Протест: Оставка на Москов заради пръстовия отпечатък

Десетки се събраха на протест пред Министерството на здравеопазването с искане за незабавна оставка на здравния министър Петър Москов.

Обратно в новината

Коментари - Протест: Оставка на Москов заради пръстовия отпечатък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много съм щастлива. Кога е било това - така да се загриат комуняги и лекари за моето достойнство. Да бе да - кой ще ви повярва. Първте си правят предизборна агитация, а докторите - сакън - да не имспре кранчето.

Москов=САЩ. Борисов е за- винаги, без възражения.

повярвах ви мили лекари. Ама сте си развалили рахатлъка да протестирате Боже пази да не ми вземат пръстов отпечатък. Ама не казвате - че това не е пръстов отпечатък, а индифицира само мен лично и не може да се правят далавери. Поклон доземи крадци в бели престилки, че сте се загрижили толкова за моето ДОСТОЙНСТВО. Смешни и жалки сте.

Няма ли някакво гражданско сдружение с адвокати и административни средства, да внесе иск в Конституционния съд за нарушаване на личната неприкосновеност на гражданите от Москов, да му отменят разпоредбите? Редно е и да го уволни Борисов, но няма с кого да играе карти.

що се излагате здравни работници. За всички е ясно, че този пръстов индификатор пречи /засега/ на кражбите Като сте против него сте да продължава да крадете. Това и беба от село го проумява. Да не мислите, че ние си мислим, че протестирате в защита на нашето достойнство. Ха-ха.

ТЕЗИ ПРОТЕСТИ НА ЛЕКАРИ МИ ПРИЛИЧАТ ЕДНО КЪМ ЕДНО НА ТЕЗИ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ, Т.Е. НА ПОЛИЦАИТЕ. и ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СИ ПАЗЯТ ПРИДОБИВКИТЕ. ЕДНИТЕ КРАДАТ ОФИЦИАЛНО, ДРУГИТЕ БУКВАЛНО.

пишете само комуняги - предизборна борба и крадци - лекари. защо виете толкова - да не ви намалиха заплатите? Абе заплати- кво са заплатите - Непрекъснато се дава на здравеопазването стотици милиони лева и все повече не стигат.КРАДЕ СЕ!!!

Всеки пациент ще има пръстов отпечатък. На челото му ще има баркод. На гърдите му ще пише ЕГН-то. На предника му ще има GPS. На задника му ще бъде закачен червен фенер. Така ще стигнем Щатите! Ухили се доволно Москофф.

Щото живеете в крадлива държава и всички крадат като за световно. Ако не крадяхте, щяхте да сте почетни граждани. Но... всички крадат. Включително доктори и шефове на болници. МОСКОВ/.

да ми оБясните защо сте против пръстовия индификатор, пък бил той и отпечатък, но не е.

Унижава човешкото достойнство,от него до имплантиран чип е една крачка като на куче.А ти нямаш търпение за чипа овчици.Чипа ще следи всичките ти мед показатели и ще сигнализира директно на 112 и ще спаси жалкия ти живот за сметка на човешкото.В коя страна по света е въведен нима Москов е най умният в целия свят.Уникалната информация която съдържа може да се използва срещу теб по начини които не можеш да си представиш от отнемане на собственост до набеждаване в престъпление.Има Официални документи които са добри за всички институции в цял свят само за Москов не.И последно това дано ти стигне до мозъчето титой е точно четец ,първо ти регистрира отпечатъкс и после го преобразува.Устройствата за тези индентифихатори са по 20 лв с ДДС при китайците.Ти ще го платиш по 270лв броя.Та си направи сметка кой краде.И най важното това е абсолютна диктатура по лошо от комунизма.Щом някои го искате да го въвеждат но не може да ни задължават тези които сме ЧОВЕЦИ

Не съм учила 16 години, за да се подписвам после с палец.

САЩ ще си разплете чорапите, щото ти няма да подадеш молба за виза. Простак. Ходи в Русия. Това не са пръстови отпачатъци. Ама комунягите до един са против Москов, защото те са свикнали да крадат и с г...за си. Тази индентификация е против кражбите, докато не измислим нещо по-ефикасно да можем въпреки това да крадем.

Къде по света се полагат пръстъкови отпечатаци в болниците? А кражбите самият министър Москов си краде на воля от сделки за лекарства, ваксини и други.

