Зеленски пред Станфордския университет: Разрушихме мита за изключителната мощ на руската армия

Германски вестник изрази съжаление за "неудобството", причинено от публикувана карикатура на украинския президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези глупости може да се върже само идиот. Зеленски няма да е зле да изгледа това например: https://www.youtube.com/watch?v=tDw1u1NWc6A

Тичай да се скриеш зад гърба на поляците на които се каниш да предадеш, безвъзмездно, цяла Украйна като я поставиш изцяло под полска власт! Мръсник който заради собственото си его предава народа си и удовлетворява лелянята от години мечта на поляците за възраждането на Жечпосполита (великата полско-литовска държава с площ 1 153 465 km2 и тогавашно 11 милионно население). Късоглед Смръдливецо, не си развенчали никого и нищо, а само слугувайки на преследващите собствените си интереси и настанилите се и ограбващи народа и държавата ви чужденци с безумието си стана причина за днешните страдания на украинския народ.

Изроди - през 21-ви век още нападат суверенни държави, окупират, избиват. Имат най-голямата територия, но ламтят за още земя. И защо? За да я оставят в мизерия и да се издържа от нефт и газ. 1,7 % дават от световния продукт - най-голямата, най-богатата на ресурси държава! Нещастници!

За всички ЕС тролове:ДА ЯДЕТЕ НА ПУТИН ПАРЧЕТО

Ха ха ха Смешко разруши на хората живота лайненце мръсно.Най ми е любопитно къде ще бъдеш след войната.Със сигурност на украинска земя няма да стъпиш.

На тоя му мажат вече въжето..... ....

този пак се преквалифицира на комик

Още в началото на военната операция Русия заяви, че няма намерение да окупира Украйна, нито пък да завладява Киев. Те имат претенции към областите Донецка, Луганска и отчасти Херсонска, които са населени с етнически руснаци. Тези области можеха да си останат в пределите на Украйна, ако бяха изпълнени Минските споразумения. Любопитен съм да видя как Украйна ще попречи на Русия. Нали обясняват, че ще спечелят войната. Да видим. Цяла Европа плюс САЩ изливат въоръжение в Украйна и то много преди началото на военните действия. Оръжие плюс специална подготовка от западни инструктори. Защо тогава Украйна отстъпва? И къде ще се спре. Мястото където ще се спре май не зависи от нея. Русия напредва бавно поради няколко причини. Първо, те не провеждат тотална война, а операция в която участвува около 15-20% от тяхната армия. Второ, избягват населените места за да се избегнат жертви сред мирното население. Трето, не Русия накара фашистите от "Азов" да заемат позиции в жилищни райони, край училища и болници и да използват мирното население като жив щит! Това са фашистки методи!

Изроди - през 21-ви век още нападат суверенни държави, окупират, избиват. Имат най-голямата територия, но ламтят за още земя. И защо? За да я оставят в мизерия и да се издържа от нефт и газ. 1,7 % дават от световния продукт - най-голямата, най-богатата на ресурси държава! Нещастници!

и показахме, че е победима. Сега приканва и други да са пробват ....

Ако в Украйна не живееха руснаци, Русия до сега щеше да е оправила поне 1/2 от територията. Но нацистите ползват живи щитове, а Русия явно, очевидно пази максимално мирните граждани. Това е разликата между патриотизъм и нацизъм, да добавя. Украйна няма нация, създадена е вчера и се състои от съвсем различни по убеждения и корени хора. В такава почва нацизмът расте като джунгла. Западната част са известни опортюнисти и предатели. Източната е пълна с руснаци. Именно този профил даде възможност на САЩ да използват Украйна като маша срещу Русия. Слабото звено на Европа. Другото такова слабо звено е РСМакедония. И тя е държава без нация. За това САЩ натискат да влезе в ЕС, защото е лесна за оказване на натиск при вземане на решения в ЕС. Няма нация, няма патриоти, има опортюнисти и наиве4н народ без корени - чуден профил за маша на САЩ. Да внимаваме!!! РСМ не е полезна за ЕС и за България. Тя е следващата Украйна, макар че няма да доведе до война, но по подобен безочлив начин ще бъде ползвана от САЩ за троянски кон в Европа.

Не знам от къде си вади изводите Зеленото Човече, ама Путин му разби кочината и поне 20 години няма да може да си я възстанови, ако все още има Украйна. Тактиката, която прилага в момента Русия на украинска територия е изпитана в Сирия - при Ислямска Държава... Ами... приключиха я Ислямска Държава.... Сега е ред на украйна.

каква Ислямска държава са приключили руснаците в Сирия бе , Смехурко ? Руснаците вярно се биеха с противници на Асад , но там всеки беше срещу всеки и те основно клаха т.нар умерена сирийска опозиция. Ислямска държава в Сирия,както и в Ирак, я приключиха кюрдите на терен със американска въздушна подкрепа.

