Коментари - Посланици: Отхвърленият закон ”Кунева” е негативен сигнал | Днес.dir.bg

Посланици: Отхвърленият закон ”Кунева” е негативен сигнал

Посланици на европейски държави у нас определят като "негативен сигнал" отхвърлянето на проектозакона срещу корупцията по високите етажи на властта.

Обратно в новината

Коментари - Посланици: Отхвърленият закон ”Кунева” е негативен сигнал | Днес.dir.bg

Коментари

Можете ли да си представяте,че въобще може да бъде подведен под ефективна съдебна отговорност - пример -другаря Първанов- агент Гоце,Станишев ,Местан,Доган,и други подобни? Ето ако може България да осъди политици от такъв ранг е правова държава

Айде бе, приемайте закона! Отдавна чакам за да пусна сигнал за изясняване ролята на мадам при "продажбата" на блоковете от атомната ни централа! И за оня мургавелко, дето се кълнеше, че цената на тока няма да се увеличава!

Аман от тези дипломати! Генерале, защо допускаш тези тикви да ти мелят сол на главата! Премиер ли си, или путьо! Те, ти се изживяват като началници и се месят във вътрешните ни работи, безцеремонно, а ти жумиш се се спотурваш! Ти Премиер на суверенна държава ли си, или си колониален администратор, одобряван от тези суеци за сервилното ти поведение? Какъв е този сговор, този картел от посланици! Видно ч, че това е организирано! Къде е ДАНС, къде е Контраразузнаването на Р. България? Никоя суверенна държава не би понесла такова унижение!

2002 г. Започнало е разследване срещу бившият посланик на Франция в България Доминик Шасар. Той е обвинен в незаконно издаване на визи на български проститутки. Това съобщиха от "Би Би Си". ..Това е положението, дир.бг ми скрива коментар за йосттана западните посланици Проститутки, нпаркотци, ВЕИ - пчливщи дейности. Наприер бяха хванаикорейск пломати с хероин, явно конкуренти на турската мафия. Няколкоседмици след това, бе заловен с дрога синът на ивш турски министър-председател. За отъщение,веротно.

правописна грешка - "този закон само за ТЯХ - управленците важи".

Мен не ме е страх. Много хора - нерабзрали, то журналята не са разбрали , та ние ли. Както и Ризовата - ама така можело и нея да посочат анонимни. Ама Ризовке, и ти ли влизаш в тази квота на УПРАВЛЕНЦИ - този закон само за тух важи. Тук всеки на чужд гроб плаче. Как може изявен журналист или не знае - как може? или да манипулира.

че са такива. Ама страх лозе пази. То всеки закон - врата у поле, ама все пак, може пък и някои да изгори. Винаги съм бил против Пръмовата, както и против Станишев, Боковата, Пирински и всички от старата върхушка. Ами нека и новите се оядат, ама на..ср..а..х.те се от страх. Чакайте бе - има първо и второ четене. Кво толкова можехте и да не го приемете - но сигурлното си е сигурно. Изложихте се - престъпници.

АКО НОВАТА КОМИСИЯ ИЛИ КАВО ЩЕ БЪДЕ ОБВИНИ НЯКОЙ ПОЛИТИК И НЕДОСЕГАЕМИЯТ ЦАЦАРОВ НЕ ДАДЕ ХОД НА ДЕЛОТО??-В ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ГЛ ПРОКУРОР Е ПОДЧИНЕН НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ-БЕЗ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОТЧЕТНОСТ НА ГЛ ПРОКУРОР ВСИЧКО Е ДРЪН ДРЪН

Докога ще избираме и вкарваме в управлението на Родна България изменници и предатели? Докога хора от управляващи партии ще обикалят посолства, западните държави и ще изпълняват заповедите на западните си господари?

Докато се задават тъпи въпроси като твоя!

с по-голяма производителност, може да съсипе живота на друг , с анонимни сигнали!

Препишете съотв.закон от Германия, Англия или Франция, добавете няколко точки в посока още по-голяма строгост (ако е нужно) и готово !

