Задържаха пиян турски шофьор на 40-тонен ТИР на "Тракия", той предложи подкуп

До ареста се стигнало, след като жена подала сигнал, че водачът на камиона хвърля кутийки от бира по платното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

двааасе евра. Пудиграфка. Хак му е.

Е нали уж, мюсюлманските маймуни не пиели алколол?!?!?

Защо полицаите не са закарали феса-убиец в съседната барака ,за да го потрошат от бой?Докога фесовете,пътуващи през България ще ни правят на маймуни по пътищата?Сега тръгват "европейските" фесове-гледайте какво става като движение на 4-5 коли с 90 км/ч в изпреварваща лента,рискови маневри,сране и мацане по паркингите.

всички са 40 ТОННИ.

Малкия рушвет е обида и за двете страни

Мнооооо, карат пийнали , но не пияни!

"Малкият подкуп е обида и за даващия, и за вземащия" - стара михлюзюнерска мъдрост. Другият път ще си научи урока резака!

Хаха ..20 евро. Тоя да беше извадил 2000 евро подкуп. Ега ти глупака!!

А в теб се е събрал целия ЕнтЕлЕкт ...

па само един дето е карал пиян. Сигурно половината пият и карат редовно

Ако смачкат няколко гяури?

Утре ще цъфне в турските телевизии, че хрисимия шофьор е рекетиран за една чорба.

Най-лесно е да се сложи сензор за алкохолни изпарения в кабината. При наличието и на най-малка концентрация и камиона да спира след една минута при подаден сигнал на водача. Да, ама, НЕ! Ще останем без международен превоз.

Малко си закъснял ! Тази идея не е приложими защото има хора които дъха им е такъв без да са пили ! Още преди 10г се говореше да се монтира такъв сензор във всяко МПС !

Малко е дал. С една стотачка щеше да мине, ама явно е стиснат.

не може ли на влизане и излизане по митниците ни да се упражнява контрол със дрегери на всички тираджии,и ако може на тир паркингите със заведения да има дежурни полЮцаи със независим от тях полицейски офицер да спират пияната полско,турска и секаква друга сган която се напива до смърт по тия паркинги и после убива по пътищата,така поне малко ще има полза от празните приказки на мвр пияницата ни наречен министър,а тая дето е е наклеветила да се замисли защо си фърга превръзките и ако има малко дете памперсите му по пътя,щото едно е да клеветиш а друго е ти да си чист

Да, ама тогава ще се избият да искат рушвети и борбата с корупцията отива на кино (не, че сега има някаква борба). Може вместо полицай, някъде бях гледал концепцията, на бариерата има дрегер. Духаш в дрегера и ако отчете 0 тогава се вдига.

Ето това е тя. Напишете в търсачката: Responsible Young Drivers - The Alcohol Barrier

Класика. Човеко знае, че в Булгаристан раптата става само с пари! Те ся ше го съдат за подкуп...