Ал Кайда, талибаните и Иран трябва да платят $6 млрд. за 11.09

Ал Кайда, талибаните и Иран трябва да платят шест милиарда долара на роднините на жертвите от 11 септември 2001 г., постанови американски федерален съдия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда, талибаните и Иран трябва да платят $6 млрд. за 11.09 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМЕРИКАНСКИ СЪД ОСЪДИЛ АЛ КАЙДА!!! АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОБАЧЕ ПОДКРЕПЯ АЛ КАЙДА В ТЕРОРА МУ КЪМ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СИРИЯ ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА КЛИПЧЕТО : "Передвижной пыточный центр сирийских террористов" ВИЖТЕ В КЛИПЧЕТО КАКВИ ГИ ВЪРШАТ В СИРИЯ ПОДКРЕПЯНИТЕ ОТ САЩ ТЕРОРИСТИ ОТ АЛ КАЙДА. Ставащото в САЩ наистина е безумие.

Нали за да намерят Ал Кайда нападнаха талибаните в Афганистан и няколко години ни будалкаха как-аха,аха са я сгащили в Тора Бора. Понеже в Афганистан не могат да вземат и стотинка сега ще търсят пари в Иран.Ето ти още един повод за война.

Ако светът задължи САЩ да изплатят компенсации на всички жертви на десетките войни, водени от тях след Втората световна, с печатниците, няма да смогнат да напечатат толкова долари в продължение на 100 години, въпреки хилядите печатници, с които разполагат...

Злобата и злорадството на българското племе, явно е безгранична! Много жалко! Какво ли ще си помислят роднините на загиналите там, ако прочетат тези коментари?! Не дай, Боже, и у нас да стане нещо подобно!

А кой ще плати за милионите жертви в Ирак? Или те са по-малко хора, понеже са по-чернички от американците?

Преди време от Предсказанията на Нострадамус чух че Третата световна война ще започне с война с Иран. Така че кой ще плаща глобите - ще видим. Засега САЩ са почти готови за война срещу Сирия и Иран. Руснаците и Китай обаче не са тъпи и няма да оставят американците да вземат всичкия нефт на Иран, който е на 2- ро място в света по находища на нефт след Русия.

Според предсказанията на Нострадамус/ щом вярваш в тези неща/ тази година ще се появи пророк от източна нация- МУН, да същия където прави международни сватби и други такива .Така че не ми го цитирай като средновековните хора.

Включването на Иран в тоя списък отваря вратичка на американците ако нещо стане там и те успеят да качат покорен на своите интереси режим да източат от там тия пари.Това е скрития смисъл тая смешна присъда.

Американският съд да не се опитва да си самообяви(не съм сигурен дали е точната дума) юрисдикция извън САЩ,и да замени международния съд в Хага????

Така се пълнят дупките в бюджета. Дянков да си води бележки. Да се готвят Пакистан и КНДР.

Ебати лумпенизираните хора!!!!!Сега ако Обама си счупи кракът по време на сутрешният си крос,пак Иран ще им е виновен!!!ИДИОТИ

"постанови американски федерален съдия"... душици мамини сладки, кошутките на батко....

Може ли на разсрочено плащане? Голяма челяд храня,а още не сте ми платили опиума .

МОЖЕ ДА ИМ ПЛАТЯТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ С НЯКОЙ ДРУГ ВЗРИВЕН НЕБОСТЪРГАЧ, КАТО КРАДАТ ЧУЖД ПЕТРОЛ ТАКА СТАВА

Ама това със или без ДДС ? Важно е да го знаят талибаните, сумата е голяма и може да им се приспадне като данъчен кредит ! Толкова тъпа и самовлюбена нация, която няма сили да се погледне отстрани, за да се види, че е най-големият терорист на планетата ! Избиха милиони по света, за да си продават оръжията, сега осъждат ей така някой друг да плаща нереални суми на разглезените си сънародници !

Ирански съдия е осъдил САЩ да плати 2,50 с ДДС на Тамбукту като компенсация за избиването на индианците и техните роднини ескимосите от Египет. Да очакваме следващата американска идиотщина.

Американците са като оная блондинка, която рекла: "Как се пише? ИраК или ИраН? Та и те - Иран, Ирак, няма значение, важното е, че има ресурси за вземане.

На това през турско са му викали "дикиш парасъ". Плащай за дето си хабих зъбите.

Виж ти, вече и Иран е включен във "виновните" за 11.09. Преди беше Ирак и му спретнаха една война, от която загинаха стотици хиляди цивилни жертви. Каква беше причината, познайте. Сега е наред Ирак. Безочливи нагли агресори са САЩ, но както всички империи и техния край ще дойде.

права си-както доиде края на съвеtcката империя! сега руската империя напира, но ....да пази бог!

ето така печелят евреите,самите те убиват и после си искат парите......крайно време е да им дадем урок..и то ЗА ПОСЛЕДНО..И ТОГАВА В СВЕТА ЩЕ ИМА МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО..

Ти си с първобитно ,средновековно мислене и расист. Доста елементарно, за всичко са виновни евреите,даже и за твоето тъпо съществуване.

Че са винивни за всичко си много права!!!

А господа "демократите" кога ще плащат за :Дрезден,Хирошима,Нагасаки, Виетнам ,Ирак,Афганистан,Гренада,Либия,Югославия.И кой въобще вярва за тези приказки около 11 септември? А откъде накъде и Иран замесиха???

А турция кога ще плати на България 12 млрд. за 1913 г. и 500 млрд и връщане на българските земи до линията Мидия-Родостро, за престъпленията на османския режим.

Ти не знай много много,че Русия са следващите (Путин...бецален)

Това е начало на края на демокрацията! Търсена на враг, който да плати следващата война

Хахаха. Направо и за втората световна да платят.

Защо Иран?! Съдията да няма печатна грешка?! Нали вече американците нападнаха и отмъстиха за 11.09 на Ирак! Убиха Бин Ладен, а Ал Кайда мина на американска страна, за да вършат мрасната работа в арабските революции!

Смешници. Що не си ги търсят тия пари от Саудитска арабия. Нали Осама е от там. Пък и да попитам колко ще е обезщетението за над милион загинали мирни жители в Ирак и Афганистан в следствие на американската агресия.

Какви компенсации, какви 5 лева?! Нали сега ал кайда са първи сподвижници и изпълнители на американската демократизация в арабския свят! Този съдия се гаври с близките на жертвите от 11.09!

Доколкото си спомням, почти всички атентатори бяха от верния съюзник на САЩ - Саудитска Арабия. Няма да е лошо да ги бомбардират и от тях да си търсят компенсациите. Не виждам какво общо има Иран в случая.

загиналите са много малко, самолетите са били холограма. бин ладен няма нищо общо с 9.11 пак трябва да плаща... тия американци са голямо стадо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ФБР до последно официално нямаше доказателства, за бин Ладен и Ал Кайда. Дори в сайта на ФБР където обявяват издирваните, сред обвиненията заради които се издирваше Ладен нямаше нищо за 9/11. Имаше за консулствата, за кораба Коул и други, но нямаше нищо за тия атаки. Той самия сума ти време отричаше във видеота, пък накрая взел че се съгласил. После го намерили, гръмнали, ама го метнали веднага в океана и нит снимка нит нищо, трябва да вярваме на едни голи твърдения. А дано, след тая атака, на пентагона са монтирали поне още една камера за видеонаблюдение, че едната снимаща с 5 кадъра в секунда не е много надеждна. Пък може и някоя ПВО да са турили, въпреки, че допреди 9/11 е имало десетки действащи там ...