За първи път жена оглави затворите

Със заповед на министъра на правосъдието Гергана Георгиева е назначена за главен директор на главната дирекция "Изпълнение на наказанията" (ГДИН).

Обратно в новината

Коментари - За първи път жена оглави затворите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феминизация на управлението, братчет. Жените са удобни за манипулиране. Те в най-добрия случай са изпълнители без собствена визия, позиция, мнение. Пък когато и нищо не разбира... Вече е идеална. Пък ако е тъпа и амбициозна! Е, то тогава вече пък... съвсем!

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Бая длъжности е сменила,но може и да е читава.Нито един от приоритетите й не може да бъде изпълнен. Не по нейна вина!

Сигурно е, ама ноу "читава", щом отива на отговорна длъжност, от която и хал хабер си нема, само за да си начеше мерака за меринджейство.

Калинка Малинка, Калинка моя...Управляващите овладяват всички важни постове, скоро ще им са нужни свои хора на такива учреждения

Понеже вътрешната ни министърка е много оправна и в час,та сега и на затворите да сложат жена....аман от Калинки

За разлика от Румито, тази дама е от системата. Минала е през "автомивката" и е наясно с нещата. Само че там(ГДИН) не е много за жени. Ама покрай МВР се е нагледала на всичко, така че няма проблем. Трябва да се дава път на младите( не е калинка, не заслужава обидите).

Кви телефони в затвора ми тези миьерници и тоеа им е много подкрепям директорката. Няма да и е лесно явно е силна жена успех

Поредната Калинка...по споразумение с РБ и ГЕРБ сложиха една жена която като влезе в затворите и всички затворници ще и свиркат с -"Ей маце ела да ме гушнеш".Тук трябва един мъж който да прилича на Квазимодо висок 2 метра да тези 170 кг. че като врезе в затвора затворниците да се напикават от страх..турили една пикла уредили я на топла службица аз съм сигурна че тя няма да види нито един затворник...аман от такива нахални политици и бушмени тази държава е за затваряне....Условия нямало в затворите, айде де...той убивал, бил, крал и други престъпления вършил ние ще му даваме хотелски условия---и оня Брайвиц от Норвегия бил осъдил държавата , абе те вместо 77 пъти да го убият както той уби 77 невинни граждани от които доста деца той ще претендира за лоши условия---малеее пусти калашник как ще пее ..ще пеее

Кой знае какви прелестни моменти е предложила на вездесъщият за да стигне до тук !!!!!!!!!!

била и следовател за малко в кюстендил...що не е останала там,ами избягала...щото по тежкъм труд от следователския няма-той е като миньорския...следователя копае обществената мръсотия,а миньора-подземните пластове...така,че знаеме ги тия пеперуди,дето прелитат всяка година от място на място и където отидат първата работа е да си намерят някой любовник-покровител.-...

За първи път жена оглави затворите Гледайки снимката затворниците ще хванат мазоли на дясната си ръка.

+ тендинит на лакътя и синдром на карпалния тунел на китката;-) "Аз съм волна пипируда, и летя от цвят на цвяяят..."

Леко е съмнително какво разбира от тази работа. Юридическото и образование има стайност само до юридическите въпроси. Така е доста вероятно да е поредната калинка.

Тази дама да провери за какво се харчат парите в женския затвор в Сливен където сестра ми лежа близо две години. Нямаше пари за телефон, за ток, спираха водата постоянно а за капак се държаха с осъдените жени като с парцали. Ръководството нехаеше за проблемите. Върха беше спирането на топлата вода, заради което сестра ми се разболя тежко. Добре че дойде време да я изписват и се възстанови вкъщи. Много дами обаче нямаха нейния късмет - чух че е имало момичета прекарали племонии и менингити заради кризата с топлата водата. Всичко това трябва да бъде раследвано и отговорните лица да си понесат последствията, предвидени в закона.

Е сори,това е затвор,а не Хотел,някой май бъркат двете неща.

За измама ли беше? Колко хора е разплакала? Какво очаква хотел ли?

паднете ли от власт всички ваши бушони ще изхвърчат.То бива бива ама вашето го няма никъде.Подставен човек на РБ .

Пожелавам успех на това прекрасно създание. И да си напълни поверените и заведения с дупетати, прокурори, министри, полицаи и митничари! Това ще означава стил, дисциплина и ниво, само отбрани кадри!

"прекрасно създание" Я бегом до най-близката оптика

Офталмолог се казва патко

е Цецка по- ли ти харесва? Ти за ирония някога чувал ли си, май не си чел книжки.

Миналата седмица бях на свиждане в затвора в София и мога да кажа, че условията са отвратителни. Това не е място, подходящо за подслон на хора. Плесен, ужасна миризма, развалени чешми, неработещи тоалетни. И то в частта, достъпна за посетители. А това, което се ползва от затворниците, навярно е в още по-плачевно състояние (повечето от контактите са изгърмели и няма къде да си зареждат телефоните). Това трябва да се промени радикално. Преди години съм ходила на свиждания в затвора в Пазарджик и там условията бяха в пъти по-добри от тези я София в момента. Срам за държавата!

Ама ти много наобикаляш затворите нещо? :-)

Скоро.

ЕЙ НА ТОВА СЕ ВИКА,ЖЕНА С КЪСМЕТ!

късмета е проработил.Личи си че нема качества . на службица при Баце може да си тъп като гьон и да слушкаш .Колкото по тъп толкова по слушкаш

Крайно време е да се променят не само условията в затворите, но също и отношението към затворниците. Заради едно недоразумение племенникът ми беше за малко в затвора и стана свидетел на ужасните условия там. Да не говорим за дискриминацията по време и след престоя. На хората, попадали в затвор, се гледа едва ли не като на отрепки. Не им се дава шанс да докажат, че са достойни и способни личности.

Калинка, калинка, калинка мая

Тази трябва най-малко 20 години да е лежала в затвора, за да го познава отвътре и да го управлява.

Чудесна млада дама! Стилна, елегантна и, убедена съм, пълна със свежи идеи! Пожелавам й спорна работа и успехи на новия пост!

например затворниците да си садят в собствено стопанство канабис....хм