Защо за някой е негатевен сигнал , а за Българите тя е негативен сигнал самата Кунева ! Вместо да търка наровете в СЦЗ тя се разхожда по посолства и плаче като вдовица за ...... ! Кой затвори Козлодуй , кой взе от банка Парибанк 2милеарда лв. за Белене и после ги окрадоха ,а тя и орден и място в управителния съвет на банката получи , това не е ли наглост ! 25 години ни лъжат крадат и друг за 800дни ни управяше , та ни управи така че сме на доизживяване и закриване на държавицата ни ! Докога посолства ще ни казват какво да правим ? Продажни мърши в правителството е пълно време е да се изчисти държавата и да почистим държавата и да заживеем по-закон но без тези "управляващи" с заплати от посолства и НПО та и толериране от същите на откраднатото , всичко трябва да се върне в България до стотинка !!!

Самият факт че такъв закон трябва да се приеме и то с нежелание и насила под натиска на чуждестранни посланници и то след почти 30 преход от комунизъм,означва практически който е крал,измамил и узаконил-да му е честито неговото и на семейството му благополучие

Дори и да се приеме такъв закон то той ще е фасаден,формален,като за пред цивиолизована Европа,а българското население ще си остане в бедняшкото гето на успелите селски тарикати и наши момчета.

напълно си прав, но все пак трябва да се опитаме да направим нещо!

ако трябва да се опитаме да направим нещо трябва да го направим с калашник или да преклоним глава,според мен е твърде късно.

Тези посланници са или големи наивници или глупаци!Преди да падне комунизма в България заради разпада единствено бившата СССР,патийните функционери на БКП ни предупреждаваха -вие какво си въобразявате за тази власт ние кръв сме давали!Така че ако се разбута истински корупцията по високите етажи на властта ще се разпадне българската държавност !Промяната тук е вредна и нежелана,а и няма да има осъдени народни предствавители за измама и престъпление срещу интересите на българското. население

То де в закона да беше проблема, работата щеше да е лесна.

Абе тая нали е вице по сигурността кво ни занимава с глупости!!! Къщата гори а тя ми обяснява че не били обрани краставиците в градината!

Не само,отговаря и по европейските въпроси свързани с законодателството и отговаря на докладите на ЕК за борбата с корупцията по високите етажи,а доклада чака отговор и решение на проблема.

най-сигурното доказателство , че въпросният закон е антибългарски . кривоустата да иде да се обеси .

Засяга интересите на върхушката,теб кво те бърка или я либиш тая върхушка тайно?Много ще да е "антибългарски" тоз закон ей!Ами прочети го де,и тогава кажи нещо свясно?

Посланиците да се не мешат във вътрешните ни работи и да си гледат техните кочини.Като гледам Европа напоследък цъфнала,че и вързала.

"Никакво" мешене" в антикорупционен закон,корупция до дупка,ама ха де!Ние сме си я оставили,отглеждаме я,те ни пасат,как така обществото ще "реагира" срещу,камо ли посланици да настояват!"Никаква "борба с корупцията,няма да падат политици от високи етажи я,че и бързата помощ още не е както трябва,кой,кой,ще им помага?

Де се е 4уло и видяло назна4ен от Ал Капоне да го разследва? Да разследва себе си?

майкопродавката кривоустова рива на чужди порти зер да удари още малко келепирец.....

Запада толкова ли е закъсал с подлогите, че хвана най-корумпираната да внася такъв закон? Или по двойните им стандарти, те е образцов техен служител.

Бочето я назначи,ехе откога!Ти сега какво искаш,да няма закон или да има?Ако имаш препоръки по текста дай нещо идея или нещо съществено,ами без закон не става чожум!

Тая на снимката ми прилича на попи..ано пушкато

....страхотно зомбиране...никои не говори за спиране на парвопричината...всеки обаче разпределя квоти...явно се работи по план!!!...спукала се е язовирната стена...никои не взема мерки да я запуши...обаче всеки прави сметка колко вода може да погалне...това обаче не е лош (кошмарен )сан а реаност..зaщо всички европеиски дарjaвници..с малки изключенiя се дарят толкова неадекватно???..зщото трябва да се размие националното самосазнание и самоопределение..да станем сбирщина..без минало и бадеще-роби !!!...гнусно е ,но сме свидетели точно на този процес !!! част от новiят световен ред...мамицата ви илюминаtcка!!!..а никои нищо не казва за Aмерика...нали там било много демократично?!?..що Eвропа не им ги праща там..ми имат тези лаинарски зелени ?!? карти?!?

