Застреляха главата на фамилията Гамбино в Ню Йорк (видео)

Това е първото убийство на бос на мафията в града от 30 години

Обратно в новината

Коментари - Застреляха главата на фамилията Гамбино в Ню Йорк (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Сицилия и южна Италия всичко това е с български корени доказват го днешните днк тестове. И може би половината Италия всъщност са българи от времето на преселението или тъй наречените алцекови българи.

Тъпо! Мафиотски бос живее в къща на улицата. Няма двор, няма външен периметър, ...

Застреляха главата... Как ще ни стигнат американците бе, бацеееее....?!? Тука застреляха и главата и г.ъза и всичко... Аматьори - за 30 години една глава застреляли - и вие за пример ми ги давате... Ай сиктир!

Там няма саморазправа. Там действа истинско правосъдие. Тази новина е фейк. Човекът, просто е заловен, осъден и хуманно е изпълнена присъдата му. Да-а!

Жалки сте. Освен, ако не пишете от вилата си на океана.

Четете овехтели криминалета и грешите.През май 1990 г. ФБР беше написало една писмена молба до " Петровка" 38 да им изпратят в помощ руски ченгета, защото при тях са се настанили руски бандити, издевателствали над различните видове местни мафиотски фамилии и хората са се видели в чудо.Рашъните не изпратиха техни ченгета,защото усовците искаха да владеят английски, а такива не се намериха. Опраскал го е някой я Япончик,я Арменчик.... те много ги обичат тия работи.

Гоче тва сарказъм ли й?Или реверанс със па дю дю льо фняш на към руснацити?

Според главния прокурор на Сащ това е битов скандал за паркомясто ;-)

Това е фейк-нюз - в САЩ не стрелят.

Боклуци често гърмят там. Не ти давам много живот в САЩ.

Много си лют, колега. Ербапче нещо се пишеш, а ? Споко, брато - няма да ходя в щатите, ще си седя тук при теб, скъпи !

изключително нагло самоубийство или някой клошар...

браво умник си тир изтински булгур !

С три изстрела в темето ... Много тежък живот, брато! Не издържат, хората.

това е битово престъпление...

Сериозна страна, отвреме навреме се прочиства, у нас мутрите мухлясаха, не ги чистят..

По големите мутри, поръчват по малките, като усетят горещ дъх във врата. А овцата пак си остава овца. На нея и предстои спокойствието, да бъде доена, стригана, заплождана и накрая сушена на пастърма.

"Тялото на 53-годишния Франческо Кали е било открито в дома му в Стейтън Айлънд около 21 часа в сряда с множество огнестрелни рани." ...И след толкова олово тоя бил жив все още....?! Тези американци са железни - не мрът!

А Дон Боце кога?

Тихо, тихо да не чуе "Пашата"!

Дон Боце олово го не лови, а само железен симитлийски грездей!!!

А у нас кога? Има много за отсрелване ..

Ние ги избираме за дупетати, а не ги отстрелваме..като в нормалният свят, нали??? Ха, Ха....

Няма такова нещо като мафия в САЩ! Това е демократична държава, а мафията може да съществува само в корумпирани общества като България, Русия, Южна Италия...

няма начин да не последва верижна реакция.

Зависи дали са го отстреляли от друг клан или някой от Гамбино е решил да му седне на мястото. Ако са вътрешни борби надали ще има вендета.

но също така не е изключено да има вътрешнокланови меко казано разногласия. като във всяка иерархина структура и там може би ще има "размествания". за мен по-вероятно е желанието някой друг да се възкачи на "трона".

Има над какво да се замисли човек. Тоя бил мафиот и го застреляли, а у нас … ?

У нас нещата са разпределени и няма нови лица т.е. няма причина да се убива. Единствено би станал мармалад ако ББ реши да се бори с корупцията и пипне МВР и съдебна система, но така или иначе 10 години не го е направил, че сега ли да го стори?

САЩ - държавата на Мафията!!!

