещата не се променят Турция да върне "присъствието" си в България и нещата ще се "нормализират" . Всички ще спазват закона на шериата ! Циганите ще могат да раждат и на 11 , но ще трябва да работят !

А като се замисля, че в предната статия пишеше и за друг случай с 11 годишна родилка... Едва ли има действие от страна на държавата, но пък ако беше българче щяха да арестуват семействата им до 9-то коляно

Сега е момента да ѝ дадат награда, че е родила в първите минути на 2017...Нямам думи.

ДИР-nick

Лошото е, че ще го направят.... ще им осигурят жилище, ще им дадат еднократна парична помощ и никой няма да им спре детските

Римско ежедневие. Прости, неграмотни, безмислен живот, появяват се, размножават се, умират без да оставят нищо освен себеподобни. Като едноклетъчните. Но товарят хората с помощите които взимат.

планетата на маймуните пълнолетните шебеци, съдействали на това престъпление (таковане на малка мангалка) да понесат предвидената от закона отговорност

"Ние се обичахме и станах бременна от него,..." Тук съзирам вмешателство от страна на Йехова , Купидон и Кришна :-)))

Не бих желал да ме мислят за злобен, а още по-малко за расист, но в една нормална държава малкият изрод наричан "баща" не би трябвало да очаква арест и затвор. НИКОЙ не е написал Наказателния кодекс САМО за българите и в него доста добре е описано как се наказва секс с малолетни и непълнолетни. Затвор и отнемане на новороденото. Имали били циганите обичаи?!? А ние дали имаме държава и законност???

Ало, Закрила на детето? да не сте в изтрезвителното още? Защо позволявате това? Журналята... не е младо семейство а 2 деца, направили трето! Много нежно я поднасяте тая простотия като радостна вест. НЕ Е! Моля да се въздържате от "нормализиране" на новината, защото това не е нормално!

Кой си ти да кажеш кое е нормално и кое не? Природата го е позволила, ти за по умен от природата ли се имаш?

ДИР-nick

Чия природа бе? Какво е позволила? Секс с 13 годишни ли? Ти деца имаш ли? на колко години са? Или и ти си от орките...

Ами тя природата позволява да ходя и да трепя под ред, това означава ли, че е законно, морално и трябва да го правя? То много работи природата ги позволява, въпросът е, че има нещо съществено, по което се различаваме от животните и с което озаптяваме първичните си инстинкти. Но няма да ти го кажа, защото ти липсва нещо много съществено, както и на спиртните напитки - акъл.

Нали не сме първосигнални същества, а с разум и собствена воля? Или не...?!?

Ха, педофилите даже не се крият и се защитават едни други...

Ами тогава природата да им дава помощи, бе! Защо бюджетът, пълнен от нашите данъци?

По всички Европейски закони , СЕКС с малолетни е наказуемо , А в България се награждава с апартамент !

БРЦК

Защо бащата не е в затвора за педофилия? Родителите на тия двамата получават ли 'детски' за тях? Има ли държава? Това са все риторични въпроси!

Таткото задължително в ТВУ или новото название- (възпитателно училище-интернат) ако още съществуват. Майката в защитено жилище , бабата - спиране на детски и други социални стимули за развъждане. Другите малки деца на бабата да се настанят в приемни семейства, а по големите в SOS селище или подобни институции. Държавата трябва да направи всичко, подобно поведение да е крайно неизгодно за циганите. Защото както някой по-надолу каза -вървиме към война , а тя ще е изключително жестока.

loyola

Не е проблема, че ще им плащам помощите (въпреки, че ми е криво,, че отделям от залъка на моите деца, за да дам на техните, които като порастат и тях ще трябва да издържам и на всичко отгоре вероятно ще ме окрадат, набият и изнасилят). Проблема ми е, че е несправедливо - например ако някой гледа как правят бебето Яворчо го тиква за години в затвора, човека го разнищват по медиите, а тези дето правят децата с деца, им плащам масрафа, че и по телевизията обясняват на другите и те да правят така ...

Типична история от съвременен Булгаристан... Истинска и много поучителна.. Златка (какво хубаво име което напомня едни други 2 ЕнтелЕктуалки) напуснала училище и започнала да се праска със съученик, ама понеже не е чувала че секса може и да е за удоволствие и има предпазни средства "станала бременна" веднага... Гордо заявява че няма да се връща на училище (нали вече то си е изпълнило функцията при нея - там се е запознала със своя Ромео).. Това че ще остане неука и негодна за нищо не е неин проблем Изобщо перфектно си уреди живота туй момиче, а пък свекъра на преклонните 33 г. да е жив и здрав да гепи на воля и да ги издържа

Повдига ми се от тия новини. Не държа да ме осведомяват за всяка спиртна напитка, дето решила да ползва някои атрибути, дето не знае за какво са й. Отвратена съм и от псевдожурналистите, които държат да донатрапят "новината", представяйки за нормално нещо, което е много далече от нормалността. А не на последно място съм отвратена от посоката, в която ще отидат данъците и осигуровките които плащам. Крайно време е "децките" да се дават под формата на данъчни облекчения, за да прекратят неконтролируемото плодене на тия примати. И да ги кастрират, все ми е тая.

Циганите нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че циганите не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък вършат много престъпления, вземат пари от помощи и се оплакват. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.

Златка искала бебето, ами и аз много искам да съм принцеса. Докога журналистите ще ни занимават с глупости. Кой ще храни тези необразовани цигани. Държавата мълчи.

Издържа ни бащата на съпруга ми. С помощите които взима за мен, съпруга ми, и внучето си. Другите екстри няма да ги изреждам, те са стандартни, няма да отегчавам читателите с тях. И без това достатъчно сме ги отежнили с това, че ни плащат масрафа.

Ако в България по френски оразец въведем данък евромангал ще решим проблемите на циганите.А нас вълци ни яли.Ама къде са тези от защита на детето и БХК,няма ли да изкарат по някой лев.

За много години, българи! Посрещнете бъдещето си!

Е... щом го е искала.... няма проблеми.... Сега данъкоплатеца ще осигурява помощите.....