От този закон ще има ефект само ако в България дойде румънското правосъдие .

гого

да си ходят в къщи посланниците

Дойде време за избори и политическите мърши решиха да раздвижат стари кокали и да напомнят за себе си. Американската кукувица с френски акцент също реши да напомни за себе си и произведе поредното безмислие. също като универсалното зарядно за телефоните, което и беше станало единствената кауза , като евро комисар. Щото за другите неща се иска акъл. Ама и там не успя горката. Интересно тази женица, какво ли е успяла да направи като хората, през своя живот. Освен да натрупа малко парички, предавайки държавата.

Закона е изискване на ЕК и това изискване не е от днес,защото нашата мила родина е с най високо ниво на корупция,случайно да не го знаеш!Искаш,не искаш,както виждам не искаш,ако не се приеме,започва наказателна процедура, но и това може да се отмине,важното е в същността закона да е работещ и да има ефект,защото и на обществото е нужно да има някаква сигурност!

Че то и сега си имаме БОРКОР, ДАНС, НАП, прокуратура, съд, МВР и още много знайни и незнайни борци за законност, ама файда, йок. Тая се опитва само да замаже очите, бах ти и помиярката. Гадовете не трябва да се коментират, а да се трепят.

Има ,обаче са назначени от НС,или от премиера,или президента,а когато са назначени,как да застанат срещу роботодателя си,аджаба! С този закон трябва да се контролират и тези служби,а новата агенция е логично да се избере,не от НС,а от обществото,или по някакъв начин да не е зависима от властта!Има много примери от други държави,може да се ползва опит,но според нашите условия,но

гарван гарвану око не вади.как очаквате политиците да гласуват закон против себе сита те всички са замесени в корупционни схеми и измами. от преми ера ,до последния депутат ,всички са за затвора.но,приемайки закон против корупцията,трябва сами да се вкарат в затвора.проблама е в сички нас ,защото нямаме смелостта ,а и желаниято да им набием дружно мощен шут и да ги пратим където им е мястото-в панделата

Петърчо, ами те не всички гласуваха против. Ако се позамислиш, ще видиш, че против или въздържал се /което по същество е против/ гласуваха партиите които откровено са на руска ясла. Ако бъркам, поправи ме, но моля с имена.

Закона трябва да се приеме,но не заради самия закон или проформа,да кажат ето на приехме закон за високите етажи,а да има ефект.Трябва да бъде много по строг за тях,защото корупцията започва от тях и именно властта им дава тази възможност!Неясноти е логично да се обсъдят,но не и да се замажат.Например Цветанов се безпокои от анонимни сигнали, да било известно поне името на автора на сигнала,е може и да е прав в други случаи,но когато се касае за бели якички ,които чрез властта си потулват значителни афери,дали е удачно автора на сигнала да е известен,след като най малко може да бъде заплашван.По скоро да има достатъчно данни за корупция!А колкото до АБВ за специализираната прокуратура,че не работела,това пак няма връзка,защото за да работи и е нужен специален закон срещу корупцията по високите етажи.

споменавайки името "цветанов",мислиш ли ,че той въобще трябва да е в политиката.следствен ,съден,осъждан,тимаджий не биха го взели дори за хамалин на летищата им -и правилно,та комоли да е визш политик и председател на управляваща партия.абсурд,човек с такова досие заслужава единствено да мете улиците

Цветанов е другия парадокс,но в случая цитирах само негово изказване по закона!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Кожиците ни съдра тази госпожа. Молим ви госпожо оставете нас бедните българи да си кълвем трошичките. Отидете някъде със спечелените си богатства, какво още има да ни вземете. Оставете ни да си мизерстваме спокойно, страх ни е от вас.

Аз тая като я видя изпитвам само огромен гняв, но не и да й се моля. Ще се моля на национален предател кривоустава кокетка- който предава държавата в името на собствения си ненаситен материален интерес- как пък не. Само шутове, ритници и летящи домати, яйца и павета вършат работа. И не ми трийте коментара, подлоги !

Червени и крадливи боклуци са тези,които получават заплата да работят срещу корупцията,но си траят,като шопар на тенекия.Не по малко червени са пребоядисаните комсомолски и партиини секретари ,които лъжат,че били дисиденти и феновете им лапащи трохичките под масата.

