Коментари - Земеделски съюз Александър Стамболийски напусна коалицията "БСП за България" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По вътрешна информация , след конгреса цялата партия в пълен състав от трима човека се е натоварила в едно такси и се изнесла в неизвестна посока / да си допива /. Причината за скандала и напускането е : Защо и третия член на партията е е вкаран в парламента ! Така за него няма полагащите се облаги и той заплашва да напусне партията и премине към обещалите му 30 сребърника управляващи :)

останалите заклети земеделци,а не кариеристите.По време на военния преврат на 09.06.1923 г. нелегалната БКП чрез свои представител е обявил пред военните превратаджии,че комунистите няма да подкрепят Стамболийски и земеделците и не се включват в следващите събития.Стамболийски не е базарил нито царя,нито буржоазията,нито комунистите,затова и всички го мразили.Освен това БКП-то само работниците са смятали за свой електорат,не и селяните,ама след това ги използват в Септемврийското въстание,щото от Коминтерна им дърпали ушаците.Така,че голяма е вината и на БКП за свалянета на единственото до сега земеделско правителство.

Неблагодарници, непрекъснато влизат и излизат от коалиции с БСП, сами никога не биха влезли в парламента.

най много се кефя на такива гадни но правилни ходове

Това е загуба на огромен електорат - няколко помияра се правят на партия ......

мдааа, тъй си е! а ти замислял ли си се, защо бсп не се явява самостоятелно на избори от 1999г? все е в коалиции!? от шест-седем, та до 13 партии? не си се замислял?!! ще ти кажа! ако се явят самостоятелно на избори, ще гледат парламентрната зала само по телевизията по време на парламентарният контрол!

Замислял ли си се що реформаторския блок са 5 партии? ?? Щото и 50 да са пак ще гледат парламента през крив макарон

Герберите данеби да управляват самостоятелно. Може дебилите да са много, но пак не са достатъчно, за да колят и бесят сами, без безпринципни коалиции, ако ще и Сульо и Пульо да са.

тъпи, герб винаги се явява на избори самостоятелно!

Селата изчезват , земеделците също , останаха шепа арендатори и фермери , но земеделските партии се роят като кошери , но без пчели!Като се вгледаш , а бе то само търтеи!Да напускат и да се самоликвидират!

И магарета няма на село. Само трактори. А бе, спец, в кой век живееш?

Гербаджии и бесепари симулират омраза и битка. По кьошетата се целуват и си бъркат по дупките. Също като в тъпо телевизионно реалити - важното е балъците да гласуват.

КОЙ ВИ КУПИ?????? ЗА ДРУГО НЕ ВИЖДАМ ВСЪЩНОСТ НИЕ ЗНАЕМ КОЙ Е КОПУВАЧА САМО НЕЗНАЕМ ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ПРОДАЖНИ

десет думи осем грешки! но затова с големи букви! сигурно си завършил рабфак

Не е завършил. Само е приет.

Потъващия кораб трябва да се напуска докато накрая остане К. !

Защо толкова са чакали не знам !

Да паднат на коча манерките

Каква драма, партия от 10 души напуска БСП. Само да прочетем думата земеделски и вече сме подготвени за липсата на какъвто и да е интелект. Щото това са хора, които само яхат определена прослойка, без да са допринесли с нищо за подобряване на хала й, само партизански битки за кокъла, въртеливи движения по посока на вятъра, лица като Ненчев и сие и пр. И сега колко земеделски партии останаха, двайсет, трийсет или повече

БСП са хитри.. Яхнали са прослойките цигани и пенсионери, които са повече от разни земеделци...

Аз ще го заместя!

И аз, и аз!

Спас Панчев винаги е бил помияр.

В тази парламентарна група се чувстваше сред свои.Може би помията е започнала да ферментира.

И той е само един: корабът потъва....и нали знаете кой бяга пръв?! Но няма страшно - според капитана на Титаник, и за двете страни има я-я-яя колко много вода!

Ей така се правят пари. Дебнеш Бойко да е изплашен, че ще му духнат под опашката и се пазариш за милиони, за много милиони ако напуснеш коалицията, с която си захлебил. Бат'Бойко плаща! До милиард няма да се затрудни. Така се забогатява. И затова Бойко Борисов толкова много обича субсидията за партията му. Така не плаща от джоба си - много важен момент!

Гладно глупаче сънува петаче.

Петачетата вие ги вземате калпави гербери. Да си гербер е диагноза - състояние на духа. Нещо средно междо комунист и продажен син лумпен.

