Затвориха квартала на "червените фенери" в Амстердам

Потвърдиха се опасенията, че не се спазва изискването за 1,5 м физическа дистанция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там си имат квартал на червените фенери а при нас си имаме кабинет от този род ама с мутренски уклон....

"" "През октомври правителството на Нидерландия обяви решението си се откаже от името Холандия, което се асоциира от туристите основно с наркотици и амстердамския "квартал на червените фенери". Новият образ ще се изгражда около името Нидерландия"". ТОЛКОВА ЗА РОД, РОДИНА, РОМОВЕ, ТРАДИЦИИ. НИЩО ЛИЧНО, КАКТО ВИНАГИ ВЪПРОС ЗА МИРИЗМАТА НА ПАРИЧКИТЕ.

А ако на някой му е 2 метра и е с презерватив може ли ?

А ние типичните Българи, дето сме по-надарени и сме с байовци над 1,5 м. какво ще правим - Ние си спазваме дистанцията , защо трябва да сме ощетени - ТОВА СИ Е ЧИСТА ФОРМА на ДИСКРИМИНАЦИЯ ?!

Ще се пускат само туристи на които пишока им е над 1.5 метра!

бахмааамубах! че как се прави свирка от 1.50 м?

Ц! последният ви червен кабинет беше на герджиков, и то служебен!

Затворили им квартала и нашенците от там им останало време да отидат да протестират срещу Бойко.

Аз имам обратните впечатления. Да не би да сънуваш или мечтаеш?

Смятай какви професионалистки има там, а?! ;–)

Ето и "Ончо" е като мен със същият проблем !!!

в 21 век легална търговия с жени. Плащат си данъците и немат грижи. И те заработват и държавата си прибира данъците. Малко като търговията с роби, но за тези изчадия това е нормално. Занаят като всеки друг.

Решението е просто . Преди почти четиридест години нашият певец Васил Найденов излезе с изклщчително ефикасното за тогава а и все още лекарсъво срещу спин 'Телефонна любов" Напълно приложимо и в даденият случай без никакви доработки

Ами основната част от сценария е по малко социализация . Повече виртуалност . Ще ни вземат акъла дайте им още година . Постановка след постановка .

Дядо, то за тебе може вече да е останала единствената възможност, но за нас "рожбите на демокрацията" е неприемливо

ша стани кат юдейте с дупка у чаршафа!

Леле, ако можех да правя секс от метър и половина ....

Ти луд ли си? Тези женоря могат и да работят нещо друго, ама не им изнася да ходят на работа, да стават рано, да имат шеф и да бачкат здраво. Курвите са мързеливи. То повечето имат проблем с алкохол или наркотиците, който и без това не им позволява отговорна трудова дейност. Затова са му намерили лесното, отказват се чак като си загубят търговския вид.

За кмет на този квартал трябва да назначат Севда Шехерезадова, щото редовно е ходила на мъж за да му отказва секс.

Не е твоя работа какви са, нито на когото и да било. Ти не знаеш и явно не те интересува какво ги е тласнало по този път. Маса хора живеят без да работят, преживяват от социални помощи, от просия, от престъпления и не са по-добри от тези жени. Скандалното в случая е, че "цивилизована" европейска държава поддържа в 21 век легална търговия с жени и няма нищо против да прибира данъци от това. За всеки нормален човек това е цинизъм, но за такива като теб с извратено мислене явно не е. П.С. Апропо, ти с какво си по-добър от тях? Че заработваш като форумна проститутка ли? Хихи хаха по форумите. Ти също можеш да работиш нормална работа, но е по-лесно да се хихикаш по форумите и да ти плащат с нашите пари. Влачи, нещастнико.

Ей, ръцете ви да изсъхнат с тая фалшива епидемия - и на най-скъпото посегнахте! А иначе, дори аз дето ми е толкова голям - няма как да правя секс от метър и половина.

Абе не ми е метър и половина оная работа и това си е.