Затвор за демонстрант от Москва за участие в неразрешени протестни прояви

Според закона се наказва участието в протести повече от два пъти в рамките на 180 дни

Обратно в новината

Коментари - Затвор за демонстрант от Москва за участие в неразрешени протестни прояви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навсякъде неразрешените протести са престъпление. Включително тук! Друг е въпросът как се спазва. Иначе се изисква разрешение от общината. Правят се подготовки, организира полиция и така нататък. Общината може да променя времето и мястото на събитието, а при определени обстоятелства и изобщо да не го разрешава. Така например в САЩ на "Окупирай Уолстрийт" онези бяха бити и арестувани. Като в европейските държави си и плащат разходите които причиняват, като за боклук и така нататък. Разликата между България и Русия е, че там си спазват законите, а тук не! Само може да им завиждаме в това отношение. И някой друг им е виновен на тези, че не могат да съберат подписи за участие в избори. Те след като не могат едни подписи да съберат, какво очакват да постигнат на избори? Дойче Пропаганда даваше на Навални 1% подкрепа, което е сигурно супер преувеличено. Втори на изборите за президент в Русия бе комунист! Да внимават какво си пожелават, че реалната опозиция може да е доста по-зле за тях.

Трябва да има такъв закон и в България. Който е против ГЕРБ,Г-Н Борисов,НАТО и ЕС да се затворят за 5г и роднините депортирани в Сибир. Отнемане на българско гражданство за целия род русофили и отнемане на имота.

Аве къв имот ве цървул гюбрясал? Мое отнесеш само некой резан ТИРаджииски по магистралата из заднио си двор.!. мбууухахаха

Какъв затвор, какъв Сибир, какви 5 лева? Тука просто ги самоубиват!

Що не си бега в любимата ти Турция?

Съд в Москва даде на демонстрант четири години затвор за неколкократно участие в неразрешени от властите протестни прояви ИМА ЗАКОН - СПАЗВА СЕ ! НЕ РАЗБИРАМ КАКЪВ ВИ Е ПРАБЛЕМА ??

Да вземе пример от Англия стои си баба Яга на трона от 1000год разиграва си пешките и говори за демократична демагогия абсолютна Власт глава на църквата Глава на трона Собственик на всичко по закон и наследство пълно Робство ???

След като се нарушава закона той трябва и да се прилага.. Това че някой нарушава закона за вас е нещо велико а този който го спазва е ''престъпник''????

мислиш ли, че някой олигофрен или малоумник може да ти даде смислен отговор? те са просто стадо овце, които правят каквото им каже "овчаря" отгоре

Фашизмът , като социално-политическо явление, има 5 характеристики: 1. Великият шовинизъм. 2. Сливането на всички клонове на управление - изпълнителната, законодателната и съдебната власт, медиите и бизнес елита. 3. Агресия срещу съседни държави и анексиране на прилежащи територии. 4. Преследване на несъгласие и политически убийства. 5. Идолопоклонство на Фюрера - Путин. Фашизмът, като синоним на националния социализъм, трябва да има всички горепосочени признаци едновременно. Всички тези знаци са в момента в съвременна Русия.

всичко е много добре само, че си объркал името на фюрера - Тръмп, той самият даже скоро каза, че е "избрания от бога", освен това и си противоречиш, нали Русия и Путин са комунисти така, че няма как да са и фашисти ... айде със здраве

с национален герой Бандера. страната, в която не се учи руски и български по закон.

Този ли беше отишъл да митингува с чук, отверка и балонче сълзотворен газ, все неща без които не може да диша па камо ли да прояви демократичните си ценности;)

Само бой бой по соросоидите българия е живия пример в каква разруха я превърнаха продажните политици със ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ

що не бегаш при Путин аме се навеждаш и подлагаш на соросите

Пак по- добре затвор отколкото да ги убиват като в Париж- Мкрончото.

То е по демократочно не се счита за предтапление който не им признава европейските ценности е популис а те не го осъзнават че са най големите терористи

ЗАЩО "ИЗБОРИТЕ" В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ВАЛИДНИ Големите престъпления в никакъв случай не са плод само на отделни личности - лидери. Престъпленията ВИНАГИ се плод на тълпата, защото сред тълпата човекът ЗАПОЧВА да си мисли: "Не е моя отговорността за това, аз просто правя това, което правят останалите." Когато човекът прави нещо сам, той го обмисля ДОБРЕ, понякога го премисля по ТРИ пъти: "Какво правиш, човече. Дали си на прав път. Дали няма да те мъчи съвестта." А така, в тълпата, човекът се ИЗГУБВА сред другите. Никой НЯМА да разбере, че и ти си участвал в едно или в друго нещо, нали. Ето защо "изборите" в представителната "демокрация" и "свобода" са анонимни, групови и само за един ден. Защото те искат ти да станеш част от тълпата, защото те искат ти да не носиш индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност, а тази отговорност е на тълпата. Избори не съществуват в представителната "демокрация" и "свобода". Защото избор означава: "Ти да имаш възможност да избираш във всеки един момент, тук и сега, всеки ден." Избор не означава: "Ти да прехвърлиш правото на избор на някой друг, и само той винаги да може да избира вместо теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето анонимно съгласие на робство, твоето анонимно съгласие на двоен стандарт - господар и роб, лидер и останалите." В представителната "демокрация" и "свобода" няма човек, а има само религиозен фанатик. Ето защо в представителната "демокрация" и "свобода" има само тълпа, а не човек.

