Залезът на гръцката "Златна зора"

Гръцкият журналист от "Скай" Апостолос Мангиаридис коментира присъдата на лидера на гръцките нацисти в предаването "Събота 150" на БНР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да ги последват и отровите змии Минерков, Хаджигенчов и Бабичкян.

Значи крайно ляво може да има;КОМУНИЗМА; а крайно дясно --НЕ. Много е просто и лесно да се досетите защо е така

На никой няма да му липсват долните фашаги

Когато фашизмът се върне, той няма да каже: „Аз съм фашизъм“ Не, той ще каже: „Аз съм антифашизъм“ - Игнацио Силоне 1900 - 1978 Днес, фашизмът отново е на власт в европа. Казва се именно "Антифа"! Терористична организация, финансирана от рядко извратени човекомразци с огромни капитали и влияние, като педофила шорош. Състои се от свръх опростачени, преливащи от омраза и агресия индивиди. Предимно, пропаднали лузъри в живота и без никаква алтернатива в условия на реална демокрация. Ненавиждат истината и всичко живо, което я следва. Вклинени във всяко правителство, опозиция и съдебна власт, сеят смърт, насилие, безправие, мизерия и разруха в цяла европа, и не само! Златна зора е просто, поредната партия, която беше обсебена, хората вкарани в лъжа и целенасочено провокирани към крайна агресия. С цел, да се самокомпроментират в очите на, все по-заблуденото общество. Това е глобалната стратегия, подплатена с многото власт и пари на гнусните души. Запомнете го!

Прав си, той вече се върна в Русия! Имат си и "национален лидер", на немски "Фюрер"!

Някой пак не си е пил хапчетата ама е прибрал парата за тези писания.... Ще поживеем и ше видим че всички ези високопарни приказки за ''залез'' са само фантасмагории които обаче ще да предизвикат неприятни неща ...

Всъщност присъдите срещу лидерите на Златна Зора в Гърция са си политически репресии срещу тези, които имат "политически некоректни" възгледи! Този рапър, заради чиято смърт тази партия е обявена за "престъпна организация", е бил убит, когато той и други "антифашисти" нападат бар, в който е имало привърженици на Златна Зора, а този, който го е намушкал (очевидно при самозащита), май дори не е бил член на тази партия, а само симпатизант (каквото и да означава това). Така че е смехотворно да наричат смъртта на този рапър "покушение" (както се твърди в тази статия), и е абсурдно да осъждат цяла партия и ръководителите и (при това на дълги години затвор), понеже някакъв неин привърженик бил убил някой (при това този някой го е нападнал!). Това е поредното доказателство, че ЕС (и САЩ) са на път да се превърнат в версии на СССР, и "демокрацията" на Запад е само на думи, но иначе там властват политически коректни тирании!

настъпва краят на "националистическата вълна" , която се беше надигнала в европа, малко преди и малко след анексията на крим ... примитивна и агресивна е тая секта ... нищо не се печели с нея ... освен гласовете на заблудените овце... жива е все още в масква, нооо се усаща и там "уинд ъф чейнж-а"