Акцизните складове отново с измервателни уреди

Измервателни уреди отново ще има и в складовете с акцизни стоки, приеха депутатите на 1-во четене с промени в Закона за акцизите и данъчните складове.

Обратно в новината

Коментари - Акцизните складове отново с измервателни уреди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По време на мандата на ГЕРБ с наша подкрепа бяха монтирани измервателни уреди вътре в акцизния склад", припомни по време на кратките дебати Мартин Димитров от Реформаторския блок. Той посочи, че по време на мандата на Пламен Орешарски тези уреди са били демонтирани от складовете. Тогавашното финансово министерство стига до извода, че тази информация е трудна за обработка и заради това премахва измервателните уреди в склада, припомни Димитров....Haide zapochvaite da pluete GERB!!!!!

всичко беше трудно за червено дпс/атака клоаката

Ние в Пресцентъра на БСП сме изумени от некадърността на вносителите. Подобна ограничителна мярка само ще стимулира нейното нарушаване и контрабандата ще се увеличи. Управлението на ГЕРБ си няма друга работа, освен да ощетява бюджета на Партията и на българия.

Тези "водомери" свалиха първото правителство на Борисов.

Дано приемат този законопроект и на 2ро четете- те тогава НАИСТИНА ще се удари по джобовете на руските петоколонници в България и на руско българската енергийна газова мафия! Всеки удар по джоба на руските петоколонници в България е нова тухла в изграждането на енергийно независима от русия България! ДА БЪДЕ!

Добре тъпоумнико,защо тогава крещиш на умряло че Русия може да спре газта за ЕС и ние ще загинем!И пак Русия ще е виновна за това?