Захариева и Маринов се обявиха против приемането на мигранти директно от корабите

Министрите на външните и вътрешните работи участваха в среща за миграцията в Париж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи вместо да съдят трафикантите на тия боклуци, еврогейските велможи ги стимулират и участват в схемата за разпраделение, докато европейците стават все по-бедни, но това не засяга либерасткият измислен хуманизъм ни най-малко, нито пък изнасилванията, обидите и кланетата на европейците от безценните арабски талибански и африкански перли, които ни спасяват и натрисат... Брюкселският Коминтерн е трибуната на либерал-фашистката диктатура !

За нас са мигранти ама за немците са евтини работници и си ги искат. Те и на джендерите викат, че било уж да защитят жените та така и с мигрантите говорят уж за бежанци.

Какви работници чакаш от мързеливите араби ? Ти виждал ли си арабин да работи ? Много заблудени и полирани мозъци има още...Чакала Германия от арабите евтина работна ръка. И три годишните вече знаят, че тия не се канят да работят, те и нямат трудови навици, затова и по цял ден изнасилват, ръгат, продават наркотици, ей ти такива "трудови" навици ни показват...

Началото на месеца бе направено предложение в ЕС да се направи корекция на закона за разпределение на мигранти а именно: мигрантите да бъдат задължително приемани от страните в които мигрантите са.... влезли ! ! ! Добре, че има здравомислещи между "умниците" в европарламента и предложението не бе прието дори за обсъждане. Почти 95 % съм сигурен, че повечето колеги от първият път ще се сетят, кои страни от ЕС стоят зад това предложение. Лек ден.

Който иска закрила, има си паспорт и минава през гкпп. Всеки друг е нелегален.

Какви кораби бе? Всеки кораб спасил мигрант да се счита за трафикант на хора с целия екипаж, а кораба се конфискува само за 5 дни потока ще спре, защото се знатя и кирабите и нпотата. А нпо финансиращо миграция се затваря завинаги и работещите там се съдят за трафик на хора. На герб изобщо не им вярвям. Накрая гъза на българина винаги е откъм мъжката страна