17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не защитавам мръсните лилави орки ама този път, не са виновни те(макар, че когато ги смачкаш, все ще си закъснял). Оказва се, че бегълците са си млади българи от село Ракитница..... Пикото им дошло в повече.... Това е... Сега малко бой и по една глоба.. Ш с разминат

тая държава е пълна боза бате

Тия селяндури не можаха ли да се треснат в някои краъпътно дърво? Освен на родителите си тия мижитурки няма да липсват на никого

„явно е много яка, щом е е...ла мамата на патрулките

Не са произведени изстрели от полицейските служители при издирването на водача на автомобила. Ето това е основната грешка! И полицаите трябва да бъдат наказани с административно наказание за бездействие и шикалкавене. Кара с 200 по тия разбити "магистрали" и застрашава живота на още 2 държавни служители, но по дрогите не били стреляли... да им пазим живота разбийш ли?! Ако бяха стреляли сега, не на първата палка, но те са правили общо 3 пъти опити да ги спрат преди да разпънат въжето с шпайковете. Та ако бяха ги надупчили на втората или третата засада, щяха да са за урок на всички келеши дрогирани, мутри неосъществени и всякаква останала джендърска и сиганска пасмина! Всички щяха да знаят, че не спреш ли на полицай, после те гърмят на общо основание! А сега... им е през шортите на престъпниците.

а ЗАЩО не е употребено оръжие по мангала? Вероятно защото щеше да има 1 глас по-малко за ГРОБ на изборите...

Освен другото мангалът да плати и бензина на Полицията за ,,операцията,,!..?

"Гърмежите, за които разказаха очевидци, са били пиратки, хвърлени от пазач на станция в района" Дейба и тия пазачи, чудят се кво да правят и мятат пиратки. Да реди пасианси е по-добре.

Мъглиж и околността- тъмни балкански субекти!Да каже сега бай Карадаъ що за престъпност е това- битова, единична, групова, етническа, че ние нещо не може да я определим?...

Мъглиж е известен с циганското гето, дето е разположено точно на главния път!

Булката-беглец...

засега само беглец. с нашия съд няма да успее да стане булка :)

И двете коли са пълни тапаци-добре че не е имало катастрофа

Каквото и да пишем, циганите взеха да се квалифицират. Това да бягаш на сума ти полиция, на места с над 200км. ч. И то в продължение на 200 км...Това ако не е " Бързи и яростни" , здраве му кажи! И като се тури и това, че колата едва ли е била ново ферари...

Не били произведени изстрели от полицаите?!?!?! Абе, за какво са им патлаците на полицаите тогава? За брошки или герданчета? Смешна държава, смешна полиция и територия пълна с идиоти.

..тоя се окаже от наще. Затова им е ЗАБРАНЕНО да стрелят. Сега като си мисля най-много да го глобят че карал по магистралата без електронна винетка!

ежедневната тъмно-зелена смрад в "новините". при цялото политкоректно старание още на второто изречение миризмата на орки става 100-процентна!

Стига сте ги гонили. Хвърляйте шиповете и да се оправя. Ако иска с 300км/ч да кара.

Алеле тези много екшъни гледат, тръгнали по магистралата да бягат.....

Задържаните са българи но не съвсем.

И как го гонихте 200 км,като за смяна имате по 6 литра бензин?

Какво толкова странно има? Гонили са ги на смени. 6 литра до Пловдив и 6 наобратно. Нарушител един, патрулки - бол.

хАХАХА мушмола,патрулката да не харчи 5/100 бе,муахахахаха

Бензиностанции няма ли бе акъл ???

Хаххаах ама верно много тъпаци тука,и кво ще спреш да зареждаш гориво като си в гонка хахаха,ти докато заредиш и ония са у маалата вече.

CD-роми????

Голямо браво на полицията. Награда и повишени на полицаите за ОТЛИЧНО свършената работа в залавянето на тия боклуци !!

... иии едно голямо тц тц за съдиите, прилагащи неморални закони, деъо ще им кажат да не правят повече така, тия ще го преместят в другия крачол докато или не се затрият или не затрият някой и после ... оп - кво стана!?!

Тео, толкова си прост, че идея си нямаш... А и тия дето ти дават плюсове. Точно недобре събраните доказателства на полицията и после нарочно недобре скалъпените обвинения на прокуратурата съсипват делото и съдиите често нямат избор. Понеже все се водите като овце от първото говедо, затова сте на тоя хал - хейтъри! Цветанов поде тая кампания против съда и така нататък, но няма смисъл да пиша повече. Иначе все пак браво на полицаите!

Оценка "много слаб" по стрелкова подготовка за нашата полиция!

Ми да ми се бяха обадили...спирам ги от раз...

По принцип, законът не прави разлика между българин и циганин. Но да те гонят 200км , тогава си нагъл нарушител. А щом става въпрос за Мъглишко село. Вече говорим и за нагъл циганин, хайде ром

Цигански истории пак. Очевидно вече цинганетата са над закона.

Гърмежите, за които разказаха очевидци, са били пиратки, хвърлени от пазач на станция в района" Хвърлял пиратки в 3 и 30 - 4 сутринта, да не празнувал банго Васил ?

В България чувството за безнаказаност е опияняващо! То е дори по-силно от употребата на алкохол!

и некава дрога требе да е имало?

Добре дошли в дивия запад :)

Тия тъмно зелени ли са? Защото на поведение го докарват...

в тексас тея ги стрелят и опяват

За протокола - етноса на задържаните ?

За протокола - сигани сър

Сиганин няма кола, да може да се движи с 200км/ч. Това са батки, баш българченца, от ония, вратовете.

kirchevo

И как засякоха , че са се движили с повече от 200км., с "лазар" ли. Прости са милиционерЕте затова е така. Винаги търсят слабото звено, и тогава са много силни:неправилно паркиране,спиране и т.н, а големите бели са некадърни да разкрият, защото са НЕПОДГОТВЕНИ.

Простака си ти!!!!! Ако полицаите, които са преследвали са карали с 200 и не могат да ги стигнат, пита се преследваните с каква скорост са карали???

Не с Лазар бе пуяк, ами с ПЕТЪР но ХИТЪР...

Не са карали с 200 км/час, а са ги преследвали в продължение на 200 километра.

Ако беше гоуфо щяха да го хванат мноооогоо по рано,а те със астри.....

Три сутринта, казино...От познати работещи в казина знам, че в малките часове по казината има само бразилци, пакистанци, индийци и...прабългари.

Не прабългари, драги, а ИНДОБЪЛГАРИ !

Би следвало да са орки. Какъв ли процент от престъпленията в България се извършват от орки?

Не е имало стрелба, а може би е трябвало да има.

Не съм искам да съм расист, ама... Цигани?

Само не разбирам от къде полицайте са имали толкова гориво за 200 км.?

1 бутилка газ и 1 резервоар.

Оф, тъп съм. То пъй за полицаите става въпрос.

задължително да го гонят. Те си го прехвърлят от кръстовище на кръстовище.

Като пощите едно време - на всяка станция сменят конете и продължават.

Дайте му една пробация на тоя чиляк!

Няма, свърши тая вече. Условна ща вземе.

Защо сте толкова строги? Извикайте майка му, нека тя да го порицае и той ще обещае да не прави повече така! Не опропастявайте бъдещето на момчето, чавета трябва да прави, от помощи да живее!