Поредица трусове в Благоевградска област

Поредица от трусове с магнитуд между 3 и 4 по Рихтер беше регистрирана в събота в района на Благоевградска област. Над 50 труса са регистрирани, а хората са усетили около 8 от тях. Въпреки земетресенията, издирвателната акция в "Ораново" продължава.

Обратно в новината

Коментари - Поредица трусове в Благоевградска област | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За щастие нищо сериозно ,но е достатъчен повод да си напомним, че всеки трябва да си има приготвена по една раница с най-необходимото което може да ни потрябва ако се наложи бързо да напуснем дома си по всяко време и сезон и да се установим на безопасно място и да останем там за известно време(поне до 3 дни).Тези неща не се правят на бегом в последния момент а в спокойно време.Не е тук мястото да описвам какво трябва да съдържа тази раница но всеки предвидлив човек трябва да е подготвен а не да се вайка в последния момент .Децата са особено уязвими при такива бедствия ако не сме се постарали също да ги подготвим.

С ТАКИВА ПРОСССТИ И ПОЛИТИЗИРАЩИ ВСИЧКО ХОРА-В БЪЛГАРИЯ СКОРО НЯМА ДА НАСТЪПИ УПРАВИЯ!!!!!!!

Да беше се образовал малко повече, или поне научил правописа!

Вчера четох прогнозата на някаква врачка, че в най скоро време ще има земетресение в Софийско, а другата и прогноза беше , че Орешарски ще подаде оставка. Очакваме Орешарски да подаде оставка : ) и ако може така по-сериозно да ви раздруса, че сте много грешни в делата и устата.

dirddd@

Ако спреш наркотиците сега, може и да оживееш.

Страх ли те е от Божието възмездие ? :)))) Квот сте си надробили ще си го изсърбате!

Злорадството е най-чистата форма на радост.

При бай Тошо какви земетресения имаше.. Сичко откраднаха тия демократи..

за там такива леки и чести е добро. но не се знае дали някаде наблизо или леко по далеч няма да е накуп сметката. ако следващото е по на север и изток някой да не са прави на изненадан и неподготвен. Беля Не!

а защо нанамесват рудника ?- прилича на оправдание за това ,което се случи там.минерите вече са отписани. но се търси оправдание за това че са копали без достатъчно укрепване в неподходящ терен . едно време всеки рудник имаше геолози , които се занимаваха с преценка на тези неща .има ли в рудника такива ?

простак кретен природата реагира към такива като теб много не си чешай езика за да не си го глътнеш тежко на тази майка дето те е родила та не те е удошила

Само прояден от червения сифилис уродлив комунистически мозък може да роди това, което си написал.

Мда....а по времето на твойната коалициа...ехееее...нито имаше криза,нито трусове,нито наводнения,нито дори тероризъм!

Дори и българската земя изрази протест срещу червено-башибозушката мафия и кретенското събиране на Бузлуджа!

Кретен си ти,цървул заблуден!!!!Ами като дойде зимата,къде ще протестираш бе кавал????

Браво,генйи...

и Предоставят данни - (ИП)на трети лица по точно Кремъл Москва илед моя публикация ме баннаха по ИП Атакуват от адрес : IP Address 188.124.39.9 Area Code - Country Code RU IDD Code 7 Country Name Russian Federation Russian Federation Time Zone +04:00 Region Moscow City ISP Ks Telecom Co.ltd City Moscow Domain - Report Error Report Incorrect Location Connection Type DSL Coordinates Google Map 5545'8"N 3736'56"E Weather Station Code RSXX0063 Postal Code - Weather Station Name Moscow Weather Status View Live Weather

е що им требе на московците да си атакуват околията си не разбрах. тва критика към еничарите им ли е?

А ако забранеха коментарите всеки щеше да си псува сам вкъщи :) (и аз включително) :) Ама тук в дира всеки нормален и ненормален коментира. П.П. Просто мнение, не е свъзано с конкретната новина, а породено от прочита на коментарите досега.

И в Добринище се усети много силно,особенно първият трус в 4.24.

като си спомня пернишкия как се усети в Софето заранта преди 1 година и ни изхвърли от леглата, явно никак не е било приятно!

тези които са са срещу протестите!

Ходи на статията за протестите и коментирай колко си искаш, тук цензура няма даже понякога модераторите и сисадмините са повече от либерални.

затова го постнах тук.

Ходи на статията за протестите и коментирай колко си искаш, тук цензура няма даже понякога модераторите и сисадмините са повече от либерални.

Горките момчета, които останаха в рудника неоткрити. Ако бяхме като развитите страни, цивилизовани, може би шансът да бъдат вече открити щеше да е по-голям.

"Родопите ке друснат камък върху камък нема да остане"...

Земята иска оставката на Муса Палев!

ТОВА Е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ

Кое? Земетресението ли....? !!

Ти си пълна откачалка.Нормалните се замислиха най-напред за другите хора.Какво ще стане или става със спасението на миньорите в "Ораново"-дай Боже да са живи.Има ли жертви и разрушения, това се питат нормалните,а ти боклук нещастен го избиваш на политика.

Този "всезнайко" от Сеизмологичния институт ли спи докато работи или дираджиите спите докато пишете. Толкова объркана информация подавате, че човек се чуди какво е положението наистина. Според дремещия експерт, трусовете са затихващи. Според информацията дадена по-долу, трусовете са започнали около един часа, а най силните са били между 5 и 6 часа, което е обратното на затихващи, след това отново има по-слаби трусове. Та какво точно да очакваме затихващи или усилващи се трусове? Информирайте хората ако можете. Ако не можете, не е необходимо да си чешете, там каквото си чешете.

преписват без да мислят, че има разлика между местно и utc часово време от 3 часа! Фактически трусоветв са били някъде между 4 и 7 часа сутринта наше времв, 6 труса, последните два са по-слаби от най-силния, който е 4 бала. Хубав и спокоен ден н всички! :-)

Неведоми са пътищата господни!!! Бе, Тия червени общини ли са??!

Мисля че черната серия започна вече, но за лумпените виновни са собствениците. И да ви питам. Кой е Бог? И дали не е започнал да си разчиства вече сметките.

с всяка клетчица от тялото си и от цялата си цдуша се надявам най-после господ да спре да бъде българин и да накаже този алчен,мързелив и крадлив народ,карйно време е да го накаже и то подобаващо,стига вече са живяли българите шапка на тояга,амин

Нали знаеш.....който копае гроб другимо, сам пада в него.

Две усетих в София и то защото бях в леглото; едното ми се стори дълго цяла вечност.

И аз усетих в София едното, което беше около 4.20. Но само едно олюляване в леглото.Нищо повече.На висок етаж съм.

Спал съм кът пън . Ич нищо не съм усетил.

За тебе е перманентно, а не локално състояние!!

Ахааа!! А аз си мислех, че от жегата не мога да спя!!

оставка !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И в София се усети към 7.30 сутринта

Не е вярно. Буден съм от 7:00 и нищо не съм усетил

Изобщо не ни интересува какво и как сте усетили в София. А как са го усетили екипите в Ораново.

Нещо друго си усетил по това време. Не четеш ли в колко часа пише че е било последното.

Последното беше в 06:51:21 сутринта според европейския сеизмологичен център. Магнитуд 3.2 Притеснителното е, че са на плитко. :(

Усети се......