Разкрили кой е екзекуторът на американския журналист

Британските спецслужби са успели да установят самоличността на екзекутора на американския журналист Джеймс Фоули, пише британският в. "Сън".

Обратно в новината

Коментари - Разкрили кой е екзекуторът на американския журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ е екзекутора на американския журналист. Журналиста не е виновен за решенията на правителството си!

Не знам такава религия ,в която като обезглавяваш деца и набучваш главите им на колове и огради /както става в момента в Ирак/ще влезеш в рая.Това е античовешко .Няма такава религия.Освен религията на САТАНАТА- май апокалипсиса наистина предстои

e защо триете оведа. вече се знае кои е рапер от лондон. като се напише името мъ на ан. умните глави от дира трият.

елементарно да го разкрият кои е, от видеото се вижда доста - очите, фигура, жестове, глас, нищо че се е покрил така. освен това има софтуер и ще му нарисват виртуално чертите... под маската. а като разпитат и свидетели, и тн.. няма как да не го разкрият кои е. малко по-трудно ще го хванат обаче, чте се крие като плъх сигурно.

След "отбиването на службата " ще се върнат по родните места - в Европа най вече, никой няма до ги спре, ще си заживеят мирно и тихо до следващата "мобилизация". P.S. Между другото на някои прокуратурата "може" да повдигне обвинение!

Е, и като го разкриха каква е следващата стъпка! САЩ, АНГЛИЯ И ВСИЧКИ, КОИТО СА НА ТЯХНА СТРАНА ДА МАХНАТ ВИЗОВИЯ РЕЖИМ ЗА ВСИЧКИ АРАБИ, ПАКИСТАНЦИ, ИНДИЙЦИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ГАДЖАЛИ, ЗА ДА МОГАТ ДА РАБОТЯТ И ВЪТРЯ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВАИ!!!

От няколко седмици пиша, че това не е арабска работа. Твърде организирани са тези джихадисти. Ето къде била работата- англо-саксонска организация!

ЩЕ КАЖА,ЧЕ ОБАМА И ВСИЧКИ ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ СА ЕДНИ ПИОНКИ НА МАСАТА,А ИГРАТА СЕ ИГРАЕ ОТ НАЙ БОГАТИТЕ 10 ЧОВЕКА В СВЕТА,СЕЙХОВЕ СЪС ПО 300 жени роби и тонове злато,НО С РУСИЯ ЗБЪРКАХА И ВСИЧКО ТРЪГВА КЪМ ТЯХ!!! ВИНОВЕН СИ ОБАМА!!

ХАйде сега ми отговорете има ли по-отвратителна сган от англосаксонците. На всичко са способни, дори и да заколят някой, само за развлечение.

Ами като са разкрили да го накарат да залепи обратно главата на човека.Защо допуснаха тези главорези изобщо да се появят.Май имаха сметка от това.Да насъскват тези неандерталци срещу цивилизацията е просто престъпление срещу човечеството.

Нашия цар Борис I e дал пример как трябва да се действа срещу подобни явления. Отговора трябва да е смразяваща кръвтта жестокост, никаква криворазбрана хуманост и толерантност. Трябва да е им стане асно, че ако постъпят пак така отговора ще е два пъти по-жесток и силен.

В наши дни нищо не остава неосквернено-дори светлата памет на Джон Ленън.

а не като бг спц службите да се държат като махленски клюкарки, ако заплашиш интереса на някой злоупотребил с властта. .

Тауър Хамлетс отдавна е превзет от ислямистите - справка в Гугъл ще го покаже. Английското правителство не прави нищо по въпроса, дори белите полицаи не се намесват когато онези малтретират хората пред избирателните секции на местните избори. Напомни ми за Сохо - полицаите гледат наркодилърите как си работят и толкова. Попитах един полицай защо - отговори ми, че 'събират доказателства'...

Относно дилърите: Има и друга причина. Полицията знае че не може да се пребори с този проблем за това предпочита да ги търпи на оперделине места - поне знаят къде са - непрекъсното гонене означава че дилърите са днеска тука утре там и полицията не знае точно къде какво става....така ги ограничават до едно определено място и от време гонят като се разраснат. Така поне се контролира ситуацията да не стане по лоша.

този лилав младеж яко е загазил...