Босия пред Фрог: Управляват ни хора, които не е трябвало да се раждат Нас ни управляват хора, които не е трябвало да се раждат. Те са най-безсмислените хора, жертви на несполучлив аборт. Това каза пред Фрог нюз писателят-дисидент Николай Колев-Босия, който от 10 дни гладува в знак на протест срещу продажбата на шофьорски книжки и корупцията в държавата. Ще им покажа на тези синковци аз какво мога. Те не са политици , уж са дали клетва да работят за интересите на народа. Те не само, че са го забравили незабавно, а правят точно обратното. Те са мафия, престъпна банда. Това, което правят българските политици е дълбоко неморално. Лошото е, че такива ги избират с надеждата, че нещата ще се оправят от само себе си. Духовният мъртвец нищо духовно не може да ти даде. Той е машина за л...а. Сега назначенията по върховете идват от задкулисието, от библиотекаро -сарайската групировка. Политикът поне трябва да знае какво значи закон. А нашите си нямат понятие за нищо. Нямат стратегия , работят на парче. Какъв политик е Цвета Караянчева ? Всъщност по Конституция над нея няма никой. Да наричаш „Портакала “ „Слънце“ не съм съгласен. Той е един селски тарикат. Бих се самоубил, ако не свърша това, което духът ми иска. Ще извърша предателство. Страх ме е не от борбата, а де не предам себе си. Да не тръгна към физическо оцеляване. Защото това е сто процента духовна умиране. Ще гладувам, докато не ми изпълнят исканията. Докато си отида. Обрекъл съм се на саможертва, не на смърт. Все някой някога трябва да направи нещо. Да постави ценностите над силовите материалистични неща. Материята е много по-слаба от духа. Аз искам четирите принципа-охолен живот, власт и пари, дирижирано здраве да се заменят с чест, достойнство, състрадание и солидарност. Нека да видим чии принципи ще победят-моите или техните? Не говоря за сега, а за следващото столетие. Не мисля ден за ден. Знам, че ще успея. Сега или след време. Ще успея, както са успели Исус Христос и Махатма Ганди. Най-малката ми дъщеря Рада е на 17 г. и не ме разбира напълно. Нищо не ми казва. Гледа ме и се чуди. Вече почти нямам глас , но силите ми идват не от тялото, а от духа. Той управлява тялото. Ако беше обратното, това щеше да означава, че всички сме духовни мъртъвци. В България няма обикновени хора. Има шепа мислещи. Аз тях ги наричам обикновени. Тези, които избират негодници, те не ме интересуват. Разчитам не на тях, а на тяхното четвърто-пето поколение. Не се чувствам самотен в тази битка. Вече имам последователи. Това е още едно доказателство, че ще успея.

щом кумир ти е този нечистоплътен нищоправец, и на тебе не ти е чистоплътна работата!

"Да България" прогнозира предсрочни избори у нас Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов В следващите две години ще имаме три избора - вече насрочените европейски, ще имаме местни избори, но съм сигурен, че ще имаме и предсрочни парламентарни избори. Кога - не се наемам да кажа, но тази кочинка няма да издържи - клати се пред очите ни, така че трябва да се готвим за трите вида избори като за един. Това прогнозира днес Христо Иванов, председател на "Движение Да България" по време на Първата национална конференция на формацията, цитиран от Нюз.бг.. Под въпрос е принадлежността ни към ЕС и НАТО, смятат от партията. Сред задачите, които Христо Иванов открои, е подготовката на стратегията за явяването на местните избори. Работна група ще изработи регламент за излъчването на представители в местната власт. Предстои той да бъде представен по време на семинар. Като важна задача пред участниците в конференцията Иванов открои продължаването на изграждането на "Демократична България". "Предстои ни съвместна подготовка за явяване на избори, предстои ни изработване и подписване на коалиционно споразумение. Предстои ни да създадем динамичен модел за взаимодействие по места", каза той и добави, че консолидацията на дясното е възможна само когато бъде дадена ясна оценка за управлението на триумвирата ГЕРБ - БСП- ДПС. Иванов настоя за диалог с бизнеса и активните хора, за да се изработи конкретна визия за перспективата на страната. Ясна програма, която, освен визия, да включва и демонтаж на ключовите елементи на съществуващия модел. Основното в тази програма е качеството на живот в България. Според него това, което правителствената пропаганда представя за стабилност, е "опасно мъртво вълнение". Председателят на "Да България" беше категоричен, че освен проблемите в правосъдието, здравеопазването, образованието има и криза на бълагрското семейство и липса на всякаква държавна политика в негова подкрепа. Последици са демографската катастрофа и общия културен срив. Иванов подчерта, че освен криза в семейството има криза и на човещината на площад Народно събрание, имайки предвид отношението към майките на деца с увреждания. "Говоря за онези майки, които търсят от държавата перспектива за това как да продължават усилието си да носят своя тежък кръст. Ако нашето общество не може да им предложи перспектива - всуе всичко останало. Аз не очаквах, че Бойко Борисов ще си позволи да говори за тези жени по този начин - да му се махнат от главата. Това е изключително срамно в човешки план и аз се надявам, че той ще намери начин да им се извини", заяви Иванов. По думите му, освен личния елемент, Борисов говори от името на държавата. "Това е отношението на държавата към тези жени. Това е отношенито на държавата към всички слаби хора в тази страна. Ако не успеем да преодолеем тази криза на човещината - всичко друго ще бъде всуе", заяви Христо Иванов.

друго ако не, поне си лаконичен! а за моята кочина кахър да нямаш! сам съм я правил, още мнооого прасета ще минат от там!

Бай ти Ганьо Балкански в опозиция не седи. Винаги така са действали "земеделците".

нема страшнодрОгаре от постоянното присъствие "бсп за българия" ще си смени името, и отново ще станат дружки! то бесепето ги умее тези работи с преименуването! навремето преименуваха ромските цигани, после българомохамеданите, сетне и турците! после си самонаправиха "възродителет процес, и от бкп станаха бсп! сетне, като се почна едно преименуване, ..... от 1999г. и 2013 бяха "коалиция за българия" от 2013 г. до 2017 бяха "бсп-лява българия" от 2017 са "бсп за българия" а от 2019г. ще са бсп извън българия!!

Много добре .. предлагам ново име - "БСП за сина на Курнелка в САЩ"

ПРЕДЛАГАМ НОВО ИМА НА герп "герп ЗА ЦЕЦА СЕКСА В БЪЛГАРИЯ"

Аз съм против всякакви коалиции по интереси. ПП: Напускането има ли нещо общо с вота на недоверие?! Всъщност, по гласуването ще си проличи.

И те са се продали на ГЕРБ

Хората се гнусят мафиотите от БСП напълно безплатно. Дори пари на БСП не стигат,за да ги обичаш.

Просто ги е било гнус от БСП..

Ай, ай, ай - Корнелата става все по самотна и по злобна. Скоро от партията и ще остане само политбюрото и евентуално част от Пернишката първична партийна организация.