Дир цензурирА

Пиши така, както би говорил с майка си. И няма да те трият.

Подпалили шошоните, че незнят вече към кой да се обърнат...

Ха сега видях че е и Красный Лиман е освободен от нацистите!

По-скоро го оставиха без бой, бягайки през глава, кой-с-каквото може през реката, мостът над която командирите им услужливо взривиха наскоро, че да прецакат снабдяването на армията си.

Прев е президента (в по-голямата част). Единствено бърка армията - Червената армия, не руската. Видя се как със съвсем малко иновации и леко модернизиран командирски подход, армията мачка противника, който макар и въоръжен с модерни оръжия от чужбина, не е мръднал от времето на Втората световна, нито като стратегия, нито като тактика, още по-малко пък като пропаганда и идеология. Фашаго-нацизма е обречен.

Глупостите на клоуна! Просто руснаците правят всичко възможно да не избиват мирното население зад чийто гръб се криете! Вие сте една страхлива и подла нацистка сган без достойнство и чест!

Много зле се справят тогава руснаците с неизбиването на цивилните. Ама, то катов идиш руска кола и как да си представиш, че нещо могат да направят като хората...

С колеба... Ще идва ли пак да дава акъл...

Слава на Сорос! Слава на Байдън! Путкин лапа англосаксонски бахур!

Всичко е реклама...

Зелчо яко е изучил хитлеровата пропаганда, почти съм готов да му се зарадвам. И там бяха едни маневри, едни чудо оръжия, едни пробиви "ей сега, всеки момент". А истината е толкова жестока, че и да се гръмне, малко ще му се види.

Извинявай зелено, тъпо, надрусано копеле, ама няма държава на света, която да може да се бие срещу целия останал свят, но същевременно да пази мирното население. Моли се да не му прещрака и да гази наред! Ще стихне до Англия, че и оттатък!

Ха-ха ще стигне до никъде, кой народ ще се съгласи да го командва руснак.

Връщай се на Козяк, междучасието свърши!

Кой нормален руснак ще се бие срещу братовчедите си в Украйна, бели хора, православни.

Кой нормален родител-руснак ще подкрепя Путин и ще прати детето си да загива за неговите фикс идеи.

е имало шмрък-шмрък...

Ама го набива на Путин.

Украйна няма как да се предаде, а руснаците да се прибират с подвити опашки.

Русия е слаба, армията е слаба, властта е слаба, народа е беден.

Руската армия е победима и още как, сега не сме 1945г.

Във форуа иа няколко малиновски трола, подвизаващи се с женски имена - комично е! Плюенето на Зеленски и надуването н балона, че е наркоман беше ясно обяснено като "стратегия" на руските тролове. А Зеленски ще получи Нобела и всички останали награди плюс факта, че всяка вечер е на екран, за разлика от руското джудже, което се крие и май е истинският нарко в случая, особено имайки предвид, че е болен от рак.

Да бе 007, всичко ще получи ЗЕЛЕНко. Но загуби безвъзвратно държавата Окрайна.

https://youtu.be/pPOhh9MptXQ

Този продължава вече 3 месеца да бълнува, че Русия не може да ги завземе. Може да ги завземе ако реши, никой не е видял в действие бомбандировачи. Ако пуснат бомбандировачите и избомбят Киев няма да останат две тухли една връз друга, но жертвите ще са милиони и никой не иска това нещо да се случи дори и Русия не биха направили тази глупост.

Не може да превземеш 45 милионен народ, няма как, ще запалят земята под краката ти и няма да се предадат.

Или ще си извадят руски паспорти! Което е доста по-вероятно.

Поне 1/3 от непобедимата руска армия е отишла на небето.

От двадесет и няколко хиляди азовци в Мариупол 2000 се предадоха. Пита се къде са останалите.

ЕХА, ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ СА СЕ АКТИВИЗИРАЛИ! БРАВО! А ОТ УТРЕ ДА СЕ ВОЗИТЕ САМО НА ЛАДИ И МОСКВИЧИ, ЧЕ ЩЕ ДЪРПАМ УШИТЕ...НИКАКВИ КОЛИ ОТ ВРАЖЕСКИ СТРАНИ. ЯСНО ЛИ Е ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ? И ДА ЛЪСНЕТЕ ПАМЕТНИКА НА СССР АРМИЯТА!

Клоуне, пилците се броят наесен...

Ти ли бе, льольо, и твоите нацистчета сте разрушили мита за Русия? Нали ти хленчиш всяка нощ от бункера (не от фронта!), да ти пращат оръжия, Нали заради тебе, продажнико, и твоите американски господари, страдат невинните украинци! САЩ ще се бият с Русия до последния украинец!

На тоя кретен клоун са му преброени дните....разрушил бил той....

