Жените в турската армия вече със забрадки

Жените, служещи в турските въоръжени сили, вече ще имат право да носят мюсюлманска забрадка, когато са на служба.

Обратно в новината

Коментари - Жените в турската армия вече със забрадки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравете за СВЕТСКИЯТ характер... Надяваите бурките.... Машаллаааа. Една крачка по-близо до ИДИЛ...

А турските войници -мъже вече ще носят потури и фесове.

И върху нас са минали всякакавми езичници, католици , шиити, сунити и ..за всичките знаем! А те за нас -какво знаят?

Тези не са ли ни виждали и чували, че ние имаме и носим ..ушанки!?

Пак добре, че не са ги задължили да седят постоянно затапени с обрезани вибратори...

заглавието на статията е пак подвеждаща - dir.bg - не е честно така! офицерите от женски пол (офицерките) в турската армия вече - ако искат мoгат да се забрадят - като това не се харесва на много народ в Tурция и си е една прiщeвките на управляващата върхушка. дано да няма забрадени злужителки в армията.

Това грузинско дьонме Ердоган иска на унищожи републиката на Ататюрк,но няма да успее.Кемалистите в Турция са милиони и един ден ще му видят сметката.

Всичките ги вкара в затвора, вече си е абсолютен господар той.

Мерак-чъни, и Авгъз--местанци, имаха Стрелби и расправии Кой да чука Първи, ротните кадъни?

И с шахидски пояс и задължителна военна служба и за изселните и после ни ги връшат. А ние тук имаме някаква измислена армия/генерали бол/ дето за нищо не става и нямаме наборна служба и вместо мъже ще готвим пут..овци. Страхотни правителства имаме ама Костов е за бесене ама няма кой?!

Турското общество е разделено на три светска,ислямиска и кюрдска.Тия които си слагат забрадки не са туркини.В Турция живеят 72 етноса.

Забрадките не са това, което са.

ТОВА, КОЕТО СА, НЕ СА ЗАБРАДКИ !

Ха честито на момите. И скоро бурки. Да не забравят че в корана е написано че трябва да се подчиняват на всеки мъж.

Само дето това "право", ще го превърнат в хомот, като в СА с бурките. И ще бъде наложено от мъже над жените. Та това "право", ще се превърне в символ на робско подчинение.

Не си наясно. Жените при исляма стават роби с женитбата. Тогава жената трябва да даде всички права върху имотите си на мъжа. Вклучително правото да сключва сделки със себе си. И първата сделка е ясна. Бурката само означава че тук вече няма нищо ценно.

Ще имат право или ще трябва да носят? За момента е само право, да не стане задължение по някое време? Направо да слагат фереджета, че да им се виждат само очите, и ще станат турски нинджи. А уж бяха светска държава...

Турция никога не е била и няма да бъде светска държава. Колкото и да се пънат си остават азиатци от първобитнообщинния строй.

"Vas" колкото да се пънеш да злословиш относно Tурция и турците - то и толкова затъваш в собствените си го.на. Bинаги сме били по-напред от ган6овци като тебе нещастнико. първо научи какво е, що е в Tурция и тогава се "иходи" по-въпроса. Tурция е 200 години по-напред от българия.

Вървят по един много "правилен път" към ИД.

Че то Турция се е ИД. И винаги е била ИД. Та това беше единствената държава със сухопътна граница с т.н. ИД и самите ИД нямаха нито самолети нито кораби. Всичко дето имаше в ИД влизаше и излизаше през Турция. Дари и самите войни на ИД.

Турците също исторически са сунити, каквито са от ИДИЛ и СА.