Кои са против закона за корупцията....... Червените Боклуци, турците, агент Гоце и ченгетата от ПФ....... Я сега познайте защо???? Най-корумпираните боклуци са точно в тези няколко мафиотски субекта..... Защото за мене това не са партии!!!!!

Всеки закон, който бори корупцията е трън в очичките на комундрели, пеевисти и сайдерасти. Щом те са против такъв закон, значи той е добър. Показаха си рогцата за пореден ( и последен, дай Боже) път.

Този неприет закон имаше недостатък, за който е виновна самата Кунева, която е отказвала да премахне текста за сезиране на компетентните лица от анонимен сигнал. Това е недомислица, която самите депутати не са могли да преодолеят. От друга страна в АПК е заложен принцип анонимните сигнали и жалби да не се разглеждат. Сами виждате колко некомпетентно е предложението на Кунева. Сега няма за какво да се оплаква, а трябва да си поправя закона за саморазправа и преследване на неудобните съседи. Направо ни подготвят нов Девети Септември.

АПК не се занимава с корупция,а НПК.Когато се пише специален закон за корупцията по високите етажи,нормално е да са значително високи,а не повече за подчинените им от една страна,а от друга е нормално да се променят и свързаните с него,но с конкретен текст само за този закон!

Пръмова е обикаляла посолствата да моли гостите да се намесят "да натиснат" силово за да наложат гестаповския и фашистки закон. Ей, Ку-Кувицо, жълта гостенка нагла, Сидеров не ти ли го каза в парламента ма? "Ами това е все едно сериен убиец да предложи закон за защита ценността на човешкия живот. Това е все едно педофил-рецидивист да предложи закон за защита на детето! Най-корумпираната, Пръмовица, разсипа преговорите с ЕК за квотите на индустрията и селското стопанство, разсипа с лобистка лъжа блоковете на АЕЦ Козлодуй, заради пост в Париба и ЕК! Господ да те.....благослови!

Остави ги сега квотите,пак ще им дойде времето,въпреки че вече е минало -бешало,но нека се подкрепи за този закон защото е много важен и всичко тръгва отгоре надолу,а недосегаемите досега си спинкаха и кадруваха и в прокуратура и къде ли не,а съда гледа само кон за кокошка,за тях няма съд или ако има и тръгне,под натиск накрая решенията пак се донаждат.

Държавната администрация на всички нива работи само за да цоца населението и фирмите.Партиите грабят нагло а прокурора,съда и полицията ги охраняват. И вече 25 г.няма осъден??? Има ли човек който да не знае колко се краде от еврофондове през обръчи от фирми?Някой да не е чул за "успелият млад мъж" със свинско телосложение?А КтБ? Кой открадна млрдите ,откраднати по-рано от мустакатия? И няма осъден??? До кога бе боклуци мръсни??? Ако не беше ЕС не знам къде щяхме да сме...

посланици. Послано ви е, пийте си, яжте си, и си гледайте работата, не се намесвайте в независима держава!

то щото се намеси френският посланик една гнила ябълка падна на земята ма ти си май от гнилите кво ли ти обяснявам

не може ли да се пусне на референдум, дали да има или не. Да се обвърже с НК и двата закона заедно да тепат недосегаемите ...

Да живей Румъния !

Защо само тези посланици? Защо посланиците на Швеция, Гърция, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия, Португалия, Литва, Латвия, Естония и Малта не участват в критиката? Какви са им съображенията? То, че има нужда от антикорупционен закон, има. Ама авторите му да не са Кукунева, Рамадан-Подлоган и разни Зеленогорски айдуци!

А кои да са "авторите" на закона? Пеевски,Данчо ментата,перхидрленият пудел на Путлер и Гоце и Боко?

И те не стават!

неее, не искам да е така! не искам като гладни въшки българските политици да нямат наяждане! не искам заради някой дето е дал подкуп аз да съм без дом, без работа, без бъдеще! не искам родината ми да е на търците, ромбулите, арапите и престъпниците! искам да е на работливия възпитан българин, който помни пролятат кръв в батак от ислямисти, който обича родината си и живее в нея!

Тази вчера каза че закона е съгласуван и одобрен от САЩ и ЕС значи е кукла на конци - Буфосинхрониска ,те говорят тя само мърда кривите си джуки ! Махай се че ми омръзна да те гледам !!!!!!