Пускайте томахоуци и иракчаните ще клекнат. САЩ имат огнева мощ до месец да приключат с терористите.

ти си тъп, разбирачо на всичко.

е как няма да са модерно оборудван, като лично другаря путлер ги е оборудвал с цел да воюват срещу общия враг - цивилизованото общество. ама така е, трябваше да разпарчадисат русия след разпадането на ссср и сега да няма такива проблеми. но и това ще стане.

Гледах една касета, направена от чеченци.Бяха записали как колят тридесетина руски войничета, натръшкани на земята по корем.И ги колеха не от раз, а по малко.Страшно е! Гледах около 1 мин. и после един месец тази гледка не ми излизаше от главата.Това са зверове-да не дава Господ това да се случи и у нас!

хайде сега, няколко руснака... да не правим трагедии... хора сме, да си прощаваме!

Хората се оказва, че са различни - едни пиле не могат да убият, други си измислят жестокости, за да мъчат враговете си. Просто вметка - войната в Афганистан избухна след случая с одирането на живи руски дипломати в Афганистан.

ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ ОРАНЖЕВАТА РОБА И ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ЖЕРТВАТА Липсата на страх във Фаули и оранжевата роба се вписват с възприемане на света характерен за будизма и свързаното с него прераждане !! КАКВА РЕЛИГИЯ ИЛИ УЧЕНИЕ Е ИЗПОВЯДВАЛ АМЕРИКАНСКИЯ ЖУРНАЛИСТ ?!! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НЕ Е НИТО ХРИСТИЯНСТВОТО НИТО ПЪК ИСЛЯМА!! СКЛОНЕН СЪМ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ Е БУДИЗМА !!

Той е дрогиран затова не се притеснява

И на мен ми мина нещо подобно през ума, но не знам... Честно казано, много се надявам да е бил и поне малко от ужасът на случващото се да му е спестен.

А може би са го излъгали и са му обещали да не го убиват, ако си изрецитира репликите... каквото и да е жалко за човека... :(

естестено, че е дрогиран. иначе ще им провали извратенето видео снимано с няколко камери и монтирано професионално, и тн. изроди...това не са хора... и като го заклаха човека, сега какво, в рая ще отидат... човеко-подобни маимуни. (да не обиждам маимуните обаче, тези са по-ниско и от тях) въобще всички които работят в тия страни, защо не се махнат? как може да работят за тези нещастници?

Нали не мислиш, че той си е избрал модела и цвета. Облякли са го, да се вижда, да изпъква. Впечатлен съм, от тъпия ти коментар, честно.

Британските ислямисти сега тренират извън Англия. След време ще режат глави насред Лондон.

G&R

Те вече го сториха. Надявам се англичаните да си извадят правилните изводи.

Мисля, че са си ги извадили. Силно се съмнявам някой от тези джихадисти да бъде пуснат жив в страната. Предполагам, че лека-полека ще ги обявяват за безследно изчезнали.

Като чета коментарите в този форум се убедих ,че българското общество е пред тотална морална , духовна и образователна разруха .Липсата на интелект в много от пишещите е стряскащ.По никакъв начин не може да убедиш простака,когато той не иска и не може да мисли .Каквито и факти,статистики от икономически и световни институти,справки и данни да им изнесеш те освен да плюват по тях и да пишат глупости друго не могат. Един съвет към деградиралите умствено пишещи простаци по форумите-Преди да се включите в някоя дискусия ,прочетете и се подгответе ,а не ръсете простотий. Жалки сте.

е обоснови се какво мислиш точно.

И в същото време изказалият се, към когото се обръщаш, е напълно прав, макар и да не се конкретизира. В същото време би трябвало да си дава все пак сметка, как и защо стигнахме до това ниво на отношение и първосигнални реакции по отношение на онова, което ни заобикаля. Обикновеният човек се нуждае от примера на онези, които са над него. А какъв пример дават те (с поведението си на управляващи и граждани)?! Тръгнете оттук и нещата ще започнат да стават разбираеми

еми това е то държавната администрация, по цял ден бълва тъпотии по форумите. А довечера, преди ракийката, ще се изморят малко с мотиката. Ние, дето сме на норма нямаме време за подобни словоизлияния.

Много важно, че на американец са му резнали главата! Ами когато американците убиват масово други народи и се месят там, където не им е работата?? Време е да им подпали някой чергата, та да видят какво значи война!

