Съдят журналистка за неплатени данъци върху пари от КТБ

В Софийски градски съд тръгна делото срещу журналистката Соня Колтуклиева, която е обвинена в данъчно престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Съдят журналистка за неплатени данъци върху пари от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кога ще пишете за тия дето са ограбили банката?

Кво говориш ти бе? 5000 страници описани обвинения!!! Абе тези за какво са обвинени? 5000 СТРАНИЦИ!!! Тези трябва да са ги почнали от създаването на АДАМ И ЕВА до вчерашния дъжд над Тихия океан.

Амчи те и кучатта на село знаят чи парити от КТБ ги зеха руснацити ко ми са прайти

Амчи те и от Белине ги зимаха

Амчи те и от самальотити ши ги земат

Авор буц конвелик.

"Обвинителният акт във всичките му копия е над 210 000 страници." ТЪПНЯ. Това може и да са 1000 копия на нещо от 210 страници. Абе -джурналя! Обаче ако е верно, че актЪТ е чисто 210 000 страници - о, дерзай народе!!, какви прокурорЕ имаме само, пред них Толстой е едни малък жалък драскач. То и от нихните писания файда нема, ама пък трудът е фундаментален.

Тази говори при Колезич против пеевски и тиквун и сега цацаратурата я погна. Триглавата свиня в действие

най-ра-пространената професия у нас е...проституцията!

А така, вдигайте шум, мушмороци, хвърляйте прах и правете мъгла. 20-40 хил лева не са 3-4 милиарда. Ама от тези милиарди сега получавате всички да си мълчите

говори много като веща,но всзщност си е вещица......лапа ли....

ами и смуче, лиже, блажи и гълта. Както повечето впрочем, ама на кого му пука, ние сме вече прежалена нация!

Соня не мога да повярвам ? Аз бях твоя фен и поклонник !

Зависи какво пише в съседната графа срещу 30 40 хил - Колтуклиева. Ако пише "подарък", данъчните ще го д....т, защото съгласно чл. 13, ал. 2 от ЗДДФЛ получените дарения (а един подарък по същество е дарение, думите имат и еднакъв морфологичен корен) не се считат за доход, съответно не се облагат с данък. А, ако нищо не пише, госпожата ще декларира, че париките са подарък.

Госпожата ще декларира ако ги е декларирала тия 40 бинки кат дарение в данъчната си декларация за съответната година- демек вече нищо не мое декларира, щот е било преди години. Та кой ще духа е ясно, въпроса е че няма да гълта, а ще повръща.

и същите тия 40 бинки трябва да ги има и в данъчната декларация на дарителя, адвокатчето ми :) Ама и ти си адвокат колкото нейния счетоводител е счетоводител

май само аз не съм взел пари от КТБ?

само ти и Костов

И аз не съм взел.

И Пеевски не е взел.

е там, че никога няма да разберем кои са големите риби с големите суми, а ще ни показват разни мренки, като тази. За истинските причинители на фалита (Пеевски, Цацаров и Искров) вероятно никога няма да бъде написана дори и страница с обвинения. Но за останалите - 210 хил. страници. Ако с пишене се вършеше работа, да сме задминали и Германия и САЩ едновременно.

Е, браво, до Колтуклиева ли опряхте? То е ясно, че у нас журналистиката се продава и купува, ама дайте политиците да видим, не някакви нищо не значещи каки!

Мога да се обзаложа чие име на политик не е в списъка.

ми да до нея. Щом си прибарал едни парички, дължиш данъци и здравни осигуровки върху тях. Ако се правиш на Ал Капоне ще ти спукат гъзо

То такива като нея създават хранителната среда на мафията. Мафията не може да съществува без слугите си.

ККЛ, прецизен, както винаги.

За нея са изписали 210 000 страници?Кои са другите,бе братчед?

Публикувайте списъка на въпросните политици и журналисти от списъка, които са получавали пари.