Коментари - Посланици: Отхвърленият закон ”Кунева” е негативен сигнал | Днес.dir.bg

Посланици: Отхвърленият закон ”Кунева” е негативен сигнал

Посланици на европейски държави у нас определят като "негативен сигнал" отхвърлянето на проектозакона срещу корупцията по високите етажи на властта.

Обратно в новината

Коментари - Посланици: Отхвърленият закон ”Кунева” е негативен сигнал | Днес.dir.bg

Коментари

Можете ли да си представяте,че въобще може да бъде подведен под ефективна съдебна отговорност - пример -другаря Първанов- агент Гоце,Станишев ,Местан,Доган,и други подобни? Ето ако може България да осъди политици от такъв ранг е правова държава

Айде бе, приемайте закона! Отдавна чакам за да пусна сигнал за изясняване ролята на мадам при "продажбата" на блоковете от атомната ни централа! И за оня мургавелко, дето се кълнеше, че цената на тока няма да се увеличава!

Аман от тези дипломати! Генерале, защо допускаш тези тикви да ти мелят сол на главата! Премиер ли си, или путьо! Те, ти се изживяват като началници и се месят във вътрешните ни работи, безцеремонно, а ти жумиш се се спотурваш! Ти Премиер на суверенна държава ли си, или си колониален администратор, одобряван от тези суеци за сервилното ти поведение? Какъв е този сговор, този картел от посланици! Видно ч, че това е организирано! Къде е ДАНС, къде е Контраразузнаването на Р. България? Никоя суверенна държава не би понесла такова унижение!

2002 г. Започнало е разследване срещу бившият посланик на Франция в България Доминик Шасар. Той е обвинен в незаконно издаване на визи на български проститутки. Това съобщиха от "Би Би Си". ..Това е положението, дир.бг ми скрива коментар за йосттана западните посланици Проститутки, нпаркотци, ВЕИ - пчливщи дейности. Наприер бяха хванаикорейск пломати с хероин, явно конкуренти на турската мафия. Няколкоседмици след това, бе заловен с дрога синът на ивш турски министър-председател. За отъщение,веротно.

правописна грешка - "този закон само за ТЯХ - управленците важи".

Мен не ме е страх. Много хора - нерабзрали, то журналята не са разбрали , та ние ли. Както и Ризовата - ама така можело и нея да посочат анонимни. Ама Ризовке, и ти ли влизаш в тази квота на УПРАВЛЕНЦИ - този закон само за тух важи. Тук всеки на чужд гроб плаче. Как може изявен журналист или не знае - как може? или да манипулира.

че са такива. Ама страх лозе пази. То всеки закон - врата у поле, ама все пак, може пък и някои да изгори. Винаги съм бил против Пръмовата, както и против Станишев, Боковата, Пирински и всички от старата върхушка. Ами нека и новите се оядат, ама на..ср..а..х.те се от страх. Чакайте бе - има първо и второ четене. Кво толкова можехте и да не го приемете - но сигурлното си е сигурно. Изложихте се - престъпници.

АКО НОВАТА КОМИСИЯ ИЛИ КАВО ЩЕ БЪДЕ ОБВИНИ НЯКОЙ ПОЛИТИК И НЕДОСЕГАЕМИЯТ ЦАЦАРОВ НЕ ДАДЕ ХОД НА ДЕЛОТО??-В ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ГЛ ПРОКУРОР Е ПОДЧИНЕН НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ-БЕЗ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОТЧЕТНОСТ НА ГЛ ПРОКУРОР ВСИЧКО Е ДРЪН ДРЪН

Докога ще избираме и вкарваме в управлението на Родна България изменници и предатели? Докога хора от управляващи партии ще обикалят посолства, западните държави и ще изпълняват заповедите на западните си господари?

Докато се задават тъпи въпроси като твоя!

с по-голяма производителност, може да съсипе живота на друг , с анонимни сигнали!

Препишете съотв.закон от Германия, Англия или Франция, добавете няколко точки в посока още по-голяма строгост (ако е нужно) и готово !

