САЩ слагат край на зелената карта и верижната миграция

Президентът Доналд Тръмп отново призова за реформа на имиграционната политика на САЩ след атентата в Ню Йорк от понеделник.

Обратно в новината

Коментари - САЩ слагат край на зелената карта и верижната миграция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па. Умрел некой да му ходи в измислената държава дето бял човек може да видиш само на снимка.

Стратегията е: защита и увеличаване на благоденствието на американците, чрез сила и развитие на американското влияние навсякъде по света, където може да се извлече печалба. Америка фръст! Останалите ДГД.

Тръмп, дойде с известни надежди, но сега се очертава от калибъра на Джордж Буш младши.

Не е виновна зелената карта, виновни са американците че приемат хора изповядващи психопатска идеология. Ако бяха приемали само българи, най-много да се сдобият с повечко тарикати и далавераджии.

САЩ да върнат половината територия от САЩ на Мексико , чиято земя е !

Е това съвсем разката майката на родните русофили! Не бъркам другарчета, точно русофили имам предвид!!! Колкото познати от тази порода имам на всичките децата и внуците им са в САЩ. А иначе са комунисти до мозъка на костите и запада и Америка са им виновни за всичко!?

комунисти са разбира се, и членуват в Американската Комунистическа Партия !

това е добра новина за българия защото всяка година губим 4-5 000 образовани млади хора. емиграцията в америка не е като емиграцията в е.съюз, там асимилацията е много по бърза и връзката с българия се губи завинаги.

В голяма грешка си. 80% от българите спечелили зелена карта са едни неудачници, а и бизнесът с американската мечта свърши отдавна

ДеДоВиЯ

Прав си, в америка отиват тъпаците. Амбициозните отиват в Европа.

Трябва да им национален закон за "сигурността" - взривяват двете кули близнаци и "Световният търговски център" и сградата на "Пентагона" много нескопосано, и започват да експлоатират страховете на хората правейки внушенията които са им необходими в масовата преса и медии които притежават. Трябва им закон срещу свободното притежание на оръжие, организират масови стрелби от антисоциални хора. Трабва им постоянмен страх и несигурност в обещствова - създават световният "ислямки" тероризъм действащ под фалшивият флаг на митичната ислямска държава и медиите им неспирно ни осведомява за действията на тази митична държава. Да не би да забравим от какво да се страхуваме. За кой работи тероризма? Не е ли са тези които искат да премахнат свободите и правата на гражданите в името на тяхната "сигурност"? Който написа "Novos ordo seclorum" под масонската пирамидата изградена от 13 реда тухли на върха на която стои падналият и непокаял се заради гордостта си луцифер, който не може дам да се спаси дори себе си? Кoй иска да наложи този нов свветове ред чрез "Ordo ab chaos" създаване на контролиран хаос в Божият порядък за да наложат системата на Вавилон като решение на този хаос? Тези хора сами си го казват и не се притесняват защото знаят, че мнозинството което възпитават във вавилонският начин на мислене от малки и плътските страсти, не иска да види истината. Затова са дръзки. Те са убедени в своят успех, но ще бъдат силно разочаровани ако не се покаят в рамките на благодатното време. Защото абсолютната справедливост от светият вечен Бог Създател на всичко видимо и невидимо от която вечният живот, който единствено има смисъл има нужда, ще бъда гарантирана през вечността.

Ами мексиканците и латиносите, защо тях не ги гони, а само тези, които са от мюсюлмански страни? Иначе, взимат петрола на арабския свят на безценица...! Ами да се махнат въобще от Близкия Изток! Откъде на къде американците могат да ходят там когато си поискат, а араби и перси в щатите - не могат!?

УСА е месомелачка за по-бедните слоеве. Слабо образование далеч под нивото в БГ, медицинско обслужване никакво или 100 пъти по-слабо от БГ, живот в негърско-мексиканските квартали, професия - дъното на дъното. Т.е. Америка може да бъде вариант само за самоубийци. Не познавам един способен да е получил зелена карта, всички са отчаяни неудачници.

Наи-обичам такива злостни, преливащи от ярост и завист мнения. Браво. Продължавай.

явно такава е средета ти.

В Брюксел да вземат пример от Тръмп относно брадатите! Макар и смахнат, в инициативата му има немалко логика!

Протекционистичната политика е подходяща за малки и еднородни нации като европейските. И не само е подходяща, но е задължителна. САЩ обаче са концептуално друго формирование, което няма как да бъде предпазено, тъй като идеята на създаването му съдържа в себе си конфликт между различните си съставни части по условие. Така че подобни мерки имат по-скоро демонстрационен (имиджов) отколкото реален ефект.

Много добра идея, подкрепям! ЕС незабавно да последва този чудесен пример и да натири ман-галите - по родните места! Западът ще се върне в прекрасните 60 г. на миналия век, познати ни от снимките - по улиците на големите градове се виждат БЕЛИ ХОРА, а не брадясали ислямисти и забулени кухи лейки. Дай Боже, АМИН!

Може ама друг път. Сега са заети да си ядат ябълката.