Време е Пепи Москов и неговата касичка Костадин Ангелов на Александровска които "закупиха" и захвърлиха Циклотрон за 6,5 милиона който в Англия струва под 1 милион да поемат пътя към Развигор и към Софииския Централен Затвор.

най обичам пенсионери, които и стотинка не са внесли в касата, да ми дават акъл. осъзнайте се, работещите не само ви плащат пенсиите, но и ви плащат и здравеопазването. вие сте най големите потребители на болнични услуги. има пенсионери, които мигрира от болница в болница , само и само да спестят една цяла пенсия, на топло са, хранят ги, лекарствата безплатни.. вижте статистиката ! хората в Щатите не желаят дори лични карти да имат, защото това давало право на всеки униформен да ги спира и проверява и така им нарушавали правото на личен живот, вие като животни искате да си давате и пръстовите отпечатъци !!

В щатите имаш ID карта. В болниците всичко се заплаща и не те приемат без да я покажеш и дадеш SS #. Цял ден ще те мотат. Ако искаш да кешираш чек в банка различна от твоята ти искат пръстов отпечатък на чека( в някои банки). Отделни са свидетелство за съдимост ти снемат отпечатъци от всички пръсти. Много здраве от Америка.

ЗНАЕМ,ЧЕ В ТЪПАТА ФАЩ ИСКАТ НА ЛЕТИЩЕТО ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ РЕТИНАТА И ПРЪСТОВИ ТАКИВА ! МНОГО ВИ ЗДРАВЕ ОТ БГ !!! КАТО ВЗЕМАТ ДА ИСКАТ ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ ГЪЗ.А МИ,ТОГАВА ЩЕ СИ ПОДАМ МОЛБА ЗА ВИЗА !!!

на неизвършени процедури и дейности и много често лекарите принуждават пациентите да се подлагат на лечение което не им се налага! А подписа хахаха че като отивам на нотариус да купувам къща или кола слагам ли пръстов отпечатък ? Хахахха ми то е смешно бе! Московвввв хвани ония болници и ДКЦ та дето надписват или принудително лекуват хората без да имат нужда!

Прав е Москов ! Лекарите искат кражбите и грабежите да продължават . Пръстовия отпечатък ,СПЕШНО трябва да се въведе и във стоматологичните кабинети ,там пък никой не може да разбере за какво се вземат пари от нещастните пациенти .

По същия начин на ЛК имаш един дълъг норем който също може да се използва като се прекарва картата през четеца. Проблема на НЗОК е че има прекалено много болници които са създадени за да работят само по няколко пътеки. Пътеки при които процедурата струва над 3000 -4000 лв и за щяло и нещяло се правят. Сиреч проверка не се прави защо например на 90г. жена е направена такава процедура и тя е пукнала след това при положение че е влезнала по-здрава! Картата или пръстовия отпечатък пак ще го сложи жената или с леглото ще е закарат като труп и готово!

знаеш ли я? Ей това е една от дойните пътеки на НЗОК!

НАЙ-НАПРЕДНАЛАТА НАЦИЯ СМЕ!!! С ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ И В ГРОбИЩАТА,ЩОТО И ТАМ ИМА ДАЛАВЕРИ!!!С УМА СИ ЛИ ГО КОМЕНТИРАТЕ ТОВА?! НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА КАТО НАС,ТОВА НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВА?!

Като стана дума за гробищата,искам да кажа на Фандъкова,че най-големият срам и дори грях за управлението и е състоянието на гробищата-Малашевци. Няма такова чудо дори и в най- изостаналите африкански страни. Да иде и да огледа,за да вземе някакви мерки,там е по-страшно от ада.Обрасло с тръни,където е окосено-всичко е по алеите,дървета сплели клони над паметниците,сигурно и змии има,не само гущери и озъртащи се да откраднат нещи цигани .Срам и резил! София не е саво Витошка и Московска.

Въпрос: в коя от водещите страни по света има такава система за прием в болниците? Въпрос: Въвеждането на тази система ще увеличи ли приходите от здравни вноски? Ще накара ли някои категории хора да плащат здравни осигуровки, а те са най-големите потребители на здравни услуги? Ще намали ли неоснователните хоспитализации? Ще осигури ли повече направления за специалисти?