"политици, журналисти, спортисти" традиционната престапно корумпирана пасмина

Не стига, че са журналисти, ами са и глуповати такива! Бареков си обяви приходите, плати смешните 15% данък и сега си развява байрака в Брюксел.

От Елена Йончева и Соня Колтуклиева не мога да определя коя ми е по-противна! Кога ли и за Ленчето ще тръгне подобно дело? Може би след мандата ....

А ти кога ще върнеш получените 100 милиона , хасковски куме?

Когато едно общество поддържа известно време хора, които се представят за нещо, което никога не са били, не са и няма да бъдат се стига до извращения като поръчкова журналистика, правосъдие, спорт и псевдокултура. Един ден се плаща за цялото безсрамие и безочие, но го плаща обществото. Иначе на Колтуклиева не и остава друго освен да пищи как се посяга над "свободното" слово. В случая държавата си иска данъците, които "свободното" слово не е декларирало и платило.

Интересно за какво са й плащали на Соня от КТБ, какви "услуги" име правила и по кои въпроси?

куче влачи,дири нема ,национален бг девиз . "съединението прави силата !"е този на управляващата бкп

Щом в списъка има "политици, журналисти, спортисти", мисля, че беше редно да започнат с политиците. Те са взели пари, за да правят определена политика, която дава отражение в живота на всеки от нас. Журналистите обикновено се предлагат в услуга на този или онзи и щетите от тяхната дейност едва ли са по-значими, ако обществото умее да мисли и анализира медийните публикации.

съдиите ги е страх, щото и те с в кюпа

Осъдени няма да има !

КТБ клон на руската ВТБ?

За мен по важно е да се напише срещу какво са и дадени парите, а не дали е платила данъци. Всички банки имат подобни хрантутници, които в определен момент връщат "услугата". Та и друг път съм го писал, че в България на световно ниво стават само киселото мляко и предателите. И те така ...................... !!!

започват от журналистите и други,които им пречат на "бизнеса". а трябва да се почне от организаторите на грабежа ! стига са хвърляли пясък в очите,докато продължават да ни ликвидират финално ,това е повече от подигравка .журналистката трябваше да е от последните ,а не от първите .

Култуклиева, кукличко, я да видим сега за какво стиснатите банкери ти дават едни 30 000 - 40 000 лева просто ето така. Едва ли е за красивите ти сини очи или някои други магически номера, които знаят някои жени на твоята възраст. Ти за това ли толкова силно пищеше в ефир покрай кризата с КТБ.

Oтклоняват вниманието, с 40 000 лв "неплатени данъци" от кражбата на века 4 млрд!!?? Eгати, наглоста!;))

ще осъдите тези ,които ограбиха банката?!?

"фигурира всяко плащане за политици, журналисти или спортисти"! СКАПАНА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА! Повече от сигурно е, че на тези корумпирани изроди няма да им бъде търсена отговорност!

Много ми е интересно,кой ще я съди?

който си го може !

А ще върне ли взетите пари?! Ми тогава и аз да взема 30-40 хиляди, пък на драго сърце ще им платя данъка, щом няма да ги връщам.

Как тъй пари ще връща бе? В най- добрият случай, ако я осъдят може да си плати данъците- 10%. Ама справедливият български съд със сигурност ще я оневини!

Защото не е виновен който ги е взел, виновен е който ги е дал.

По време на разследването стана ясно, че в банката е намерен архив, в който фигурира всяко плащане за политици, журналисти или спортисти. ====================== На това се казва - МАФИЯ! --- Данчо Ментата съобщи, че с Делян Пеевски подготвят нов законопроект за КТБ за вторичното разграбване на банката. Омръзна ни от фалшивите новини, че Пеевски участва в разграбването на КТБ. Целта ни е да осветим процеса и да се върнат на държавата активите. Така доказва, че той не е участвал в разграбването. Никой не прави закон срещу себе си, обясни Цонев. ------- А това е НАГЛОСТ! Всъщност, КТБ не беше ли клон на ВТБ?