AAAAAaaa Най-големите демократи в света затягат имиграционната политика, как така? А европата да се тъпче с всякаква сган. Това само може да ни даде отговор какви ни чака.

антидемократи саботират живота на мирни американски граждани.

Развитие на американското влиание какво ви говори а?ще трескат по света като миротворци и грабят ама.....!

Тимоти Маквей - 168 убити, над 600 ранени Стивън Падок - 58 убити, над 500 ранени И това са само 2 от безбройните случаи на атентати, извършени от местни люде.Не спиране на зелената карта, а ако ще да обгради цяла Америка с висока 200 метра ограда, пак не може да спре подобни масови кланета, които са си резултат на чисто вътршни проблеми.

Русия - 28 убити на ден! Америка - 14, при два пъти по-голямо население! Статиктика!!!!!!!!!!!!!! Гола вода са краварите!

И? Предполагаш, че тази статистика прави роднините на убитите щастливи и спокойни?

В щатите 33 хиляди човека умират годишно от хладно или огнестрелно оръжие, което е средно 90 човека на ден !! Боклук !

ще им реши проблема. Ще им боядиса картите червени и кой откъде е...

Кой ви е виновен, че тази уж лотария я корумпирахте и взимахте само хора, които си плащат и ги представяхте, че уж са я спечелили. Дори даваха доказателствен филм за това как цяло село в Родопите емигрира като уж спечелило зелена карта. Интересно ми е от подалите кандидати от цяла България на какъв жребии избраха точно жетилетите на това село? Въобще САЩ е система от един голям цирк.

хахаха :) ти изби рибата, чесно! щом родопското село знае как да хакне държавните институции на сащ, какво да очакваме... Ти тоя филм по "Афера ТВ" ли го гледа, или по "Свръх-секретно-ТВ" ?

нема какво да очаквате.

По сателита, но чух че филма след това дублиран са го давали и по българският ефир.

Ааа значи ние да ги приемаме най различни отрепки щото били емигранти , и тук да правят золуми , а вие ще си реформирате миграционната политика към рестрикции и ограничаване на миграцията! Няма да стане тая!

Не бъркайте Америка с ЕС. И в Русия е така. Само нашите поклонници си продават държавата на руснаци да си правят улици "Рубльовка".

ние ги приемаме, защото начело на европа са сол-таш..ите на шорош. разните там юнкеровци, меркелици, макронци, бойки и тям подобни. хора като орбан и полските ръководители са критикувани жестоко. междувременно, американците си избраха тръмп, (вместо тамошните шорошки боклуци барак хюсеин и килъри клинтън), който честно си беше казал предизборно какво смята да прави и го прави. това е. не може да се отрече, че орките му дават редовни козове да си изпълни обещанията с вече обичайните си "миролюбиви" изродщини-мачкане на хора, взривявания и други прояви на "религията на мира". същото като в европа! но европа продължава да спи...

Те си мислели, че със зелени карти вкарват само роби, а то заедно с робите вкарали и терористи.

рускоговорящи роби с тлъсти сметки. Вижте сватбата на Захарова в Ню Йорк и за повече не питайте.

Който си плаща и харчи парите си в USA е добре дошъл, проблем ще стане ако въртиш далаверки за сметка на USA хазната.

Долу визите!

мизите! Тъй от земя на Ботев и Левски станахме източна офшорка.

Каквато и имигрантска система да измислите, имигранти ще ви трябват, щото още второто поколение се американизират, тоест затъпяват и няма кой да работи - трябва свеж внос. Съответно ще влизат хора от такива страни, на които няма да им стигнат поколения, за да ви отмъстят за злините, които сте им сторили. Гответе се!

Ще има , но няма да е на случаен принцип.Дядо изоставаш. Тръмп каза , че новата система е на база заявка от бизнеса какво кадри има нужда :) Само висококвалифицирани кади , а не всякакви идиоти които са имали късмет да се сдобият с такава карта.

USA е номер едно!Доло комонизтите!

Не можах да разбера кои имаш предвид - комунистите ли ? Ако е така, засягаш Американската Комунистическа Партия, има я в гугъл, провери.

не трябва да се приемат, червени боклуци, такива са и мюсюлманите

американци с тоя тъпанар президент ви се е.........м.......та тоя ще ви затрие като нация

Те никога на се били нация. Американците са сбирщина от алчни мързеливци с нисък интелект, които не са успели в собствените си държави и преживяват в САЩ благодарение на две причини - натрупаните през втората световна богатства от търговия с воюващите държави, с милиони жертви и разрушена икономика, и от квадрилион долара невърнати заеми към цял свят. Тая сган е обречена!

Сбъркал си диоптрите! Иначе всичко което си написал е верно, но важи за Русия!

за 200 години и Конституция от 4 члена направи така, че черните с гордост да казват "Аз съм американец" и да застават под знамето им в армията.

Инсценираха си някакъв опит за атентат само и само да премахнат зелените карти. Обаче късно. САЩ отдавна са пълни с мюргюли и тепърва ще изживяват 11 септ. отново и отново. Просто защото не искаха да допускат бели образовани хора, а събираха с десетилетия всякаква мургава паплач. Да им е честито!