Отговор - Италия, Дания, Норвегия, Финландия Отговор - няма да накара циганите да плащат осигуровки. Ще пречи на болниците да "лекуват" пациенти дето даже не знаят за това. Ще пречи на лекари да си прехвърлят помежду си "пациенти" дето не знаят за това. Ще пречи на болниците да лекуват едновременно "пациент" който не знае за това. Последното го даваха то TV преди 3 месеца. Един и същи човек се лекува едновременно в 4 болници а той всъщност е в чужбина. Оказа се, че лекари си разменят лични данни с приятели от други болници.

дира съвсем се побъркал Занимава ни с това, какво правят 10 бабички напечени от горещото слънцел

да ме извиняват от ДИРа ама налага се да използвам обидни квалификации. Бе драги това нищо не спасява, това дето го прави Москов е да замаже очите на такива като теб и разни изтрещяли герберунгери дето се още си мислят че Боко е мъж. Електронния подпис върши същото нещо или издаването на индетификационнен код с който можеш да си видиш как и кога са те лекували. Проблема е в това че се НАДПИСВАТ ДЕЙНОСТИ И ПРОЦЕДУРИ! А това ограничили се най-напред частните болнички-бутиковите ще изгърмят! Ама гарван на гарвана око не вади!

ИСКАТ ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ,А ПЪК ЗАЕДНО С ТОВА-ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ ПО ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ! А СЕГА И ЗА ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ! АБСУРДНИ СЪЧЕТАНИЯ!!!НАЛИ СМЕ В АБСУРДИСТАН!!!

Поредното добро намерение , което е саботирано от чиновници и лобита още в зародиш. Нито НЗОК нито работещите в здравното министерство имат изгода от системи за контрол защото ще секне паричния поток към джобовете им. Затова от десетилетия в здравеопазването, съдебната система, МВР и т.н. се пръскат стотици милиони народна пара за информационни системи, бази данни, техника и т.н. като едиствения резултат е пълнене на джобове на определи фирми-доствчици и лица. На хартия нещо се прави, на практика изтичат огромни средства а резултатъ е все по-голяма корупция и злоупотреби.

Изобщо не си наясно за какво става въпрос. 1. Още през далечната 2001 -2002 бе приготвена система за контрол която с сим карти всеки пациент можеше да подпише извършената процедура. Не бе допусната за употреба сещай се кой тогава управляваше БГ -то? 2. Проблема не е в това да се подпише пациента, а в това което е надписано от лекарите, ДКЦ-тата и Болниците. Казано по просто надписани са процедури които не са извършени. 3. Ако незнаеш НЗОК първоначално бе независима организация и парите и неможеха да се използват от Министерски Съвет и бяха само за здраве. След 2002г. постепенно закона за НЗОК се промени и от парите ни за здраве всеки можеше да дърпа. До там стигнахме че през 2010 Бойко издърпа 1.5 милиарда за да прави магистралки! Да продължавам ли да изброявам? Хубаво е да се запознаеш със системата и тогава пиши!

Именно с пръстовия отпечатък ЩЕ "врътнат" кранчето с което "докторчетата" ИЗТОЧВАТ Здравната каса!!!!!!!За съжаление в "закона" ИМА много пропуски и ИЗТОЧВАНЕТО на паричен ресурс БЕЗ реално извършени медицински услуги е МНОГО ЛЕСНО!!!!!!

ДАЙТЕ СИ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ,ДАЙТЕ ГИ!!!ПОСЛЕ СЕ ЧУДЕТЕ,КОГАТО ГИ"ОТКРИЯТ" ПО НЯКОЕ ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО И ВИ ОБВИНЯТ В УБИЙСТВО,ПРИМЕРНО!!!ИЛИ В ГРАБЕЖ!!!ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ДА ВИДИТЕ СТРАШНИ НЕЩА!!!ВСИЧКИ НЕУДОБНИ НА СИСТЕМАТА ЩЕ ИЗПИЩЯТ!!!

Едно време данните за здравословното състояние и проведените лечение, прегледи, изследвания се пазеха в личния картон. Сега тези данни ще се съхраняват в електронно досие с личен номер /идентификатор/ на лицето. Възниква въпросът: Ще бъде ли възможно един хакер, ако му бъде възложено от застрахователна компания, да свали тези данни и да ги предостави срещу добро заплащане ?

Да,даже е желателно , но ще го направим без хакер просто данните ще ги даваме на всеки който ги поиска срещу прилична сума , а за глобалисти,американци и други привилегировани ще даваме данните и малко пари заради вниманието което са ни оказали.