Защо за някой е негатевен сигнал , а за Българите тя е негативен сигнал самата Кунева ! Вместо да търка наровете в СЦЗ тя се разхожда по посолства и плаче като вдовица за ...... ! Кой затвори Козлодуй , кой взе от банка Парибанк 2милеарда лв. за Белене и после ги окрадоха ,а тя и орден и място в управителния съвет на банката получи , това не е ли наглост ! 25 години ни лъжат крадат и друг за 800дни ни управяше , та ни управи така че сме на доизживяване и закриване на държавицата ни ! Докога посолства ще ни казват какво да правим ? Продажни мърши в правителството е пълно време е да се изчисти държавата и да почистим държавата и да заживеем по-закон но без тези "управляващи" с заплати от посолства и НПО та и толериране от същите на откраднатото , всичко трябва да се върне в България до стотинка !!!

Самият факт че такъв закон трябва да се приеме и то с нежелание и насила под натиска на чуждестранни посланници и то след почти 30 преход от комунизъм,означва практически който е крал,измамил и узаконил-да му е честито неговото и на семейството му благополучие

Дори и да се приеме такъв закон то той ще е фасаден,формален,като за пред цивиолизована Европа,а българското население ще си остане в бедняшкото гето на успелите селски тарикати и наши момчета.

напълно си прав, но все пак трябва да се опитаме да направим нещо!

ако трябва да се опитаме да направим нещо трябва да го направим с калашник или да преклоним глава,според мен е твърде късно.

Тези посланници са или големи наивници или глупаци!Преди да падне комунизма в България заради разпада единствено бившата СССР,патийните функционери на БКП ни предупреждаваха -вие какво си въобразявате за тази власт ние кръв сме давали!Така че ако се разбута истински корупцията по високите етажи на властта ще се разпадне българската държавност !Промяната тук е вредна и нежелана,а и няма да има осъдени народни предствавители за измама и престъпление срещу интересите на българското. население

То де в закона да беше проблема, работата щеше да е лесна.

Абе тая нали е вице по сигурността кво ни занимава с глупости!!! Къщата гори а тя ми обяснява че не били обрани краставиците в градината!

Не само,отговаря и по европейските въпроси свързани с законодателството и отговаря на докладите на ЕК за борбата с корупцията по високите етажи,а доклада чака отговор и решение на проблема.

най-сигурното доказателство , че въпросният закон е антибългарски . кривоустата да иде да се обеси .

Засяга интересите на върхушката,теб кво те бърка или я либиш тая върхушка тайно?Много ще да е "антибългарски" тоз закон ей!Ами прочети го де,и тогава кажи нещо свясно?

Посланиците да се не мешат във вътрешните ни работи и да си гледат техните кочини.Като гледам Европа напоследък цъфнала,че и вързала.

"Никакво" мешене" в антикорупционен закон,корупция до дупка,ама ха де!Ние сме си я оставили,отглеждаме я,те ни пасат,как така обществото ще "реагира" срещу,камо ли посланици да настояват!"Никаква "борба с корупцията,няма да падат политици от високи етажи я,че и бързата помощ още не е както трябва,кой,кой,ще им помага?

Де се е 4уло и видяло назна4ен от Ал Капоне да го разследва? Да разследва себе си?

майкопродавката кривоустова рива на чужди порти зер да удари още малко келепирец.....

Запада толкова ли е закъсал с подлогите, че хвана най-корумпираната да внася такъв закон? Или по двойните им стандарти, те е образцов техен служител.

Бочето я назначи,ехе откога!Ти сега какво искаш,да няма закон или да има?Ако имаш препоръки по текста дай нещо идея или нещо съществено,ами без закон не става чожум!

Тая на снимката ми прилича на попи..ано пушкато

....страхотно зомбиране...никои не говори за спиране на парвопричината...всеки обаче разпределя квоти...явно се работи по план!!!...спукала се е язовирната стена...никои не взема мерки да я запуши...обаче всеки прави сметка колко вода може да погалне...това обаче не е лош (кошмарен )сан а реаност..зaщо всички европеиски дарjaвници..с малки изключенiя се дарят толкова неадекватно???..зщото трябва да се размие националното самосазнание и самоопределение..да станем сбирщина..без минало и бадеще-роби !!!...гнусно е ,но сме свидетели точно на този процес !!! част от новiят световен ред...мамицата ви илюминаtcка!!!..а никои нищо не казва за Aмерика...нали там било много демократично?!?..що Eвропа не им ги праща там..ми имат тези лаинарски зелени ?!? карти?!?