коко малоумен!

Кокенце, ще ти резнат задничето, детенце, мило. Твоето, на майка ни и на баща ти, на жена ти и на децата ти. Искаш ли? Ще ви платя фамилно билетите до ИД.

G&R

Коко, ако помислиш малко ще откриеш с удивление, че ти си чергата. В случая не става дума само за американеца показно екзекутиран от група лумпени, а за живота на стотици хиляди души в близките месеци.

Коко, ако на тебе ти резнат главата, средният коефициент на нацията ще подскокне рязко нагоре. Вместо да пишеш, залягай над книгите и мисленето.

Този клип трябва да бьде един от нагледните уроци по история, а не да ни приспиват с манипулации за т.нар. "османско присьствие" докато ужасьт на баташкото клане и костите на убитите християни са пред очите ни.

Щом са го разбрали,кой е-значи са му взели мярка,за...ковчега!

добре де , тези разузнавателни служби защо не разузнаха предварително кой ще е убиеца ? кво разузнават ? само арчат пари на данъкоплатеца.

Е за англичаните и американците руснаците са по опасни от джихадистите изглежда та се чудят как да унищажат руснаците с техните санкции измислени а в собствените си държави произвеждат джихадисти.

В кръга на шегата - по-добре НАТО да не влиза в Украйна, защото ще се наложи Русия да освобождава Европа от ислямисти :)))) Шегата настрана, но дано не дойде този ден, когато възникнат религиозни и етнически сблъсъци.

с какво журналиста ,изпълняващ дълга си е виновен..

ПРОБЛЕМА НЕ Е ТОЛКОВА РЕЛИГИОЗЕН КОЛКОТО СОЦИАЛЕН !! Огромна част от тези изхвърлени на бунището на живота хора търсят своята социална справедливост и я намират в ШИРИЯТА, който е ислямския ЗАКОН уреждащ всички аспекти на живота и обществото. Това е съвкупност от правови, морални и религиозни норми на исляма, които обхващат всички страни на живота на ортодоксалните мюсюлмани. Те са заложени в Корана и Суната. НАТЪКВАЛ СЪМ СЕ НА ПАРАДОКСИ ПРИ КОИТО ИНТЕЛЕГЕНТНИ И ВИСОКООБРАЗОВАНИ ХОРА СМАЧКАНИ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА СТАВАТ ТАКИВА ОТЧАЯНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ТАЗИ ДОКТРИНА, ЧЕ ТЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ТЕХЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ !! НЕЩО ПОВЕЧЕ!! НА ТАКИВА ЛЮДЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ ПРАВОТО ДА ИЗПЪКНАТ С УМСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ НАД ОСТАНАЛАТА НИСКОИНТЕЛЕГЕНТНА ЧАСТ ОТ "БРАТЯТА" !!! Те се превръщат по скоро в БРАТЯ ПО СЪДБА отколкото в БРАТЯ ПО РЕЛИГИЯ !! Примера с ХРИСТИЯНСТВОТО което унищожи РИМСКАТА ИМПЕРИЯ е красноречив как една еврейска ерест попаднала на подходяща почва и използвала СОЦИАЛНИЯ ЕЛЕМЕНТ е успяла да унищожи една империя какъвто е била РИМСКАТА !! СЪПОСТАВЯЙКИ СВЕЩЕНИЯ КОРАН С БИБЛИЯТА ЩЕ ОТКРИЕМ ОГРОМНАТА РАЗЛИКА СЪСТОЯЩА СЕ НЕ САМО В ТОВА КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ХРИСТОС, НО И В НОРМИТЕ НА ПОВЕДЕНИЕ КОИТО ПРИ СВЕЩЕНИЯ КОРАН СА СТРОГО РЕГЛАМЕНТИРАНИ ЧРЕЗ ШИРИЯТА , ДОКАТО В БИБЛИЯТА ТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ САМО В ДЕСЕТТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ !! ДАЙ БОЖЕ ДА СЪМ БИЛ РАЗБРАН!!

Разбран сте, но това не им дава право да бъдат главорези и да унищожават всички, които не са съгласни с тяхното мислене.

