Юнкер: Очаквам с нетърпение да работя с Борисов

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер изпрати поздравително писмо до Бойко Борисов за избирането му за министър-председател.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Очаквам с нетърпение да работя с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ ДЪРТАКА КАКТО СЕ Е НАТОЧИЛ...ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧИ ЕВРОГЕЙСКА СЛУЧКА!

За тия,или суперлативи, или.......голямата гума.....

Нормално е да си толкова радостен,че пак ще работиш с Борисов. Той е толкова хрисим и послушен; направо фантазия. Каквото му наредят началниците от Брюксел всичко изпълнява! Стриктно! А българите,майната им!

Пратил ли е пак сърчица или целувки?

голяма любов са двамата,ама няма да е за дълго.Hа това правителство му давам да изкара като максимум шест месеца.

А ние очакваме много скоро да се хванете за ръчичка с боко и да зачезнете от небосклона на политическото лапане..Краставите магарете се надушват и се подкрепят както се вижда до сега

Политически Мафиоти от вси страни подкрепяйте се!

Мноо ясно, че ще чака с нетърпение - престъпните далаверки ще вървят на макс.

Както го е задърпал за реверите... голяма работа ще падне срещу мат'ряла!

И аз очаквам с нетърпение отговора на г-н Борисов(собственоръчно написан)!!!

Да,пада си по дупедавци и закоравели престъпници.България агонизира ,но поздравления валят.

Като мека китка Юнкер много си пада по оперативно интересни лице , хора с ''твърдо'' минало.

Тия на еб..то работа ли му викат - хахахаххах

...Дъртият европедал да не се притеснява,ще го пратим бързо наш МУТРАГЕНЧО ,да се пипат по костюмчетата,а до тогава да взема ноотропил - 1+1+0 ,защото видимо е със световъртеж...

Лъжа е брат. Просто това са протоколни думи. Сигурно го е казал, ама не в този стил. Мога да се обзаложа, че краставуна е прииначил думите му и хоп безплатна рекламка. Някой да знае кой взе остатъците на КТБ? хА-ХА.

остатъците от КТБ взе кака Цеца и Глигана. Чудя се как Цветан Василев е още жив. Да каже и ние да знаем как да се спасяваме от мутри облечени във власт.

Ама онова дете от Перник си отиде. Боже, какво хубаво дете, как можа!

Тоя па лигльо некадърен! Драйфа ми се от него.

Как няма да го поздрави. Та Борисов е неговия пам.ерс.

А ББ подскача от нетърпение да работи за Юнкер.

А ние очакваме с нетърпение да си приберете версиите. Ако имахте грам срам и морал не бихте ни лансирали тази МУТРА за държавник. Говорите за демокрация и диктатура но когато на вас ви отърва тези понятия ги въртите на 180 градуса. То кой ли ви вярва и на вас мизерни и продажни политици.

Юнкер: Очаквам с нетърпение да работя с Борисов....Дъртака бърза, щото може да хвърли петалата, а чака с нетърпение не да работи, а да краде и знае, че каквото и да заповяда на куклата на конци Борисов, тоя ще го изпълни безпрекословно.... Борисов, ти, национален предателю, ти си срам за българите, но не за нас, сегашните, които сме мърша, а не народ, а българите от Средновековието, героите от Априлското въстание и войните!!! Долу ГЕРБ дебилите от ОП!!

Даже си го вземете и при вас.

Само поздравления ! Без сърчице ?!? Или няколко ?!?Не е възможно!!!!!

ТЕ ШУГАВИТЕ МАГАРЕТА СЕ ПОДУШВАТ ОТ ДАЛЕЧЕ.ЮНКЕР ДА СИ ЗАВРЕ ИТЗАД ЦЕНОСТИТЕ ,ДЕМОКРАЦИЯТА И ДРУГИТЕ КЛИШЕТА КОИТО Е СПОМЕНАЛ В ПОЗДРАВА СИ КЪМ ИЗТЪКНАТИЯТ ПРЕСТЪПНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

Юнкер е на път да научи български - хахахахахаха

има нещо гнило в тяхната любов, не е току така, ама ще светне стопа, когато вече всичко е ограбено от нас, този дъртак не случайно ухажва Бай Х.й...

Пак ли му изпрати писма със сърчица? Преди герберите да нацъкат минусите, сам Бойко показа писмото със сърчицата.

Изключително мило признание в любов.....от трети поглед.

Мда Юнкерчо пак ще има на кого да подава или моркова или тоягата /ако не слушка Баце а той слушка слушка/Ще има на кого пак да гали главЪта , един път го гали три пъти му набива манерка.

СПОКО КОМЕНТАТОРИ ПРОСТО ИМА ГРЕШКА В ПРЕВОДА НА ЗАГЛАВИЕТО

Що не отивате и двамата при кмета на Симитли !

Очакваш,нали и тебе гуши.А не му ли знаеш престъпното му минало и настояще.

