Затвор за демонстрант от Москва за участие в неразрешени протестни прояви

Според закона се наказва участието в протести повече от два пъти в рамките на 180 дни

Обратно в новината

Коментари - Затвор за демонстрант от Москва за участие в неразрешени протестни прояви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без да го чета , виждам че е Соросо чифутска смешна Лъжа ! Много жълто !

как "гладуващата" Собол и групата "опозиционери" цинично си правят весел купон, и пускат клип в тубата, докато измамените от тях глупаци получават присъдите по закон. тъпота на квадрат. да би мирно седяло, не би чудо видяло.

ГУЛАГ и да го трепят! Като иска по-добър живот - да емигрира!

и организатор на неразрешени протести, това липсва в текста - защо са го понижили в звание обикновен участник и демонстрант, те си знаят.

Туй лий най-важната новост от СМРАД ДРИС за днес?

Законът е суров, но е закон. ------------------------------- Римско право.

някой знае ли къде са демонстрантите от уолстреет?!?

Дано в затвора попадне на хора.

... какво се учудвате, някои сте млади, но ние живелите и по времето на над 45 години в съветска/руска/комунистическа окупация след 9 септември 1944 година го помним...! А Путин си е откровен продължител на комунизма, префасониран в Русия като олигархичен капитализъм - какво да очакваме от един комунист и ченге от зловещата комунистическа КГБ...?!?!?! Помним как подобни инакомислещи хора и у нас наглите и тъпи комунистите от БКП(предшествениците на БСП...!) ги затриваха и убиваха в концлагери като Белане, Скравена, Ловеч и много други душегубки в тогавашна България... Никога повече комунизъм, БКП, БСП и подобни червени дебили на власт в България...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щом помниш тия неща.....

Слабо пипат руснаците. Американците разгонват демонстрантите с хеликоптери, а французите направо ги хвърлят в реката...

Ами като се позамисля за съдбата на българските антикомунисти след 9-ти 1944г, не виждам причина за опасеня от криза за свинско месо в наши дни.Ей го къде е Русията.

Конгресът на САЩ одобри 56 153 980 долара за България като военна помощ и от благодарност Захариева веднага изля една кофа с помия срещу Русия. По повод ВСВ.

Вие с лявата резба се скрйте.

Според закона се наказва участието в протести повече от два пъти в рамките на 180 дни - ДИР, зериозно ли сте написали тази глупост ?

В материала има внушение, че протестърът Котов е очаквал да се размине с глоба, защото преди време законовата санкция е била такава. За по-голяма обективност, в материал можеше да се напомни, че непознаването на закона не е оправдание за неспазването му. Поне в съвременните правови държави е така.

Рецидивист, сър.

а пирамидата елана нет

Ти Зериозно ли мислиш "коментара" си за умен.

С лявата резба сте контингент на ам. посолство.

на последния неразрешен протест в Москва е имало 750 участници, които са останали много разочаровани защото нито един не бил задържан. не е чудно защо не е отразен и тук, разните ВВС, дойче веле и т.н. и те са били разочаровани и не са отразявали събитието.

А във Франция как е ? А това, че в най-демократичната демокрация за половин година има изпълнение, повтарям "ИЗПЪЛНЕНИ", повече от 15 смъртни присъди ? И между другото, като гледам едни научно-популярни канали, оставам с впечатлението, че СССР не е участвал във Втората световна война.

Да сравняваш Франция с една диктатура управлявана от олигарси и мафиоти е смешно и абсурдно. Вие наистина сте овце с промити глави.

Нещастна страна с нещастни хора в нея. Още са в крепостническия период.

Майдан в Русия няма да има

Щом глупостите ви радват, никой не може да ви помогне !

Ба, мужиците кръчми нямат ли, където са влезе? А той отишъл на протести!

С този опит от гражданската война!?

Искаш да кажеш, че са Крепост за зъбатите отвън?!

Великите укри изнесоха на гърба си войнъта!

