17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига с това "оросяване", че росата, като стигне точката на изпарение и става страшно, като в джунглата - влага и сауна! Ше измреме!

Поправете градските чешмички. Д.били.

Ако бяха умни, не хитри, щяха да пуснат всички чешмички, а тези които са с минерална вода можеха да ги направят с карта да си точиш (взима ти 20 стотинки - пълниш 20 литра).. Освен това щяха да навържат минералната вода с отоплението на сградите (административните поне) в града. Да ама не, п'рости и не виждат природата какво им тика в ръцете. Пуснете чешмичките! Направете карта с изворчета, чешмички и вс. други в България и я пуснете като апликация за телефоните! Направете софтуер с който хората да си помагат един на друг в случай на нужда (например на село ако си включил необходимия софтуер и имаш съмения за инфаркт -натискаш бутон и съседите веднага довтасват .. па макар и през оградата!! Взимайте идеи за озеленяване, контрол на водата и други зелени идеи от северните държави - те са достатъчно напреднали в тези области - ПОЛЗВАЙТЕ ГИ!! Поздрави и нормален вторник за всички ни!!

А безплатни кебапчета и бира кога? Аман от авантаджии

Ша борим космическата плазмена топка с лейка. Ний сма гениййй.

Вода за пиене - Да!!! Но оросяване - не!!! Защото така се получава гореща влага и горещ влажен въздух от изпаренията, и това е изключително вредно за дишането. Миене та улици и площади - само нощем през горещото лято!!!

Вода за пиене има навсякъде из кафенетата и магазините даже им е зор да я продадат. Защо трябва да се раздава на аванта?

Духай супата, лаком г.з. Никой не е задължан да ви купува водата.

Не стига че жега ми ще правят и влага. Честито. ИТН.

За влагата сте прав. Ама как успяхте да намесите ИТН?

в "центъра". Фандъка е кмет на него, не друго.

предлагах да бъде избрана за смет на някой краен квартал, ама кой да слуша. Роботите-гласуващи поне не.

не смет, ама грешката е вярна