Борисов: До 100% компенсации заради шапа

Вършим цялата работа на Европа, за да не се разпространи заразата от шап по животните в континента, беше категоричен премиерът Борисов в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: До 100% компенсации заради шапа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bobsyn@

Интересно тия пари за компенсации от къде ще дойдат?!? Подозирам пак от джоба на работещите... Съмнявам се някой да проверява кой е регистриран като животновъд и плаща данъци, за да получи обезщетение, защото това си е вид застрахователно събитие. Приемайки твърдението, че сме социална държава то правителството трябва да заделя пари в някакъв фонд от данъците, които плащаме или да има такси при регистрация на животновъди за такива ситуации... Разбира се не вярвам някой да е бил толкова предвидлив и просто ще го пишем в графата извънреден разход.

"Едно е да си граница между Австрия и Германия и Германия и Франция, друго е да имаш граница с Турция"......абсолютно сте прав господин борисов, ако не бяхме граница с турция , българските митничари, даи'джии, катаджии нямаше кого да рекетират,незаконният внос на стоки нямаше как да стане, мафията за трафик на хора нямаше кого да поема от границата и да издава фалшиви документи, нарко трафикът и трафикът на оръжие също щеше да отпадне...а както знаете всички тези неща значат милярди долари черни пари , но тези пари по пътя си нагоре към власта се изпират няколкократно и стават чистички и готови за законно харчене....така се говори наоколо

"Вършим цялата работа на Европа, за да не се разпространи заразата от шап по животните в континента"...господин премиера пак проси пари от европа, неусетно почти....

ох, пак ли бе, пак ли намери как да вкараш онези от последните 20 години и не пропусна възможност да се самопохвалиш, ебаси интриганта, върши си работата и остави другите да те хвалят, ако решат, че си за хвалене де.

Не се вълнувай,Бойко си знае работата.

Иха! Супербоко отново ще спаси страната! Хубаво че ЕС ще дадат тези пари че ББ да ги раздаде геройски!

Така си е...

Вярно е, че има разлика между границата Франция-Германия и границата България-Турция. Ако кльонът ще предпази стопаните от бъдещи инфекции по животните, нека да се възстанови! Ще затруднява и нелегалните емигранти. Но хората трябва да получат 100% компенсации+пропуснати ползи. Да не говорим, че заради добрият комшулук, Турция би трябвало да участва в компенсациите.

едно време ми увеличаваха заплатата с до 20 лева...все с ... 5 лева...не напразно тоя мушморок е пазил бае ви Тошо

Има огромна разлика между 100% и "до 100%" компенсация...Аман от лигави, мъгляви изказвания на Боки Тиквето, в стил "ала-бала, дрън-дрън"!!! Как един път не каза нещо смислено, твърдо и ясно...То бива фалшив популизъм, ама това минава всякакви граници - хората са съсипани, а Тиквата шикалкави и увърта, както винаги, впрочем...Клоун и циркаджия, ама не от смнешните!

И колко е разликата възмутени глупако?Да не те е хванал и тебе шап?За тебе няма компенсация...

ми разликата е че така като го е казал примиера може да ти дадат и 100 лв за една овца може и дати дадат 1лв за една овца

Абе Боко, имаш ли въобще идея за какви пари става на дума и за какви превантивни мерки или си говориш да се намираш на приказка. Най-обичам 100% от неизвестно какво. Пък може и 120% за по-убедително.

Трудно ли е да си глупак?

И КАК ТОЧНО СЕ ИЗЧИСЛЯВА 100%, БЕ ПРОСТАК? А ПРПУСНАТИ ПОЛЗИ, ЗАГУБА НА ГЕНОФОНД И Т.Н. И Т.Н. ПИСНА МИ ОТ НЕГОВАТА КОМПЕТЕНТНОСТ, АЙДЕ ВЗЕМИ МЛЪКНИ!

за какъв генофонд от две три села говориш бе малоумник. или да си на всяка тенджера похлупак.

отвори и прочети в нета има подробни матеряли Генофонд Уикипедия

Смени си страната иди в Судан да ги научиш там може и да ти повярват