Заглавието е некоректно. Никакви пръстови отпечатъци няма да има. Пръстови отпечатъци се вземат в полицията. В случая се касае за идентификация въз основа на предварително въведени данни.

не е ли по-важно да се определи заболяването отколкото да се идентифицира човека. Да вземат данните от полицията като искат отпечатъци,не стига че е болен ами е и престъпник че е болен. Да си болен в България е престъпление! Какъв срам - а за милоните лекарски грешки няма наказание нали. Тоз Москов Освиенцим ли иска да прави за старите хора тука.

За туй ли се бяа сбрали 10 бабички накуп и крякаха кат у курника. Минах от там и бая се смях! бкпто май се одруса и веки не плащта достатъчно за мащтабни протести!!! Муахахахахахахахахахахахахаххаха!!

ЩОТО УТРЕ НЯМА ДА ТИ Е ДО СМЯХ! КАТО ТИ СЛОЖАТ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ НА МЯСТОТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,ПРИМЕРНО! ПОСЛЕ МОЖЕ ДА СИ ОБЯСНЯВАШ,ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА!!!

За кой ли път се убеждавам простолюдието тука е мнооу просто бе! Ето що не требе да се дава на простолюдието да пише коментарий из нетя. Щот само глупости образува и подпръцква даже!!! Как мое да си толкоз тъп?

Попитах един англичанин имат ли такова животно в тяхната здравна система. Той ме изгледа учудено като ошашавен и каза едно НОУ.Те и лични карти нямат, а си изваждат паспорти когато ходят в странство вкл. ЕС. Спомена ,че ако въведат такава мярка и новото правителство ще си ходи скоропостижно.

Мошенниците от частните болници са се побъркали и чак протест са спретнали, тия осем милиона ще се избият за 5дена. Те "по-умните" "болничари" си продадоха болниците преди два месеца.....

"реформата" на д-р москвичов е държавни пари, хвърлени на вятъра и попаднали в нечий джоб. напълно излишни простотии за пръстови отпечатъци, като че ли нуждаещите се от помощ са неграмотни престъпници. москвичов можеше да спести маса пари на данъкоплатеца, като вместо отпечатъци ползваше егн, лична, здравна карта или застраховка с име и номер.

ако става въпрос за едни пари за новите системи и софтуер, направо кажете , да си ги платим и да приключим с темата. крадели били болниците ??? вие хванахте всички крадци на ДДС, контрабандните канали, и какво още не, опряхте до болниците ли ??? какво следва ? "ама само една капка кръв " за ДНК ??? Ирисов отпечатък ?? Хората не са неграмотни, господа ! Всеки един има права, записани в Конституцията на РБ, която вие сте се заклели, че ще спазвате !!!

системата за опазване на личните ни данни била много сигурна ! Смях в залата ! Те пощата на уважаемата госпожа Клинтън разбиха, вие тук за здравната каса ми говорите . Пръстовия отпечатък не е нещо, което може да се промени, ако някой ви го открадне. Той остава притежание на крадеца во веки веков. как ще си смените отпечатъка, ако ви го откраднат ??? После ще могат да намират отпечатъци от пръстите ви на което местопрестъпление си поискат. ще ви сготвят, като нищо. някакъв си специалист излезе и каза, че превръщали отпечатъка в 1 и 0 и това било нещо , което не означавало нищо ???

100 na stepen 100 +-sa

бе казвах ли че не требе по пръста а по халката да идентифицират

Събрали се десет пенсионера. И това станало протест. А поне разбраха ли, че в системата остава код, който е еквивалент, но не е точно пръстов отпечатък? Не, не разбраха. А разбраха ли, че пак им остава да вярват само на въображаемите лекарски морал и етика? Не и за това не се досетиха. Нищо че досега са били лъгани и ограбвани. Искат още! Ще направят всичко, за да се уверят, че нищо няма да се промени! Такива овце създадоха СДС, разни ликвидационни комисии и други деструктивни елементи в обществото ни. И такива овце никога няма да искат комисия по новатарство, ред и повсеместен ефективен контрол. Те просто имат права, но не и задължения!