Да не се бърка любезността с любовта. Само ние си знаем кого имаме насреща. Арогантност и бездарие. Много опасна комбинация.

Това е истината за властта. Накрая победителят получава достъп до някаква част от кинтите на богатите и "работи с тях", защото тук кинтите не са много. Който е глупав се кара с богатите и стои беден, а "комунистите са му виновни за всичко". Бедните помпат руската държавна машина на нагли и алчни олигарси и нямат пари да се видят кои са. Ако ГЕРБ не бяха спечелили вероятно бсп щяха да получат подобен поздрав от европейската опозиция, но кинтите щяха да секнат нежно и невидимо. Както се казва , трябва да сме в крак с кинтите в ЕС, иначе ни чака червена мизерия.

Когато нямаш национално достойнство, и си чуждопоклонник и, продажник ,и не си знаеш интересите , МИЗЕРИЯТА винаги ти е гарантирана ! В нашият случай тя е НЕизбежна , независимо кой ни управлява! Какво по-голямо доказателство от нашият 30годишен "преход " , а след него - Ни държава , ни народ ?!

Чакаш ти, да отидете двамата заедно на гости на кмета на Симитли, дърт аналко

Добре бе Юнкер, добре очакваш да работиш с Борисов, ама не съм го чувал да държи на пиене, пък дори може и да не пие. Е, освен ако го научиш. А по въпросите за "миграцията и предоставянето на убежище" Борисов може да се окаже слабичък, така че повече ще можеш да разчиташ на едни други верни помощници: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. Че и за "повишаването на устойчивостта на европейския енергиен съюз" можеш със сигурност да разчиташ на тия верни другари: Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

какво пиене бе, да ти сера в устата глупава

Да не би да съм написал нещо невярно? Я да видим: "Закуските с коняк на Жан-Клод Юнкер", Пари мач, публикувано на 28.06.2014 в 8.44ч. ("Les breakfasts au cognac de Jean-Claude Juncker", Paris Match, Publié le 28/06/2014 à 08h44). Публикация с видео: "Кой иска да види шефа на Европа къркан?", Дели д'имаж, 6 юни 2016 ("QUI VEUT VOIR LE CHEF DE LEUROPE (JUNCKER) BOURRÉ?", Délit d'images, 6 juin 2016). "Юнкер пиян по време на Европейския съмит в Рига" - Виж в нета и в ютюб под заглавието: Juncker, drunk during the European Summit in Riga

... Всъщност - колко Още Хора трябва да Спасим от у Нас ? ...дали са И 100-150К ?!

Ми да, пуделчо ще слушка ! 30 години - геноцид! И продължава!

За Протокола : - Протоколът - Е Протокол. Винаги. Навсякъде. По Всички Протоколности. ...а Вън от Всякакъв Протокол : - Вси'наште' СА Неспасяеми.

ВЯРНО СИ Е ЕТО ГО ТОЗИ ВЕЧЕ Е ПРОТЕГНАЛ РЪЧИЧКА,ЗА МЕРКЕЛ ,ДА НЕ ГОВОРИМ ,ТЯ СИ ПАДА ПО ЖЕНИ НО БОЙКО ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ

Замислете се и си отговорете на простичките неща: КОЙ е Бойко Методиев Борисов и Как и какво значение има за Вашия живот, мисли или простосъщесвование ти ВИ, уважаеми БГ граждани и селяни от Шопландията там на жълтите плочки, Другарки и другари, Дами и Господа под или над шлифера Му

Бойко е милционер и ми отравя живота само като му видя тъпата муцуна, но простите българи го държат на власт докато умре от нещо тая гад

Юнкер: Очаквам с нетърпение да изработя Борисов!

ХА, ХА, ХА, Бойко - ЧЕСТ и ПОЧИТАНИЕ, това новият ВИЦ на деня ли е?

Може и да не успееш драги, щото не е сигурно дали Бат Бойко ще устиска до догодина! Но виж до четвъртият мандат е сигурно че ще успееш!

има някаква зловеща причина, този омразен на хората Борисов, постояно да го натрисват насила в управлението

но си познал,той е най-угодния за ес предател !

угоден е на ДС мафията и Лукойл също, ... основната причина да го натрапват е да се внуши на хората да не очакват промени към по добър живот, да се отчаят и примирят с мизерията си

Ами примерно хората да не искат комунисти да ги управляват? Или пък твърдия електорат на БСП по някаква причина да е по-малък почти 30 години след 89та? Или такива варианти не съществуват?

Вместо с Бойко, може да работи със Славито, както е тръгнало ...

Тия двамата са скрита хомо двойка - затова и толкова се обичат и се търсят.

Вземи си го и ни отърви!

от двете физиономии на снимката само може да му се повръща на човек ...ама като не сме си възпитали джихадистите ще повръщаме и това е .

Да ходи в Банкя и да подрязват магнолиите тия кауни за друго не стават