ЗАЩО "ИЗБОРИТЕ" В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ВАЛИДНИ Големите престъпления в никакъв случай не са плод само на отделни личности - лидери. Престъпленията ВИНАГИ се плод на тълпата, защото сред тълпата човекът ЗАПОЧВА да си мисли: "Не е моя отговорността за това, аз просто правя това, което правят останалите." Когато човекът прави нещо сам, той го обмисля ДОБРЕ, понякога го премисля по ТРИ пъти: "Какво правиш, човече. Дали си на прав път. Дали няма да те мъчи съвестта." А така, в тълпата, човекът се ИЗГУБВА сред другите. Никой НЯМА да разбере, че и ти си участвал в едно или в друго нещо, нали. Ето защо "изборите" в представителната "демокрация" и "свобода" са анонимни, групови и само за един ден. Защото те искат ти да станеш част от тълпата, защото те искат ти да не носиш индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност, а тази отговорност е на тълпата. Избори не съществуват в представителната "демокрация" и "свобода". Защото избор означава: "Ти да имаш възможност да избираш във всеки един момент, тук и сега, всеки ден." Избор не означава: "Ти да прехвърлиш правото на избор на някой друг, и само той винаги да може да избира вместо теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето анонимно съгласие на робство, твоето анонимно съгласие на двоен стандарт - господар и роб, лидер и останалите." В представителната "демокрация" и "свобода" няма човек, а има само религиозен фанатик. Ето защо в представителната "демокрация" и "свобода" има само тълпа, а не човек.

Пак по- добре затвор отколкото да ги убиват като в Париж- Мкрончото.

А задкулисието във великата демокрация САЩ да не е от ангели?

а ти като си извън "крепостническия период" щастлив ли си? и ако щастието ти се изразява в това да си платиш тока и телефона и да си купиш 20 годишно свинско и ракия, то тея хора там са в пъти по-добре от теб.

да, но пък ние скоро ще гледаме "научно-популярни канали" за това как Руснаците са ни окупирали, а турците са ни освободили

Само бой бой по соросоидите българия е живия пример в каква разруха я превърнаха продажните политици със ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ

хм що така в тая демократична страна Франция полицията направо бие и убива протестиращите, нещо май ти се разминава логиката

То е по демократочно не се счита за предтапление който не им признава европейските ценности е популис а те не го осъзнават че са най големите терористи

Този ли беше отишъл да митингува с чук, отверка и балонче сълзотворен газ, все неща без които не може да диша па камо ли да прояви демократичните си ценности;)

Фашизмът , като социално-политическо явление, има 5 характеристики: 1. Великият шовинизъм. 2. Сливането на всички клонове на управление - изпълнителната, законодателната и съдебната власт, медиите и бизнес елита. 3. Агресия срещу съседни държави и анексиране на прилежащи територии. 4. Преследване на несъгласие и политически убийства. 5. Идолопоклонство на Фюрера - Путин. Фашизмът, като синоним на националния социализъм, трябва да има всички горепосочени признаци едновременно. Всички тези знаци са в момента в съвременна Русия.

всичко е много добре само, че си объркал името на фюрера - Тръмп, той самият даже скоро каза, че е "избрания от бога", освен това и си противоречиш, нали Русия и Путин са комунисти така, че няма как да са и фашисти ... айде със здраве

След като се нарушава закона той трябва и да се прилага.. Това че някой нарушава закона за вас е нещо велико а този който го спазва е ''престъпник''????

с национален герой Бандера. страната, в която не се учи руски и български по закон.

мислиш ли, че някой олигофрен или малоумник може да ти даде смислен отговор? те са просто стадо овце, които правят каквото им каже "овчаря" отгоре

Да вземе пример от Англия стои си баба Яга на трона от 1000год разиграва си пешките и говори за демократична демагогия абсолютна Власт глава на църквата Глава на трона Собственик на всичко по закон и наследство пълно Робство ???

майдана в Киев.

що не бегаш при Путин аме се навеждаш и подлагаш на соросите

Съд в Москва даде на демонстрант четири години затвор за неколкократно участие в неразрешени от властите протестни прояви ИМА ЗАКОН - СПАЗВА СЕ ! НЕ РАЗБИРАМ КАКЪВ ВИ Е ПРАБЛЕМА ??

Напиши няколко характеристики за това, какво значи една държава или един управляващ да е диктатор. Например: 1. Не разрешават митинги и протести 2. Безпристрастна съдебна система 3. Върховенство на закона и всички граждани да са равни пред него ..... След това ги постави в една таблица и сложи примерно САЩ, Англия, Русия, Китай, Саудитска арабия, Сирия и т.н. Напиши с цифра от 0 до 10 или просто с ДА или НЕ дали и в каква степен важат тези неща за съответната държава и нейния ръководител. Любопитен съм за резултатите, особено ако са направени обективно и безпристрастно.

Трябва да има такъв закон и в България. Който е против ГЕРБ,Г-Н Борисов,НАТО и ЕС да се затворят за 5г и роднините депортирани в Сибир. Отнемане на българско гражданство за целия род русофили и отнемане на имота.