Соня Колтуклиева си беше позволила да посочва кривиците на овластени по времето на кабинета "Борисов 1". Нормално е тя да очаква ответни удари. Обвиненията срещу журналистката естествено са такива, че да изглеждат правдоподобно - малцина биха повярвали, например, че тя е причинила тежката травма на Кубрат Пулев, извадила го от участие в мача с Антъни Джошуа...

Журналисти - в Малта са взривени, а тук платени!

Тази нали беше фес-бук на Тиквата.

Журналистката Соня,С своите доказателства Доказва Кои са виновниците и каква е причината да фалира КТБ И сега Цялата машина държавата я обвиняват За неща които Не е само тя Ами и множество политици спортисти и журналисти хора на изкуството които са получавали пари

Пач...ъ на уж журналистиката. Чудехме се как висеше непрекъснато по студия и сайтове. С каква разпаленост защитаваше ББ и ГЕРБ. И изведнъж ВСИЧКО СЕ ИЗЯСНИ. Платена пачъвр..ъ. Скоро очакваме и за другата пачавра - крив....оликата да дойде Видовден.

Бареков на хранилка в КТП, кога е защитавал ГЕРБ, като дори се гавреше Бойко Борисов като висеше с една орда диваци и скандираше простотии пред къщата му в Банкя! Някой да е правил така пред Боянските сараи например?!

Колтуците само мотиката ги оправя...най-вече такива,като тая...

Ей сега ще стане интересно, ще вземат да треперят разни дето до вчера минаваха като най - видни журналисти и коментатори по всички въпроси. Аман от нагли хора.

Само Сончето ли е ?

А ЗАЩО В СЪДА НЕ СА И ПОЛИТИЦИТЕ И СПОРТИСТИТЕ И ДРУГАТА ПАСМИНА, УЧАСТВАЛА В ДАЛАВЕРАТА КТБ ??!!

Ами, дайте да ги видим и другите. Гарелов, Йончева, Иванчо, Андрейчо..Те много бяха там, наредени на яслата..Бареката, Джамбазки..Онзи другар от БСП дето взимал по 40 бона месечно..Щото кебапчиите забравиха

ПОЛИТИЦИТЕ , АМИ САМО РАШИДОВ СТАНА "ПРОЧУТ" , АМИ ИВАН КОСТОВ !!! МНОГО ЯКА ПАСМИНА Е ОЧАКВАЛА ДАЛАВЕРА ОТ КТБ !

Рашидов е имал влог там..Който имал внасял, това не е важно. Изнасянето е интересно

Георги Първанов къта колосална сума пари в КТБ. Бившият държавен глава е най-крупният клиент на банката, в която къта зашеметяващата сума от 80 000 000 лева. Информацията идва от човек, заемащ висок пост във финансовата институция, който е категоричен, че Георги Първанов има на сметка въпросната сума, която обаче не се води на негово име. Георги ПървановСметката е на името на митичния милионер Красимир Михайлов, станал известен с прякора Краси Свинаря. Името му стана печално известно покрай фаталната мина Ораново, на която е собственик.

Ами да , ще ловим кокошкарите , ами оня тулуп с 40 милиона , за оня от Банки с магнолията ...суджуков кво ще го правим или той ни е слънцето!

БЕШЕ ТЕГЛЕН ЗАЕМ ОТ 4 МИЛИАРДА , ЗА ДА ИМ СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПАРИЧКИТЕ, С ЛИХВИТЕ !!! ТОЧНО ТЕЗИ СА СВИНЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!!

Aleko

Пак се хващаме за лесното - да осъдим една журналистка за неплатени данъци, а не се занимаваме с това къде са милиардите източени от банката.

А защо не и двете. Защото такава като тая помагаше за цялата заблуда и още би продължила ако не се разбра че е просто една драскаша и говореща к---ва. ЗАЩО да не я съдят нея и да не разкрият истината. Двете изключват ли се. Български мозъци. Накрая нито едното ще стане нито другото защото все на едро гледате.