правото е норма, която съществува при определени условия, изчезнат ли условията, изчезва и правото, дано не се случи и при нас, но натам отива

НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА! ОТ РЕЛИГИЯ ИСЛЯМА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ИДИОЛОГИЯ, КОЯТО СПОРЕД ПРОПОВЯДВАЩИТЕ НАЛАГА ЕДИН ПО СПРАВЕДЛИВ НАЧИН НА ЖИВОТ И РАВНОПОСТАВЕНОСТ ПОДОБНА НА ТАЗИ ЗАЛОЖЕНА В ТЕОРИЯТА НА КАШЕЛ МОРДОХАЙ ЛЕВИ !! Дай Боже да си попрочела нещо от него иначе няма да разбереш нищо от това което съм написал !!

както е казал един /да не го споменавам, че ще почнат да плюят/, битието определя съзнанието

Кокенце, ще ти резнат задничето, детенце, мило. Твоето, на майка ни и на баща ти, на жена ти и на децата ти. Искаш ли? Ще ви платя фамилно билетите до ИД.

Как да те разбера?Какво означава "изхвърлени хора на бунището на живота" търсещи "своята социална справедливост"?Това са приказки на неможещи и неискащи да се реализират хора.После,да ставаше въпрос за албанци,българи или други с нашия хал,а то за англичани. Каква е тази социална справедливост,която им дава шириата,да убиват и преследват тези които не са съгласни да живеят по този закон?Кои са тези "всички аспекти",които уреждат в живота и обществото?Защо ортодоксалните мюсюлмани трябва да налагат своите норми с кръв и показни екзекуции? Това което си написал с големи букви е върха на философския ти догматизъм/твоя/.Значи ,нереализирал се човек в демократично общество,отива при джихадистите/казано по набързо/ и изпъква с "умствените си възможности над останалите". Първо,как един глупак откъдето и да е,следвайки законите на шириата става голям умник?Това как да го разбирам,че ония са много тъпи или,че глупака е по кръвожаден от тях?Другото за християнството,рим,религия и корана са отделни приказки с общото,че във всички религии се отрича убийството и насилието. Не си подготвен по темата човече.

ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ В АНГЛИЯ АНГЛИЧАНИТЕ СКОРО ЩЕ СА ЕДИН ЗАЩИТЕН ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ ЧОВЕШКИ МАТРЯЛ !! АНГЛИЯ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ТОВА КОЕТО Е В ГЛАВАТА ТИ !! АНГЛИЯ Е ЕДИН ВАВИЛОН И ТЕЗИ КОИТО СЧИТАТ КРАЛИЦАТА КАТО НАМЕСТНИК НА БОГА НА ЗЕМЯТА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА МИ РЪКА !! АНГЛИЯ Е УДАВЕНА ОТ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ ДОШЪЛ ОТ КОЛОНИИТЕ Й!! ТЕ СА НА ВСЯКАКВИ ПОЗИЦИИ В ОБЩЕСТВОТО !! ЗАКОНА ЗА РАСАТА И РАСОВАТА ЧИСТОТА ВЕЧЕ НЕ Е В СИЛА, А БИТКАТА МЕЖДУ РЕЛИГИИТЕ ПРОДЪЛЖАВА С ТАКАВА ОЖЕСТОЧЕНОСТ, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, КАК ПО МЛАДАТА РЕЛИГИЯ УНИЩОЖАВА ПО СТАРАТА !! ВСИЧКО Е БОРБА ЗА ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този човек не заслужаваше да умре по такъв брутален начин, осъзнавайки целия ужас, който, дори не мога да си представя... Въобще, някак си мога да намеря причини да убиеш. Но нито една - в която да убиеш, с жестокост, която е отвъд разума...

държи се като мъж ,истински. никой не знае как ще реагира в този момент

ще се насера от ужас

Лондон кога ше го кръщаваме Лондонистан?

Скоро, много скоро и това ще се случи.

Знае се, че световният тероризъм се финансира от Саудитска Арабия, но никой не ги закача, защото имат богати залежи на нефт и са първи приятели на САЩ. Ако искаха да справят, досега да са го направили.

Освен това САЩ са една от малкото държави с изгода от световния тероризъм.

Те надминават всичко, което сме виждали до момента. Продължавайте да се врете където не ви е работа и тепърва ще има какво да видите.

Сега американците ще бомбандират ли Лондон? ;)

много ме развесели, човек!