Що, в Бг да не би да няма Ндрангета и др. Ама са ги оставили свободни да работят и по съвместителство и затова никой не стреля.

Мафиотския клан родом от Палермо. Една от 5-те фамилии. Гамбино е най-многобройната (около 2000 члена) и мощна фамилия в Ню Йорк. Действа по цялото Източно крайбрежие на САЩ, като операциите и стигат и до Калифорния. Занимава се с рекет, изнудване, хазарт, лихварство, проституция, поръчкови убийства, незаконно изхвърляне на тоскични отпадъци, пране на пари и др. Глава на мафиотския клан е бил Карло Гамбино, който я управлява от 1957 до смъртта си през 1976. Карло Гамбино е може би най-успешният американски дон на всички времена. През 1957 г. той наследява Албърт Анастасия – Лудия шапкар, начело на злокобна фамилия, наричана „Убийство“ ООД, и я превръща в „Пари“ ООД – най-добре печелещата фамилия за времето си. Гамбино се заема с нови видове бизнес. Поема пристанището, овладява профсъюза на докерите, доставя строителни материали за небостъргачите и снабдява ресторанти и супермаркети с пилета.Тези нови дейности пълнят джобовете на всички участници по веригата. Карло Гамбино е бил следен 24 часа в денонощието, но не са могли да го запишат и арестуват за нещо незаконно. Когато издавал смъртна присъда просто кимвал с глава при споменаване на името. След смъртта си Карло посочва негов роднина за заместник Пол Кастелано.

Най-голямата и влиятенлна фамилия е Дженовезе от поне 30 години вече.

Тия след Джон Готи не порастнаха, че вече не са фактор в САЩ. Само на стари лаври лежат. Да се прибират в Сицилия! Мексиканците са Боговете на наркотрафика, по латиноамерикански жестоки и печелят сериозните кинти.

ти па колко ти е акълчетооо! жон готи ко било мехиканцитенаркотрафик и простетутки ко било тъпотии на търкалета ми не видиш ли че най-гладните кучета са най-популярни ... Италиянците са класа в американската история на мафията и вече не им трябва да се занимават с популярни мръсни неща като наркотрафик на дребно и трафик на простетутки т'ва е за ахмаците наичнаещите мафиоти и малоумни татуирани негра и тинейджъри бял боклук италианците са стари мафиоти и вече са се легализирали няама да се излагат я

Пълни глупости. В САЩ и до момента италианците са водещ фактор в организираната престъпност и нищо не се случва без тях защото от край време имат внедрени хора по цялата верига. Държат пристанищата от където минава дрогата, синдикатите с работниците които работят там, каналите за разпространение, складовете и т.н. Мексиканците с всичките пари които изкарват нямят почти никакви инвестиции в каквото и да е легитимно където и да било. Ндрангетата изкупи половин Европа, Канада и Австралия вече.

и са повече и по-силни в Северна Италия, няма голяма поръчка за обект, която да не минава през тях. Сраснали са се с държавните власти в много източно европейски страни, както и в Германия.

По-точно..коя глава?

аз новината за Орбан че се извинял за тона си ми по-интересна - ми ко съ извиняяш те инак не тъ чуват

поне вид е имал а не катонашата зооменаджерия

Туто ди тути капо

Не ми се мисли ,ако унас почнем да разчистваме мафията от "главате...до краките" ....не само Марица,не само Дунав ...но и морето ще ....поЧЕРВЕНЕЕ....

е ти пък ....закво да ги изтепваме нали требва да ги заменяме сетне !!! или мислиш че нещоо ще се промени !

Е, що да се напъвеме толкоз...? Като опрем до Дунав и ..там е Белене. Да бачкат за народа, бе!

в Америка от 100 години насам ...

Уста като кокоши гъз. Излъчване с характерен средиземноморски еснафлък.

Устата на човек трябва да е влажна и отворена като педерастки задник ли, за да изглежда добре ?!

щях да ти предлагам да си качиш снимка ама вече си те представих и даже не ми е интересно да те описвам хехехе

Да обменим опит с американските братя по оръжие-и у нас има доста боклук за прочистване.Иначе няма кой да го направи по легалния начин.

