Коментари - Земетресение от 6,4 по Рихтер разтърси щата Невада (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, туй близо ли е до оня, ГОЛЕЕЕЕЕМИЯ ВУЛКАН?

"Окръгът е с население от 43 000 души, пръснати из голяма територия, равна на щатите Върмонт и Ню Хемпшър, взети заедно." Ето, благодарение на журналиста най-после ми стана ясно колко е голям тоя окръг. А, ако сега ми кажат колко са големи щатите Върмонт и Ню Хемпшир ... ептен шъ ми са изясни, или пък не, а!

Няма да коментирам. Много геофизици с основно полуобразование пишат тук.

очакваме демек заразени нашенци да си се приберат окончателно у нас!?

Фон Браун кацна американците в Невада, пардон на Луната където атмосфера няма но знамето се вее.

Сънувате ли го това веещо се знаме? Сигурно чакате да дойде 'рая' на Земята когато тези 'гнусни' американци измрът. Чакайте, и не забравяйте да пишете регулярно за знамето на луната и за секретните лаборатории заети да еб*ват мамата на почтенните хора (като вас) по света.

елоустон Армагедон иде!

Вече се започва. Скоро Мексико и Канада ще граничат по море.Крайно време е тази тъпа нация да бъде заличена!

Защото в САЩ няма нито 1 балкански циганин със Зелена карта. Не ви ще Чичо Сам!

Ако бъде заличена, Вие лично нищо няма да спечелите, така че не си давайте зор.

Благодарение та тая тъпа нация, уважаема госпожо, имате възможност да сеете злоба и невежество в пространството. Но не се тревожете, моля, Бог гледа!

Населението на щатите е ит европейци и всякакви други народи. Там живеят огромно количество българи, руснаци, и всякакви местни. Така че не виждам причина да искаме да измрат. Може само да си попроменят външната политика. Но щърбел на хърбел да води сметка.

до ушатите лузъри: ще трябва да подчините Природата и да я поставите на колене... :-)))

Предполагам, че Путин е виновен....или китайците, защото не са ги предупредили.

Китайците?

Китайците ?

На 150 км в ПРОТИВОПОЛОЖНА посока епицентъра край Тонопа пък е Зона 51.

ще се активира най-големият вулкан в света - Йелустоун....защото мръсните американци са правели ядрени опити през 50-те в Невада?

Че то там правеха опити до 90-години на миналия век и всичкото е в кратери от взривове... малко дъжд или лек трус и става като с плочките "Домино", не случайно целият район е нацъфкан със сеизмографи на армията и непрекъснато предупреждават за всяко трусче а гражданите са предупредени да си имат запас от храна и вода за седмица.

Какво общо има ядрения полигон със Зона 51?

Yes!!!!!!

и от време на време се поразтърсва та да ни покаже какво дребно, почти нищожно, нещо сме хората пред нея.

Трусът е бил засечен в 04:03 ч - леле какъв изказ, какъв интелект !!! явно трусът е минал с висока скорост или някой е седял на пост за да го следи !!!

Защото непрекъснато се следи СЕИЗМИЧНОСТТА с непрекъснато работещи сеизмични, че и записващи, станции. В България е същото. Бягай да си завършиш основното образование....мустакати третокласнико.

Невада значи... За последно ядрен опит, наречен "Полукс", е извършен в подземен полигон в Невада през 2012, а преди това в Лас Вегас са канили туристи да се насладят, предимно от Алеята на удоволстивята като ентусиастите са се разполагали и на 10-на километра от епицентъра на взрива, на всеки ядрен опит, като освен Гъбата туристите са се наслаждавали и на специално организираните паради и това е ставало над 900 пъти... така че си е напълно в реда на нещата земята там още да се тресе;)

По цялото западно крайбрежие е разлома Сан Андреас и никой не знае кога континенталните плочи ще предизвикат неговото ново активиране, а стане ли това да се активира целият разлом наистина ще стане страшно за всички ни, а не само за тези в неговата зона, защото ще има катастрофални последици на всякъде

E, Полукс няма нищо общо с надземните взривове, които са събирали зяпачите от Лас Вегас. Даже не е било и подземен ВЗРИВ. Щото не е било взрив.

Споменавам го защото е произвел е достатъчно трусове и топлина за да активизира тектоничните изменения в региона които са засечени от китайските сеизмолози... и това е една от причините амреканците да си признаят че са правили подобен опит, а по-късно да потвърдят че това е 12 им опит за проверка годността на ядрените им бойни глави без да допускат пълноценна верижна реакция.

дело на Путин.

Там ли бункера на дребния плешив гном! Пленник на ЮеСеЙ форсес, а! Сигурно е пръднал от страх като са влезли мъчителите му! БУХАХАХАХАХА

Абе я кажи къв е тоя гном, дето ви бил претаковал толкова лошо, че все ревете от него!

"... на три часа северно от Лас Вегас" :-)) Кой шемет съчини тая глупост ...

Па добре, че не е писал, че е на една сръпска цигара време.

Голям праз !