От този закон ще има ефект само ако в България дойде румънското правосъдие .

гого

да си ходят в къщи посланниците

Дойде време за избори и политическите мърши решиха да раздвижат стари кокали и да напомнят за себе си. Американската кукувица с френски акцент също реши да напомни за себе си и произведе поредното безмислие. също като универсалното зарядно за телефоните, което и беше станало единствената кауза , като евро комисар. Щото за другите неща се иска акъл. Ама и там не успя горката. Интересно тази женица, какво ли е успяла да направи като хората, през своя живот. Освен да натрупа малко парички, предавайки държавата.

Закона е изискване на ЕК и това изискване не е от днес,защото нашата мила родина е с най високо ниво на корупция,случайно да не го знаеш!Искаш,не искаш,както виждам не искаш,ако не се приеме,започва наказателна процедура, но и това може да се отмине,важното е в същността закона да е работещ и да има ефект,защото и на обществото е нужно да има някаква сигурност!

Че то и сега си имаме БОРКОР, ДАНС, НАП, прокуратура, съд, МВР и още много знайни и незнайни борци за законност, ама файда, йок. Тая се опитва само да замаже очите, бах ти и помиярката. Гадовете не трябва да се коментират, а да се трепят.

Има ,обаче са назначени от НС,или от премиера,или президента,а когато са назначени,как да застанат срещу роботодателя си,аджаба! С този закон трябва да се контролират и тези служби,а новата агенция е логично да се избере,не от НС,а от обществото,или по някакъв начин да не е зависима от властта!Има много примери от други държави,може да се ползва опит,но според нашите условия,но

гарван гарвану око не вади.как очаквате политиците да гласуват закон против себе сита те всички са замесени в корупционни схеми и измами. от преми ера ,до последния депутат ,всички са за затвора.но,приемайки закон против корупцията,трябва сами да се вкарат в затвора.проблама е в сички нас ,защото нямаме смелостта ,а и желаниято да им набием дружно мощен шут и да ги пратим където им е мястото-в панделата

Петърчо, ами те не всички гласуваха против. Ако се позамислиш, ще видиш, че против или въздържал се /което по същество е против/ гласуваха партиите които откровено са на руска ясла. Ако бъркам, поправи ме, но моля с имена.

Закона трябва да се приеме,но не заради самия закон или проформа,да кажат ето на приехме закон за високите етажи,а да има ефект.Трябва да бъде много по строг за тях,защото корупцията започва от тях и именно властта им дава тази възможност!Неясноти е логично да се обсъдят,но не и да се замажат.Например Цветанов се безпокои от анонимни сигнали, да било известно поне името на автора на сигнала,е може и да е прав в други случаи,но когато се касае за бели якички ,които чрез властта си потулват значителни афери,дали е удачно автора на сигнала да е известен,след като най малко може да бъде заплашван.По скоро да има достатъчно данни за корупция!А колкото до АБВ за специализираната прокуратура,че не работела,това пак няма връзка,защото за да работи и е нужен специален закон срещу корупцията по високите етажи.

споменавайки името "цветанов",мислиш ли ,че той въобще трябва да е в политиката.следствен ,съден,осъждан,тимаджий не биха го взели дори за хамалин на летищата им -и правилно,та комоли да е визш политик и председател на управляваща партия.абсурд,човек с такова досие заслужава единствено да мете улиците

Цветанов е другия парадокс,но в случая цитирах само негово изказване по закона!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Кожиците ни съдра тази госпожа. Молим ви госпожо оставете нас бедните българи да си кълвем трошичките. Отидете някъде със спечелените си богатства, какво още има да ни вземете. Оставете ни да си мизерстваме спокойно, страх ни е от вас.

Аз тая като я видя изпитвам само огромен гняв, но не и да й се моля. Ще се моля на национален предател кривоустава кокетка- който предава държавата в името на собствения си ненаситен материален интерес- как пък не. Само шутове, ритници и летящи домати, яйца и павета вършат работа. И не ми трийте коментара, подлоги !

Червени и крадливи боклуци са тези,които получават заплата да работят срещу корупцията,но си траят,като шопар на тенекия.Не по малко червени са пребоядисаните комсомолски и партиини секретари ,които лъжат,че били дисиденти и феновете им лапащи трохичките под масата.

