Адвокат заплашвал прокурори с убийство

Петчленна организирана престъпна група, ръководена от плевенски адвокат, е задържана при операция "Въртележката" на служители от ГДБОП и колегите им в Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат заплашвал прокурори с убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да се промени закона... такива подобни да не съществуват: 5 дела, 10 условни присъди и т.н. ОЩЕ на 1-вото провинение в затвора за 10 год. и после ако искат пак да се занимават с простотий!

тоя да го вкарат в затвора за 50год.,да има време да научи законите и ако оживее до тогава да практикува.пише една пострадала от тая гад. тая марша да плуе и мирише само в затвора.за парите дето ми взе и нищо не направи ,а аз съм се лишавала и моето семежство. да смърди в някоя килия.алелуя циганин мръсен.само циганин мове да направи така ,ама на него му е простено,зашото мизерства,а деан го прави от .................ехххххххххххх от слаб ум.тоя се мисли че като е бил полицаж е хванал бог за ъъъъъъъъъъъъъъъ. да му е честит ареста ,ше празнувам нова госина весело. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И защо не напишете името на този хубавец???

А бре хора!!! Че какво има да учудва някой, че имало адвокат-измамник? Че то в тази държава в момента ни управляват измамници!!! Кой какво прави и току се появи някой лъжемесия като Костов, Сакскобургготски или Борисов. Та само погледнете какво става в Министерския съвет и Парламента, па после се чудете, че може да се получи така, че да си имаме адвокати-измамници. Те просто подражават на управляващите.

мно добре звучи-ако е някакав тип гн.прокорора-а

Тоя от колко години тормози хората в Плевен!!! Време е да се сложи някакъв ред в тая държава! Браво!

Как може,при положение,че и 5-мата (включително адвоката) са регистрирани в МВР за наркотици,кражби,измами,изнудване и т.н.,тоя лайнян помияр (адвоката) да упражнява професията си и да изисква другите да спазват законите и нормите.Тоя в съдебна зала трябва да влиза само като обвиняем.Ето сега нали са намерили доказателства.Да видим дали ще успеят нещичко да му направят.Или пак само празни приказки (както винаги).ДЕЛА ИСКАМЕ,НЕ САМО ДУМИ.

Този Мичев не е ли бившо ченге, с диплома от Симеоново, уволнен от МВР, и лежал в затвора във Враца преди години!

А нема ли начин, на сериозно провинили се магистрати, нотариуси, адвокати, а също така и доктори, да им се отнемат /заличават/ дипломите. Така те ще бъдат завинаги възпрепятствани да упражняват професиата си. Иначе каква ползата от престъпни юристи и доктори???

ами може да е най-добрия хурург и ако не е извършил престъпление по служба от какъв зор ще му вземаш професията?!?!с всички е така , а на адвокат да му измислиш престъпление по служба...ти ще си първият...:)))

ужас, колко страшно звучи!

Не полицейска с-ма, а Пиночет ни трябва за да ни оправи. На националния стадион.

Пиночет, Адолф, Франко и ония луд от Северна Корея - да се съберат и тогава може да ни стегнат. Какъв е тоя съд, дето улични биячи, мошенници на дребно и наркодилъри не иска да прибере на топло??? мен политическата мафия не бе бърка, а уличният криминалитет, е такива като тия 5-имата - регистрирани за наркотици, кражби, измами, изнудване и т.н. какво още е трябвало на направят, за да ги осъдят???

Aбе хора, к а к в о става в нашата мила Pодина? Xората на правосъдието са толкова пропаднали!? 3 а щ о ??? Oрезелихте хубавата ни държава!!! ???