Запор върху активи на Цветан Василев за 963 млн. лв.

Съдът спря достъпа на банкера Цветан Василев до дружествени дялове, акции, банкови сметки, сейфове, леки и товарни автомобили, картини, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Запор върху активи на Цветан Василев за 963 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ктб:комунистическа търгашка(тролска) банка...

Няма да могат да откраднат една стотинка от Цветан Василев. Напротив, тепърва ще заведе иск срещу държавата за умишлен фалит на банката в европейски съд!

Ивайла, пари се правят с бизнес! Не знам дали считаш бизнеса за труд, или за честен!

Сега си мисля, онези които провъзгласиха този човек за банкер на годината, мистър икономика и какво ли не, що за капацитети са и не трябва ли да се припомнят имената им и повече никой от тях да не се показва пред обществото? Ако гледате в интернет откритата лекция на Цветан Василев в УНСС ще видите, че той е неадекватен и неубедителен за икономист и лектор в учебно заведение от такъв вид. Цветан Василев е и нещо друго- той е символ на провала на цяла една политика на небрежната и безхаберната държава, която източва народа с такси за парно, вода,електричество, унищожава конкуренцията и все още води борба с капитализма.

Гумен, символ на проваления преход не е Цветан Василев, нито наградилите го! Символ на провала са ограбилите го! Кои са те! Дали ще успее ЦВ да докаже пред европейски съд, че банката е умишлено фалирана от българската държава! Надявам се справедливостта да възтържествува, и преходът да го затворим! Успее ли отново моделът КОЙ, ни чака "преход" още 100 години!

Тебе още ли не са те напръскали с раундъб бе плевел нещастен.

тоя е точно като србски циганин! така и не разбрахме жена му по колко е спестявала от закуски, та купи палат в Швейцария за 20 милиона?!

А какво стана с придобиването на дял от Техномаркет от Едоардо Миролио като компенсация за депозита му в КТБ ? Или там може и се мълчи за случая ?

Техномаркет не беше ли на #Кой?

ЧАК СЕГА ЛИ БЕ. НЕ МИ КАЗВАЙТЕ САМО ЧЕ ДО СЕГА СИ Е ИМАЛ ДОСТЪП И Е МОЖЕЛ ДА РАЗПОЛАГА С ТЕЗИ ИМОТИ И СРЕДСТВА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

Общият размер запор е за 963 млн. лв. и е по искане на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество (КОНПИ). Познайте , къде ще го видим това отнето имущество, взето на безценица. Например ценните картини ще висят по стените на арт галерия "Сараите", и галерия"Кочината-Пеевски". А маман и хидроинженера ще притежават контролните дялове от най-апетитните дружества.

На Илия Павлов имуществото се оказа в ръцете на Доганя. Още на следващата седмица след убийството той се возеше в него. Версията беше, че го купил на търг

Дреме му на Цецката на шортичките. А за нас НАПРЕД НАЗАД МОМЕ КАЛИНО В наведено положение

ще бъде запорирано имуществото на Иван Искров, Делян Пеевски, Цацаров, Доган?

Що чак сега? Дали са налични или ЦВ вече се е разпоредил с тях?

Направо е за Гинес ... по 105500 на ден!

Царя продаде БТК с имоти. След купища финансови далавери държавата ще си прибере БТК без имоти. Може би. Щото не е сигурно.

а на съсела, моника и цветелинка кога ще ги запорират?! а на хидроинженера, на прасчо и свинкята?!

Класическа схема на отнемане на бизнес, приложена в България. При това положение, как да правиш нещо, след като някои властимащи може да се огледат в бизнеса ти и да ти го поискат, когато стане хубав? Вярно, че те направиха Цветан Василев толкова голям, но все пак това може да се случи на всеки. Сега ще се отнемат активите в полза на държавата и после ще се продадат/подарят на определени частни субекти. Следете внимателно - тези, които се сдобият с активите на Цветан Василев са поръчителите и изпълнителите на тъжното шоу КТБ!

Твоите приказки са класическо оправдаване на потърпевши "(пишман)бизнесмени". В случая с Василев работата се описва накратко: Откъдето дошло, там и отишло. Проблемът е, че покрай неговия бизнес заминават и милиарди от народните пари.

УНИЩОЖАТ ТОЯ ЧУВЕЧЕЦ, НАЧИ! А, ДАЛИ ШЪ ПУДКАРАТ НАТАТЪЧЕ?! ИМА МНОГО ДРУГИ ТАКВИЗ!

Да се национализира дела в БТК, който е на ЦВ. А тия LIC33 ако "случайно" не покрият 900-те милиона дългове - ще си изгубят ли собствеността и могат ли през това време да я препродадат?

Ако тази сума се раздели на 25 години демокрация и 365 дни законност в годината, колко ще се получи на ден?

Ниедейтие тъй, бря, не тъй с лошо!Тя таз работа ние хубава, кътал ги е стотинка по стотинка!

и не бил крал, а. мале,мале направо се е о...л.

Ох, завалията тойййй - сал' едната швейцарска вила с пробит покрив му оставиха... тц,тц,тц...