17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взеха да слагат всякъкви химии в Карнобатската

Оскотяла работа. После се обждат, като ги наричат скотове и отрепки.

Ганьовища, парцуца и каквото има под ръка...

Ковид!

Вино вино голо, отнесе ми воло, на тате и двата, на бате с колата.

Нека позная. Враждата им е от 20 години и е за някакъв умрял имот на майната си.

На майтап го подхвърляш, но наистина не е смешно, защото това затваряне вкъщи, това оставане на сумати народ без работа и тровенето от телевизията доведоха много хора до нервни кризи и отключване на психични заболявания, които иначе не биха се проявили. Имаше предаване и по този въпрос, което е лицемерие от страна на медиите, насаждащи най-много страх и тревоги.

Има нещо сбъркано в софтуера на българите.

Е града на мечтите пак се прочу.Тази улуца Арда не бе ли в циганската махала.

брех, колко си сигурен, че са "българи". колкото ти си българин, щом плещиш такива обобщения...

"Извършителят на деянието е установен" - На полицейски жаргон това не означава, че е установено въз основа на доказателства и анализ кой е извършителят, а следва да се разбира, че извършителят е "намерен, открит". Остава да разберем къде е "приведен" /не си мислете, че в резултат на побой ходи приведен/.

Ромите се разреждат.

Мале, мале. Пуснах се със street view на адреса и гледката е покъртителна. Ни асфалт, ни път, ни тротоар. Полусрутени огради, изпотрошени прозорци, на всяка страна роми в далечината. Тц тц, като тъмна Индия сме в сравнение с Европа.

Да убиеш някого, още повече роднина, и то толкова близък, за един посран имот в посрания град Карнобат - това е върхът на скотовизма.

Селяците пият алкохол и оскотяват

Това "Арда 55", в коя махла е?

Ами то в 90% от случаите на убийство са роднини...

11 години разлика и старият мрази малкия от рождението му... Много е бил пренебрегван заради бебето.

Щото то

Точно тая улица я няма на street view. Там всичко е асфалтирано, чисто и лъскаво, живеят само баровци.

Дето се колят заради земи е отколешна българска традиция - "посякъл го с брадва" - колко филми има за това.

Какво говориш, точно кръстовището на 10 метра от адреса го има?

За тебе Европа е само центъра на големите градове все така ще говориш. Ама карай да върви, то толкова си можеш.

Някога по същия начин са говорили за книги. След това по същия начин започнаха да говорят за някои стилове в музиката. След това виновни бяха филмите след това виновни станаха компютърните игри. Разбира се никога и по никакъв начин съответните хора които са извършили съответните деяния не са виновни.

Моля, опровергай ме тогава. Прати някои координати от Европа, които да видя на Street View.

Толкова си можеш. За теб светът е само Фейсбук и интернет. Ако нещо не е на street view или във фейсбук , значи не съществува. Светът моето момче не е само в интернет. Запуснати места липса на пътища калища и мизерия има навсякъде по света.

„След употреба на алкохол“. Е тук е разковничето, няма какво да се лъжем. Трябва да се забрани като наркотиците и това е.

То ако ще го откарваме натам, браотубийството го има още в библията с Кайн и Авел, което си е откак свят светува, така че няма нужда да го побългаряваме.

Не, бе, циганите са като един. По калъп са правени. Едни като направи нещо и всички носят отговорност, щото са еднакви просто. А, при българите е друго. Там дори същия човек не носи отговорност, щото от заранта до сабале е израстнал и вече е друг. Или пък Сорос му е съсипал живота и е разбираемо, че е прещракал за малко и нищо общо няма с останалите българи. Толкова ли не го разбрахте?? Просто е! Като вас...

Ликвидира.... Следващият път запишете ТЕРМИНИРА, за повече тежест...

Скоро, ама съвсем скоро и ти ще вземеш да осъзнаваш в каква кочина живееш и то БЕЗ перспективата да се измъкнеш.

Калайджийската, да от тъмносините са.

Кое му е посраното е папагал? Може би са ти го сложили в калната дупка в Карнобат и затова си се посрал и такива асоциации си правиш. Смотан уьолап. Заври си мнението където са ти завряли нещо като си бил в Карнобат.

"Дали двамата братя са пили заедно или единият е нахлул пиян тепърва ще се установява от разследващите." Ей тук е разковничето да знаете.Тук е проблема.Като установят това разследващите и проблема е решен . Баси тъпотията.

ДО 213 Да отричаш, че Карнобат е посран град от селски тип, е все едно да отричаш, че бялото не е бяло, а е черно например. Айде да си говорим реално, гангстер. А относно кални дупки, в Карнобат са много, и от там съм дупчил кални дупки

ех, калинче, ех петрова, какъв редактор си само ако знаеш! страхотен! наистина когато някой употреби алкохол и конфликт, стават странни работи! поне конфликт да не беше употребил тоя!

Браво!!! Класика....

Това е тъжното наследство от комунизма-все ветерани на онова време за което пиенето и яденето бяха фетиши и резултатите не закъсняват

Те сега не пият младите...И не употребяват и наркотични вещества! Глупав коментар!