На 2 октомври 1999г, на втория ден след пристигането ми в САЩ, се "хвърлих на тръстиката" - тогава сърбите бяха напред с емиграцията и българите работехме при тях в строителството. Сутрин се пазарехме за надница пред сръбската кръчма "Сава" на Montrose Ave, Chicago. Този ден работехме по копаене на ров 2 м дълбок за септичните тръби, на новата къща на руски евреи, на улица "Hillary. Аз и още един българин. Супервайзър - наблюдаващ ни беше негър. Та думата ми е за българина - треньор по тенис в Дипломатическия корпус в София. Израелския посланник го уредил с препоръка и нашият получил туристическа виза за САЩ. Дошъл при сестра си. Да изкара някой $ на чмернию трудов пазар. Сестрата живеела с шеф на полицейски участък и затова не му извадила тя виза. Ченгето не давало. И докато копаехме рова от 2 метра дълбочина, приказката вървеше. Преди 30 години негов братовчед "избягал" и стигнал в САЩ. Знаели , че е станал личен гард на стария Гамбино. Братовчеда бил нещо като Дан Колов - як като горила. Бил сянката на стария Гамбино. Та, стария Гамбино излязъл от тъмната страна още през 60-те. Държал бизнеса за голф - от стикове и топки, до голф игрища и клубове. Там където се събира световният елит и извършва гешефтите. Явно младия Гамбино се е взел на сериозно и решил да се върне в "доброто старо време"....което не се прощава. От собствената фамилия.

В никакво "добро старо време" не се е връщал младия Гамбино, който няма нищо общо със стария Гамбино. Да не мислиш, че само с голф се е занимавал и дъртия или тези след него ;) Много си наивен.

убаф чиляк ама наивен дето викаш - ! не случайно копал канали в страната на неограничените възможности и чекал и той богат да стане да живей живей труда!

Мир на светлия му образ!

Ало редакторите, как така е открит в дома си, като във видеото казаха, че е застрелян ПРЕД дома си?!!! Дир-а взимайте хора поне с ниво А1 английски за да не се излагат като кифладжии!!!

Сега чакаме в Москва да убият и главата на фамилия Шуткин Шеломов!

Чакайте чакайте, те топките на коча ей сега ще паднат...

В Бг 90-те години гръмнаха 170 босове. За нито един нищо не се разбра.

Ако се сетиш кой беше тогава полицай номер 1, ще разбереш кой си е разчиствал терена и защо нито едно убийство, от 170, не беше разкрито. Това не му попречи обаче да се издигне.

Я че ми стана интересно? Кой е бил ПОЛИЦАЙ през 90-те?

90-те управляваха БСП. Най-тъмните години за България. Повече никога БСП на власт.

В Раша пък, боса на кремълската мафия е жена и то плешива - доня Путарана !!!

За майка си ли говориш бе дупенце крехко?

за памперса ти говоря,че смърди на леш или е от теб самия?

"тъмен на цвят" - това е расистко!

"от българската мафия ПРИВЕТ!" много са зле тези американци .. не ние тях, а те нас кога ще стигнат? за 30 г. тук що глави паднаха а те нищо ......чак сега един .

В България не се продават оръжия , а има толкова много убити . А в Америка всеки има . Ако имаше толкова в България досега щяхме да сме я прочистили от всичката тази смрад .

Видели са Путин да се отдалечава с димящ пистолет.

Рисковете на професията. Реално почти всеки, който не е малоумен и обидно тъп, може да стане значително богат, ако се захване с наркотици и престъпна дейност. Тогава ще има пари, но цената, която ще плати е не по-малка от дришльото, дето по цял ден седи в кръчмата, не работи нищо и само псува държавата, че не го храни и пои. Той плаща с мизерия, онзи е платил с живота си.

Да но този който седи в кръчмата , нищо не работи и само псува държавата - чбива само себе си , а другия , който продава наркотици е убил сумати народ .