честно казано не намирам уместно да се шегувкате ,клипа е тежък, човек трябва да си дава сметка за тези неща.

Те бомбандировките над Белград си бяха шегичка, нали?

Не съм гледал клипа. Поне два пъти писах, че трябва да си направят автоцензура и да го премахнат. Някога твърдяха, че на минута средно умират 4 човека. Няма как да плачеш за всички. Въпроса е колко си обвързан и те засяга. Мен няма какво толкова да ме засяга. Така че говоря, като върху теория, а не като върху нещо реално.

Ние си даваме сметка за тези неща, не ни мисли. Но за паплачта в цяла Европа, че и Америка ние не сме виновни. Щото докато за нас имаше шенген,а за Щатите все още сме със визи, те си пускаха арабески на общо основание. Проблема наистина е сериозен, щото Европата се прави на по-свята от Папата и сакън да не наруши правата на малцинствата. Според мен, когато си малцинство трябва да спазваш правилата на мнозинството, а не да искаш да си налагаш своите. И понеже позволиха цели квартали да се мюсулмизират, че и джамии им направиха, затова сега интегрираните малцинства им се отблагодаряват. Кажи ми една ислямска държава, която да разреши да се построи на територията и църква, катедрала или друг храм? НЯМА такава. Та проблема е сериозен :)

G&R

Само отделни части.

мчи то всички знаем КОЙ е екзекутура - Бойко ! тия американци са многу прости

електоратът на Б.Б. се обади, евала баце

ний асфалт не ядеми бе, тиквоооо проста

Чета коментарите под мен, и си мисля Колко прости хора живеят в България! Злобни, незнаещи, неразбиращи, не искащи да разберат. Анти-хора, анти-човеци. И все християни се пишат, а глави секат, биологично оръжие ще пускат, свещена война с/у исляма и т.н. Лудница ееей:) лудница.

на американския журналист е престъпният режим, който управлява в САЩ, и в крайна сметка избирателите, които го избират.

И кво ще направят? По време на комунизма, едни араби отвлякоха служители от руското посолство и започнаха да им режат пръстите и да ги пращат на руснаците заплашвайки да го правят докато съюза не изпълни техните искания. Руснаците разбраха кои са терористите и намериха роднините им. Плениха тея роднини и казаха на терористите че ще ги нарежат на парчета ако не пуснат техните хора. За по малко от 24 часа терористите пуснаха плениците. Е така се действа с изроди.

Голям писател сити

sonibvc@gmail.com

Мерси :)

Голям сцинарист!!! Работи в киното!

sonibvc@gmail.com

? Проверете..Руски заложници на Ислямската Освободителна Организация - Октомври 1985. http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Group

Ти вярно ли си толко прост или ти стигат по тридесет стотинки на пост? Не забравяй : " Човек е толкова голям, колктоо са големи мечтите му!" Съдейки по такива като теб, явно си расъл на педи... Хехехехе. (нали се сещаш какво искам да ти кажа?)

""Усъвършенстваността, богатството и военната мощ на въоръжените бойци от "Ислямска държава" представляват сериозна заплаха за САЩ..." САЩ е на другия край на земята. Ако за тях тези са заплаха, за нас какво са!?

Каква заплаха са тези първобитници. Пак оправдания от страна на САЩ, за да не се намесят, все още. Щото има още оръжия за продаване. В момента, в който станат наистина реална заплаха, ще ги опукат за един ден. Те много добре знаят и с какви оръжия разполагат тия маймуни и къде вилнеят. А убийствата и жестокостта са част от войната, няма как ще дадат някоя и друга жертва. Важното е, че накрая те ще са победителите - хем пласирали оръжието си, хем спасители на света. Тоя филм май го знаем, щото и сценария си написаха, разбутвайки режимите в арабските държави.

Много добър коментар. Естествено, че се контролира оръжието, което им се продава. Частните корпорации печелят от войните. Даже си мисля, че има договорка между държавите-износителки на оръжие да не им се продава по-тежка техника от вида на танкове, самолети, противовъздушна отбрана, защото тогава стават опасни и ще застрашат не само Америка, но и останалия свят. Те и сега ни застрашават - с изнасяне на ислямска идеология. Но все още си карат на автомати.

Много филми си гледал. Американски. В които става патаклама, идват американците, винаги побеждават и спасяват света. Реалността е малко по-различна. Дано не се стига до доказване на думите ми.