луд ли си? щатите са обявили преди поне 5-6 години, че ще преминат към точковата система както е в австралия, нова зеландия и канада. Дори и УК след брексит ще въведе същото. Лотарията е безумнен начин за селекция, но миграцията на ПОДБРАНИ хора с образование е най-успешният начин да си развиваш държавата.

иди и работи там..ще стане както в Ирландия.

АМЕРИКАНСКИ НАРОД ....... ??????? НЯМА ТАКОВА "ЖИВОТНО" !!!! всички са имигранти ......и "кореняците" даже !!!!! Иначе нямаше да има Америка. Какво се прави на американец !!!!

малко си заблуден, ако мислиш че си нещо повече като народ :) В америка има паркове на по 300 години, в австралия има сгради на 200 години. Я покажи едно дърво в един градски парк в софия, или една сграда по-стара от 100 тина години ? а ???? смешник. Нямало било народ! ти не си народ а боклук, добре че се махнах от такива като теб, с измислената от руснаците история, измислената руска азбука и измислените "1300" години... Ми то руснаците ако бяха решили да кръстят мястото Тракия, сега щеше да си един велик ТРАК !?!?!

Вероятно най-доброто нещо, което сте правили в живота си - "добре че се махнах от такива като теб"

Пропуснал си буквата "т" в края на името си.

Кого ще видим Лотария "Червена карта" в Русия! Сега е момента, след като ИДИЛ се разпадна!

След Америка Русия приемат най-много емигранти.

С "Червена карта" ли?

Какви емигранти приемат в Русия? :) Смех. А и да приемаха - кой ще отиде в Русия при този расизъм и хомофобия, които царят там? Най-много емигранти приема Германия, а не Русия или САЩ. Почетете малко преди да се изказвате.

всякакви боклуци, като теб и на теб подобни.

Правилно. Обаче, махнете ни визите за туризъм. Братушките и разни други държави-също-това си е чиста проба дискриминация. А пък, ако имате съмнения за някого- следете си го и му налагйте специални ограничения.

Тоя Тръмп е поредната пълна откачалка, видяла се с власт. Ако не бяха чужденците, САЩнямаше да съществува! Тогава да спре американците да излизат от САЩ, че те в чужбина на много места ходят не със зелени кари, ами с пълно бойно снаряжение и тежка артилерия! Гадни алчни копеленцета!

"Нова Стратегия"или нищо ново под Слънчето. Предизборно,Тръмп залагаше на тези. Доста по-различни от приоритетите на"Стратегията".Новата Администрация трябваше на 90% да се фокусира върху вътрешните проблеми на САЩ-дълговата криза,"Обама кеър",безработица,расовите проблеми. Сега,се пее др.мелодия,до болка позната от времената на Студената вийна-мир чрез сила,вечните врагове-Русия,Иран,Сев.Корея....разширяване на влиянито,което винаги се случва отново чрез сила/икономически санкции и намеса на Арми-то/....благоденствие на американския народ,което винаги се случва за сметка на много др.народи и цели Континенти.....изобщо,реакционна и типично имперска политика.

... която имперска политика е измислена в Европа и прилагана до средата на 20-ти век в продължение на векове. Ще рече нищо ново под слънцето.

а тези дето стреляха на месо в университети и училища, типични американски граждани, те откъде са дошли? Тези терористи и откачалки - Буш-син, Обама и Тръмп - те чии са?

Този нов модерен Хитлер ще вземе наистина да направи Америка велика. Явно може да си велик само чрез "со кротце со благо и со малко кютек"

дир-а, поправете си смахнатото заглавие! дирниците или пак не са разбрали, или нарочно лъжат и плашат хората. това че Тръмп вдига пушек не означава, че е краят на зелената карта. Америка е правова държава и освен президента има думата конгреса, както и съдебната власт. тръмп може да предложи спиране на лотарията, но това не означава, спиране на зелената карта

Ми гледай CNN и чете американски медии и ще разбереш колко е точно самото заглавие.

ти като четеш новините вдяваш ли изобщо? да не си мислиш, че всичко каквото каже тръмп е закон?

Гледаш и четеш FAKE media глупако!

Мир със сила и увеличаване на американското влияние в света! Да не би това е нещо ново! Неговото величества Парата е преди всичко! Тази политика се води от много-много време и не спира пред нищо!

Най-масовите убийства в САЩ са извършвани от родени в САЩ. Чужденец гръмне и убие трима - вън чужденците! Американец застреля 60-70 човека в Лас Вегас - мълчание. А ония в училищата? Оня в киното?

Да, но едното се лекува в лудницата, а другото с куршум в главата!

Саипов и подобни руснаци пак ще намерят начин.

Саипов не е руснак, НО за него руските служби няколко пъти са предипредили службите в САЩ, обаче американците нали са "изключителни", та питали ушите си. Саипов е толкова руснак, колкото Манго е българин.

Само така!!!!