Нека позная - ще го победят в тридневна операция, като победата ще бъде пълна, до 9 май? А... чакай бе...

Поне 1/3 от непобедимата руска армия е отишла на небето.

Като лъжеш, вярваш ли си, бе дебил?

Този ,май си мисли ,че още играе във филм,но не знае ,че вече сценарият е друг .

Слава на Сорос! Слава на Байдън! Путкин лапа англосаксонски бахур!

Коментари. Дир Да ме ви се пече нищо и на вас?

Поздравления за украинската армия наистина брани страната си смело. В най-тежките моменти около Киев и Харков постигна всичко сама без помощ отвън. Това е така защото украинците освен територията си бранят и свободата си, докато Русия завива все повече към съветското тоталитарно минало.

https://youtu.be/jZCPrShAwrQ

Рекламата на наркомани е забранена!

Байдън забрани на Зеления да ходи в Мюнхен, обаче той отиде и даже се изказа! Мински споразумения най, и почваме атомна бомба! Путин: Чухме те!

Къде го прочете? 13 граничари.. не войници... Само дето не ги видяхме никъде. Тя и Москва я прибраха на буксир в Севастопол твърдяха руските СМИ.

аве то и ти твърдиш , че си европеец па се оказа че си само мияча на изпосраните дърти европърдаци.. ббаахаха

1. Руската икономика не внася материали и резервни части и редица производства са прекъснати или нарушени. 2. Специалистите изтичат и напускат страната. 3. Руската рубла отново тръгна надолу - вече са 66 парчока за долар и тенденцията ще продължи. 4. Русия успя да отложи дефолта по външния дълга, но само с два месеца. 5. Инфлацията е над 20%, 6. Безработицата надхвърля 10% (при близо 40 милиона души, които нито учат, нито работят и не са регистрирни в трудовите бюра). 7. С растящоте си разходи за държавни заплати, пенсии и т.н. следва сръхпечатане на пари, т.е. спадът на рублата ще продължи и наближава логичният дефолт и по вътрешния дълг. 8. Руските олигарски бяха "обрани" в Европа и САЩ, но не искат да "инвестират" и в Русия, а например в Дубай. 9. Банковият сектор отиде на кино. 10. Като изключим газа и донякъде петрола, Русия не участва в международната търговия. 11. Ако внася нещо, то е през Турция или Азербайджан и то идва 2-3-4 пъти по-скъпо. 12.Войната струва 300 милиона долара дневно, т.е. все повече при неблагопритяния курс долар-рубли. Какъв е изводът? Зеленски не трябва да спечели войната. Той трябва да издържи, ддикати Русия клекне финасово и платената й армия се разбяга. Говорим за три-четири месеца.

Преди да копи пействяте. Проверете курса на рублата.

Този не спря да говори глупости. Направо е за освидетелстване от психолог.

Никога не забравяйте как още в първите дни, Киев обяви 13-те войници от острова за герои, понеже са ЗАГИНАЛИ, а после се оказа, че са над 80 и са живи. Та, не вярвайте на ВСИЧКО съобщено от Зеленския.

Къде го прочете? 13 граничари.. не войници... Само дето не ги видяхме никъде. Тя и Москва я прибраха на буксир в Севастопол твърдяха руските СМИ.

Руската армия е мръсен, смрадлив кенеф…

Вече е подарил Украйна на Полша! Ще го съдят самите уйрайнци! Ха ха ха ха Готвят му изобретението на мосю Гилотен

Повръщам!!! Зеления клоун пак врещи на малкия екран!!! Ужас!!!

Товава са пияните ти лайна.

.!.

Този ревльо! Когато убивахте в Донецк и Луганск, бяхте свирепи и силни! Ха ха ха ха Сега сте агънца!

Я кажи колко са били убити в 2021-ва в Донецк и Луганск - международно-признати територии на Украйна, където от 3 месеца Донецките и Луганските милиции избиха десетки хиляди рускоговорящи и разрушиха напълно няколко града и безброй села.

Първо уточни международно признати, за да се концентрирам! Знам така: Вашите деца ще се крият в мазетата, а нашите ще растат щастливи! Петро Порошенко

Добре. Разбрах, че си педал. А сега кажи, колко са загинали в Донецк и Луганск през 2021ва или не знаеш?

Може ли да обясни, какво трябваше да направи Зеленски на 24 февруари?

Каквото ще направи сега: Да подпише мирния договор и да счупи химикалката!

Кой мирен договор?

Предложеният от Русия, естествено! Ха ха ха ха Донецк, Луганск и Крим Запазва си Одеса

Да не се стига, до посочената от теб ДАТА. Да си чул или чел за Минск 1 и Минск 2?

Както винаги, лидер на источноевропейска държава прави лекции в западен университет. Какво може да научи такъв лидер западняците, след като държавата или е фалирала или е доведена до разруха.