Ба, мужиците кръчми нямат ли, където са влезе? А той отишъл на протести!

Майдан в Русия няма да има

С този опит от гражданската война!?

майдана в Киев.

Нещастна страна с нещастни хора в нея. Още са в крепостническия период.

Искаш да кажеш, че са Крепост за зъбатите отвън?!

а ти като си извън "крепостническия период" щастлив ли си? и ако щастието ти се изразява в това да си платиш тока и телефона и да си купиш 20 годишно свинско и ракия, то тея хора там са в пъти по-добре от теб.

А във Франция как е ? А това, че в най-демократичната демокрация за половин година има изпълнение, повтарям "ИЗПЪЛНЕНИ", повече от 15 смъртни присъди ? И между другото, като гледам едни научно-популярни канали, оставам с впечатлението, че СССР не е участвал във Втората световна война.

Да сравняваш Франция с една диктатура управлявана от олигарси и мафиоти е смешно и абсурдно. Вие наистина сте овце с промити глави.

хм що така в тая демократична страна Франция полицията направо бие и убива протестиращите, нещо май ти се разминава логиката

Напиши няколко характеристики за това, какво значи една държава или един управляващ да е диктатор. Например: 1. Не разрешават митинги и протести 2. Безпристрастна съдебна система 3. Върховенство на закона и всички граждани да са равни пред него ..... След това ги постави в една таблица и сложи примерно САЩ, Англия, Русия, Китай, Саудитска арабия, Сирия и т.н. Напиши с цифра от 0 до 10 или просто с ДА или НЕ дали и в каква степен важат тези неща за съответната държава и нейния ръководител. Любопитен съм за резултатите, особено ако са направени обективно и безпристрастно.

Великите укри изнесоха на гърба си войнъта!

да, но пък ние скоро ще гледаме "научно-популярни канали" за това как Руснаците са ни окупирали, а турците са ни освободили

на последния неразрешен протест в Москва е имало 750 участници, които са останали много разочаровани защото нито един не бил задържан. не е чудно защо не е отразен и тук, разните ВВС, дойче веле и т.н. и те са били разочаровани и не са отразявали събитието.

А задкулисието във великата демокрация САЩ да не е от ангели?

а пирамидата елана нет

Рецидивист, сър.

В материала има внушение, че протестърът Котов е очаквал да се размине с глоба, защото преди време законовата санкция е била такава. За по-голяма обективност, в материал можеше да се напомни, че непознаването на закона не е оправдание за неспазването му. Поне в съвременните правови държави е така.

Според закона се наказва участието в протести повече от два пъти в рамките на 180 дни - ДИР, зериозно ли сте написали тази глупост ?

Ти Зериозно ли мислиш "коментара" си за умен.

Щом глупостите ви радват, никой не може да ви помогне !

Конгресът на САЩ одобри 56 153 980 долара за България като военна помощ и от благодарност Захариева веднага изля една кофа с помия срещу Русия. По повод ВСВ.

Вие с лявата резба се скрйте.

С лявата резба сте контингент на ам. посолство.

Ами като се позамисля за съдбата на българските антикомунисти след 9-ти 1944г, не виждам причина за опасеня от криза за свинско месо в наши дни.Ей го къде е Русията.

Слабо пипат руснаците. Американците разгонват демонстрантите с хеликоптери, а французите направо ги хвърлят в реката...

... какво се учудвате, някои сте млади, но ние живелите и по времето на над 45 години в съветска/руска/комунистическа окупация след 9 септември 1944 година го помним...! А Путин си е откровен продължител на комунизма, префасониран в Русия като олигархичен капитализъм - какво да очакваме от един комунист и ченге от зловещата комунистическа КГБ...?!?!?! Помним как подобни инакомислещи хора и у нас наглите и тъпи комунистите от БКП(предшествениците на БСП...!) ги затриваха и убиваха в концлагери като Белане, Скравена, Ловеч и много други душегубки в тогавашна България... Никога повече комунизъм, БКП, БСП и подобни червени дебили на власт в България...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щом помниш тия неща.....

Дано в затвора попадне на хора.

някой знае ли къде са демонстрантите от уолстреет?!?

Туй лий най-важната новост от СМРАД ДРИС за днес?

ГУЛАГ и да го трепят! Като иска по-добър живот - да емигрира!

как "гладуващата" Собол и групата "опозиционери" цинично си правят весел купон, и пускат клип в тубата, докато измамените от тях глупаци получават присъдите по закон. тъпота на квадрат. да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Без да го чета , виждам че е Соросо чифутска смешна Лъжа ! Много жълто !

и организатор на неразрешени протести, това липсва в текста - защо са го понижили в звание обикновен участник и демонстрант, те си знаят.