Вярата крепи човека, но съмнението го движи. Твойта вяра, че Путин е виновен за всичко, ще те закрепи в каменната ера.

точно така- докато има задръстени червени отрепки ще има и ислямизъм!

айдеее, пак ти дойде мензисът

Като не иска християни от България!

освен че си християнин, друго какво си, та да те искат

Съвременият свят е смъртно болен. Ако не се преструктурират нещата, скоро няма да го има. Алчността ще ни затрие. Лоши нации и тяхните правителства, прекалено дълго определеяха "политиката". Създадоха джихадисити и какво ли не. Целта беше или да им вземат нефта или да си продадат оръжието или да поемат дял от продажбите на психотропни вещества. Допусна се едни райони да се държат в страхотна мизерия, докато малцина се гушат. Представете си ресурсите на нашият свят като паница боб. Ако аз ям много , малко ще остане за другите. Сега да не плачат, че отрязали главата на някой си! Те създадоха това чудовище. От друга страна, тоя журналист не ми е държал половият орган там. Да си е седял дома. Ама понеже трябва и от това, пари да се изкарат, са го пратили там. и така..... Америка е мъртва в момента,но още не всички се осъзнават. Кажете ми след 10 години и след още една тотална финасова криза, когато обикновенните американци излязат на улицата да си търсят правата, кой ще спаси света ?!?!

ОТ СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ КАЗАХА ЧЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА МОГАТ ДА СПРАТ ЕБОЛАТА ... АКО ДАЛ БОГ - ДОГОДИНА :))

Поклон пред Фоули. Рядко достоен мъж. Клипът с екзекуцията му беше първото ми съприкосновение с този ЧОВЕК, но ми направи неизразимо впечатление. В последните секунди от живота си, той не призоваваше за отмъщение, а направи хладнокръвен анализ на събитията, довели до екзекуцията. Ако светът се ръководеше от хора като него, животът щеше да бъде много по-добър.

Държавата на този Фоули е разпалила десетки войни ,в които са загинали стотици хиляди жертви и какво е направил този достоен човек за разкриването на тези престъпления.НИЩО,нищо не е направил,кое му е достойното обясни ми,че е работил за просперитета на ненаситните американски компании ли.

Ще ти кажа, минута преди да му отрежат главата Фоули каза, че истинският виновник за смъртта му е правителството на САЩ и американската алчност и лицемерие /цитирам по памет/. И човекът го изрече спокойно, беше убеден в това, което казва. На негово място аз не бих могъл да се държа толкова достойно.

Ха такааа! Виновен е Путин, щото той ги въоръжаваше!!!!

И каква стана тя? Децата на великите кръстоносци поели пътя осветен от светлините на Аллах! Харесва ми!

това се очакваше да стане още когато американските демократи заедно с братята англосанксонци тръгнаха да свалят недемократичните режими на Садам,Кадафи,Мубарак, и специалистите по темата сигнализираха за това.Сега е демократично управление в страните,но има джихадисти. Какво правим после-да бомбандираме и тях.?Така се подпомага оръжейният бизнес в САЩ и Европа,но в крайна сметка става ли по-добре?

Какво общо има всичко това с факта, че исляма винаги е бил религия на изверги и убийци? Когато те са изклали Близкия Изток, Северна Африка и Индия, Америките не са били открити, а Англия е била самотен остров потънал във войни. И хайде да не търсим причината в свалени правителства и избити диктатори. Ако някой е идиот и дебил, за него това е само причина. Ами то по тази логика аз може да дойда у вас, да ви изколя до един и после да кажа, че американците са виновни. Има едно злато правило, което казва, че ако усещаш себе си простак и малоумен, то е закономерно да оправдаваш чуждата простотия и малоумие с каквито и да са доводи.

Странна гледна точка! Значи, когато чичо Сам хвърля бомби (включая такива с обеднен уран), тогава той не убива, а хуманно прочиства цивилни, жени, деца. Абе, спасява ги, един вид от живота ги спасява ... И когато техните оцелели, оскотели, озверели и обезверени наследници правят жалки опити за вендета, това вече е зветство?

Абу Али ал-Хюсеин ибн Абдалах ибн Сина, бащата на съвременната медицина е мосюлманин. Според теб, той е убиец и изверг...