А вие защо не се досетихте,че както се кодират данни,така се и разкодират.Така,че ако имаме код ,а не пръстов отпечатък нищо не значи.Освен това аз не искам да ми изпозват лични данни,които са уникални за посещение при лекар.След като имам платена осигуровка ще искам услуга срещу това.А ако не ми се осигури такава заради мошеника Москов ще го съдя за препятсване на изпълнение на лекарския дълг

Организираният геноцид над българското население продължава. Бесните раданско-соросоидни реформатори правят всичко възможно за да лишат бг населението от достъп до медицинска помощ ! Лекари, сестри и санитари масово напускат страната, здравната система е недофинансирана, лекрственатата система емхвърлена в ръцете на чужди и наши търгаши, работещото население е обложено с непосилни здравни осигуровки-данъци, а в резултат хората мрат като мухи понеже и пациенти и лекари не допускани до измислената седерастка здравна система ! Нещастният седераст ваньомшарков пък ще реши здравните проблеми на БГ чрез смартфон. Длъжни ли са старците да имат смартфон, бе ждролю седерастки ? те нямат пари за лекарства, нямат пари за ядене и за билетчета за трамвай бе седерастино безроден !

Олекна ли ти?

Трябват им отпечатъците за да ги предоставят на САЩ.

В БОЛНИЦА ТОКУДА !!!

:)Оставка от Москов?Може ,но след Ердоган:)))Майтапа настрана,но не си ли приличат по погледа и двамата?

Д-р Москов настъпи ЗДРАВО лекарската мафия по мазола-затова е този неистов вой срещу него!

Егати демократите, егати демокрацията! Чипове, отпечатъци, подслушвания, следене. Цензура, лъжи, забрани, задължения... Права никакви..Че то стана по гадно от комунистическо. Сините станаха по червени от червените.

какво лошо има в пръстовят отпечатък?така се спират мушингииствата . в другите държави отдавна са въведени тези системи и никои не подскача сресту тях.честността е част от демокрацята.

Правилно казваш! Проблемът е, че сме твърде малко тези, които мислим така. Всъщност за много аспекти от живота ни тук, в България, това е основния проблем. Масата блее по инерция и не може да мисли. Така недопускането на друго мнение става закон у нас.

ИСКАМ ДА МИ ГИ ИЗБРОИШ ПОИМЕННО?! ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА!!! НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ГО НЯМА ТОВА ЧУДО,НИКЪДЕ!!!

К'ви десетки бе, хиляди ... поне 10 хиляди бяхме... Много сме, силни сме ! Много сме, силни сме !Много сме, силни сме !Много сме, силни сме ! Жено ... дай ми антистенокардина...

Да премахнат личните карти и паспортите , щом като Москов казва , че те са невалидни за Министерството на Здравеопазването. Насила искане на пръстов отпечатък унижава и обижда болният . М.З. не е МВР и не може да опази събраните лични данни - мафиози ще ги откраднат и ще търгуват с тях .

На мен лично ще ми липсва неговия налудничав тревожен поглед.Държавата България би могла да използва психичното състояние на господина при важни търговски преговори.

Не съм доволна от реформата на Москов.Ходих на лекар и той ми каза,че няма направления и трябваше да отида при специалист,все едно не съм осигурена.От тази реформа само разбрах,че лекарите били престъпници.А Москов с какви очи ще погледне колегите си,ако не дай си боже му се наложи спешна сложна операция.Сам ли ще си я направи?Може да има някой нарушения,но затова си има хора,които трябва да ги установяват и съответно да ги наказват.Или е малко администрацията.Така че трябва да уважаваме лекарите,за да ни помагат,а не да плюем всички наред с причина и без причина.Жалко,че някой са останали в България,за да ги плюят всички наред с тези отпечатъци.

Такава система в национален мащаб няма нито една страна по света! Ако е ефективни, такова нещо би било направено! Гелосаният Министър не е от най-умните, нито има качества на иноватор! Подведен е от вносители на техника, май!

Едно дебело и чепато дърво и като се почне от министъра та наред.

С пръстов отпечатък се подписват неграмотните и неспособните да се разпишат - ерго всички които плащат на тези дебили да крадат са или неграмотни и/или неспособни.

и корупция. Много по-Страшно е. Никаква сигурност не дават отпечатъците за ЗК. Не сме престъпници, за да даваме пръстови отпечатъци, но с нашите пръстови отпечатъци могат да ни направят и престъпници и терористи и убийци и каквото си поискат управляващите..... И всеки средно интелигентен човек го знае .

Хора, просто отказваме да си даваме отпечатъците и т'ва е! Да видим как докторите ще ни върнат! Това е поредната простотия!

