Личните лекари искат такса за бележки за детски

Личните лекари искат пари от родителите, за да им издадат удостоверение, че са направени задължителните имунизации на детето и профилактични прегледи.

Обратно в новината

Коментари - Личните лекари искат такса за бележки за детски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен повечето от вас са тъпи, алчни злобари и дебили с изтекъл срок на годност. Повечето от Вас, които пишете горните редове си нямате никаква представа за какво става дума. Първо, ако трябва да си почистите прилежащите площи към Вашите жилища от боклуци или сняг през зимата, колко от Вас го правят. Колко от Вас вършат някава работа без заплащане. Да не говорим, че цялата тази информация, която личните лекари трябва да пишат за всяко дете поотделно е налична в Здравната каса и в РИОКОЗ. Така че информацията може служебно да бъде изпратена по предназначение. Не това, дълбоко неуважавани от мен дебили с изтекъл срок на годност е целта на управляващите. Тяхната цел е настройване на отделните прослойки от населението едни срещу други, отклоняване на вниманието ни, да ни накарат да се чувствуваме виновни

А един по здрав м/у зъбите за да посетят някой колега не искат ли!?

Не се наядоха тия търгаши,и ще протестират на всичкото отгоре? Ама Батмана клекна пред тия измекяри,кво го е еня за бедния народ,че тия така наречени лекари продължават да го обират!

ДОКТОРИТЕ СЕ ОКАЗАХА АЛЧНИ, МЪРЗЕЛИВИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ . ПРЕДЛАГАМ КАКВОТО ИСКАТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, САМО ДА ДОЙДЕ ДА Я ПРЕГЛЕДАТ В КЪЩИ, ЧЕ ТЯ Е НЕПОДВИЖНА, НО НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ МЪРДА. НО АКО ОТИДЕШ ПРИ JP-ТО ВЕДНАГА ТИ НАБУТВА ПРЕД ПОГЛЕДА КУТИЯТА ЗА ТАКСАТА. НЯМА РЕСТО, НЯМА КАСОВА БЕЛЕЖКА - НЕОБЛАГАЕМ ДОХОД. В ЗДДФЛ НЕ ПИШЕ ТАКА, НО ТЕ СА СИ ГО ПРИЕЛИ. АКО СА ТИ НУЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ - АКО Е ОСТАНАЛО НЕЩО СЛЕД ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ , БЛИЗКИ, СЪУЧЕНИЦИ, СЪСЕДИ И БИВШИ УЧИТЕЛИ - ЩЕ ОГРЕЕ И ТЕБ. ИМАШ НУЖДА ОТ ОПЕРАЦИЯ- МОЛЯ ПОД МАСАТА БОНЧЕТО, НИЩО ЧЕ СЕ ИЗВЪРШВА В ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА И ПО КЛИНИЧНА ПЪТЕКА. УНИЗИТЕЛНО!!!

Не е нужно да пишеш под няколко различни ника. Не сме длъжни да ти четем глупостите и обидите по адрес на колеги !

ТОВА НЕ СА ЛЕКАРИ. ТОВА СА ТЪРГАШИ, алчни и безотговорни.

Лекарите са прави да си искат такса за това. Хората бързат да ги обвиняват, а всъщност самата бюрокрация и това, че родителите искащи детски ще бъдат унижавани отново, не им прави впечатление. Нали съзнавате, че не само цигани ги вземат тези детски? Доктора не ви е враг, разберете.

Защо пък да са прави лекарите,че искат пари за бележките? По същата логика и в училищата трябва да искат пари за бележките,че детето е ученик. И двете са за получаваане на детски,нали?

По-бюрократична държава от България няма! То затова тук бизнес не вирее. Само мутри, рекет и измами.

Пет лева не са ли множко за два реда а.

Ееее тия са най по най нагли. Омръзна ми всички новини да започват и да свършват с това, колко са гладни лекарите. Дано новата им министърка да ги нахрани.

А касови бонове издават ли за извършената услуга?Питам се,защо където и да отидем и да поискаме някакво удостоверение, служебна бележка и др. ние плащаме,а тези,които искат бележки от нас защо не си плащат ?

Личните докторите вече са само едни търговци. И то от най - алчните и безскруполни, защото се заиграват със здравето на хората. Само дето и за "Добър ден" не са поискали да им плащаме!

Докога заради тъпите цигани ще страдат всички .Ако те са свободни да висят пред кабинентите ,останалите работим и едва намираме време за набавяне на останалите документи.В крайна сметка нали в здравните книжки са отбелязани направените имунизации на детето.