Кои са против закона за корупцията....... Червените Боклуци, турците, агент Гоце и ченгетата от ПФ....... Я сега познайте защо???? Най-корумпираните боклуци са точно в тези няколко мафиотски субекта..... Защото за мене това не са партии!!!!!

Всеки закон, който бори корупцията е трън в очичките на комундрели, пеевисти и сайдерасти. Щом те са против такъв закон, значи той е добър. Показаха си рогцата за пореден ( и последен, дай Боже) път.

Този неприет закон имаше недостатък, за който е виновна самата Кунева, която е отказвала да премахне текста за сезиране на компетентните лица от анонимен сигнал. Това е недомислица, която самите депутати не са могли да преодолеят. От друга страна в АПК е заложен принцип анонимните сигнали и жалби да не се разглеждат. Сами виждате колко некомпетентно е предложението на Кунева. Сега няма за какво да се оплаква, а трябва да си поправя закона за саморазправа и преследване на неудобните съседи. Направо ни подготвят нов Девети Септември.

АПК не се занимава с корупция,а НПК.Когато се пише специален закон за корупцията по високите етажи,нормално е да са значително високи,а не повече за подчинените им от една страна,а от друга е нормално да се променят и свързаните с него,но с конкретен текст само за този закон!

Пръмова е обикаляла посолствата да моли гостите да се намесят "да натиснат" силово за да наложат гестаповския и фашистки закон. Ей, Ку-Кувицо, жълта гостенка нагла, Сидеров не ти ли го каза в парламента ма? "Ами това е все едно сериен убиец да предложи закон за защита ценността на човешкия живот. Това е все едно педофил-рецидивист да предложи закон за защита на детето! Най-корумпираната, Пръмовица, разсипа преговорите с ЕК за квотите на индустрията и селското стопанство, разсипа с лобистка лъжа блоковете на АЕЦ Козлодуй, заради пост в Париба и ЕК! Господ да те.....благослови!

Остави ги сега квотите,пак ще им дойде времето,въпреки че вече е минало -бешало,но нека се подкрепи за този закон защото е много важен и всичко тръгва отгоре надолу,а недосегаемите досега си спинкаха и кадруваха и в прокуратура и къде ли не,а съда гледа само кон за кокошка,за тях няма съд или ако има и тръгне,под натиск накрая решенията пак се донаждат.

Държавната администрация на всички нива работи само за да цоца населението и фирмите.Партиите грабят нагло а прокурора,съда и полицията ги охраняват. И вече 25 г.няма осъден??? Има ли човек който да не знае колко се краде от еврофондове през обръчи от фирми?Някой да не е чул за "успелият млад мъж" със свинско телосложение?А КтБ? Кой открадна млрдите ,откраднати по-рано от мустакатия? И няма осъден??? До кога бе боклуци мръсни??? Ако не беше ЕС не знам къде щяхме да сме...

посланици. Послано ви е, пийте си, яжте си, и си гледайте работата, не се намесвайте в независима держава!

то щото се намеси френският посланик една гнила ябълка падна на земята ма ти си май от гнилите кво ли ти обяснявам

не може ли да се пусне на референдум, дали да има или не. Да се обвърже с НК и двата закона заедно да тепат недосегаемите ...

Да живей Румъния !

Защо само тези посланици? Защо посланиците на Швеция, Гърция, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия, Португалия, Литва, Латвия, Естония и Малта не участват в критиката? Какви са им съображенията? То, че има нужда от антикорупционен закон, има. Ама авторите му да не са Кукунева, Рамадан-Подлоган и разни Зеленогорски айдуци!

А кои да са "авторите" на закона? Пеевски,Данчо ментата,перхидрленият пудел на Путлер и Гоце и Боко?

И те не стават!

неее, не искам да е така! не искам като гладни въшки българските политици да нямат наяждане! не искам заради някой дето е дал подкуп аз да съм без дом, без работа, без бъдеще! не искам родината ми да е на търците, ромбулите, арапите и престъпниците! искам да е на работливия възпитан българин, който помни пролятат кръв в батак от ислямисти, който обича родината си и живее в нея!

Тази вчера каза че закона е съгласуван и одобрен от САЩ и ЕС значи е кукла на конци - Буфосинхрониска ,те говорят тя само мърда кривите си джуки ! Махай се че ми омръзна да те гледам !!!!!!