Евала на пишещите коментари- Вие турски или САЩ мекерета сте? Нито един не се е замислил какво ще стане като му вземат пръстовия отпечатък. Нито един не му дойде на ума, че ако оздравее, после ще го ползват за донор, без да се усети, а тия които са болни ще им прибрат имуществото - имоти под някаква форма - например за главорезите, които ще ви колят и тогава ще ги затрият.На нито един не му мина през мозъка , че точно неговите пръстови отпечатъци ще се появят някъде в някой атентат и няма да може д адокаже че не е бил там, защото в ЕС няма граници. Толкова тъпи хора, зомбирани за коричка хляб като вас не съм виждала. Не съм била на протеста, защото съм от провинцията, а и съм сигурна че трябва да има начин да се измъкнем от този геноцид.А вие сте предатели и продажници, но за разлика от тези във властта , продавате себе си и децата си

от провинцията...явно не знаеш , че имущество не се прибира ей така а може да бъде завещано но пред нотариус и не с пръстов отпечатък . и как точно ще се появят пръстовите отпечатъци на някой и кой ще спечели от това...явно си от лекарите крадящи от касата и по-точно от парите на хората

Бог да ти покаже какво ще стане И тогава и да се вайкаш- няма да има кой да те спаси. Личи си , че си на центове за коричка хляб, а мен не ме учи как се прехвърлят имоти.Явно толкова знаеш , неграмотник

И В ПРОВИНЦИЯТА ЖИВЕЯТ ХОРА БЕ! И ТО В ПЪТИ ПО-УМНИ ОТ ТЕБЕ! ДО КОГА С ТЪПОТО СИ САМОЧУВСТВИЕ БЕ?! ОТ САМОЛЕТ СЕ ВИЖДА,ЧЕ МОМИЧЕТО Е ПО-ГРАМОТНО ОТ ТЕБЕ!!!

4-5 милиона са стрували устройства, които закупиха миналата година и сега ги изхвърлят. Бог знае колко милиона ще плати ЗК за подръжка и устройства, чиято основна цел е да ни унижавт и да се подпомогне бизнеса на някой наш човек.

при положение , че се харчат 1 млрд за здравеопазване на година , 10 % да се спестят с намаляване на злоуптортебите това са 100 млн спестени на година. тогава дори 1-2 млн да е поддръжката пак се пестят пари на данъкоплатците

Нищо няма да се спести, защото престъпниците са изобретателни. И сега знаят кой точи касата, но няма наказани, няма отнети лицензи на болници.

Протеста е от медицинските работнициа не от пациентите,искат да няма ред и прозрачност с парите които борави касата затова толкова много се пенят,нищо лошо не виждам в тези пъстови отпечатаци,умните които са наясно с това не роптаят ,роптаят схемаджиите.

Като не виждаш нищо страшно отиди доброволно да ти вземат главата.... Проблемът е в самата каса ,а не в пациентите.Нали въвведоха чекирането и то каква стана тя-то можело и с копие на ЛК,да ама някой си прибра парите за валидаторите......Само работата на сестрите нарасна -нищо повече!Затова аз не съм престъпник и ако искаха можеше и трябва да се направи лична здравна застраховка с номери всеки да разполага с парите си!

Не съм пряко засегнат, но да се харчат излишни пари съм против. С извинение за турцизма, но това е ачик далавера. Казват му корупция.

Целта на мероприятиено е тази, да не се харчат излишни пари. Никой не оспорва, че парите за здравеопазване всяка година се увеличават и не се харчат оптимално!

вместо да инвестираме в по-голям контрол просто да оставим да се краде ?? нали инвестираните/изхарчените ще се върнат 10 и 100 кратно !!

Пак неадекватни статии, пак неадекватни искания. Този министър е член на правителството на ББ и ГЕРБ. Хем така наречения "народ" иска оставката на министър, пък същия този "народ" гласува и избира вече 10 години все тези, които назначават министрите дето водят определена политика.... Странна работа ....

Ако приемем, че тези двайсет човека с професия протестер представляват народа!

Поне измиват очите на заспалия български народ. Все някой трябва да каже на този министър, че това не е реформа, А пълно безумие. С отпечатъци на пръстите ни пак ще доплащаме.

Поддържам искането за оставка на министъра и дано никой не се сети,че заместниците са по-големи бокл..и