17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убиецът-бизнесмен не стига,че жестока отрепка, а и няма грам акъл. Сега ще подобри изнеса без пречки и конкуренция... в затвора. И какво спечели?

36 годишен мъж с ЛЕГАЛЕН бизнес в земеделието!???? Просто текста и прилагателните в него показват какво нещо ни управлява!!!

!

Безмозъчната марионетка Румен Радев открито представи един от кукловодите си - бившия ДС агент и създател на "Мултигруп" и ВИС Александър Маринов!

с клони...,.... браво на джурналята всичко знаят , да ги викат да обясняват по често на разследващите

Най-вероятно местният мафиот му е бил вдигнал мерника, и в случая жертвата е показала достойнство! Бог да го прости.

Като четем тази новина, оставаме с впечатлението, че убитият е нещо като ангел ; добър, отзивчив и т.н. А е убит със 7 куршума. Това да ви говори нещо?

Убитият може да се е опънал на някой, който иска да съсипе бизнеса му или нещо друго. Казал му е право куме в очите, и това много е раздразнило другата страна. Все едно Тото Риина да иска да се забавлява с жена ти, а ти да не си съгласен - ще те застрелят не със 7, ами със 70 куршума!

Поредната гей драма завършила с убийство на изневерилия партньор

Обвиняемият е бил "закопчан" в четвъртък, за разкриването на казуса пръв съобщи в Туитър след посещение в Сливен главният прокурор Иван Гешев. Значи ако каскета не е бил там нямаше да има и закопчан!

Андрешковщината не може да напусне българина. Това е ... единствения начин за справяне със злобата, завистта и малодушието е такива да се изолират от обществото до живот. Това е прокобата на можещите в България - все ще се намери някой да иска да те дръпне надолу или със заплахи да паразитира върху теб. Тази тенденция е от поста Министър-председател, до най-обикновен селски пъдар. И няма изгледи да се промени! И после се чудим, защо ни е такова дереджето!

инжеунерче, дали тоя бизнесмен не е завлякал ония, и да си е подписал сам присъдата?

Инженерче

Дали е така и защо се е стигнало до тук е работа на следствието да прецени. Всичко друго са спекулации. От материала се разбира, че покойния е бил разбран човек и не е чупил хатъра на никого. А ако те завлекат си има съд за тая работа. Ако сте се разбрали на думи - тогава вече сам си си виновен. И мен са ме прецаквали с големи суми, но като се случи веднъж, просто зачеркваш човека от живота си, отделно много често кръговете на познатите ви съвпадат и тариката си вкарва автогол, защото тръгне ли му името, никой няма да му даде на вересия вече. Та ... какво и защо - няма значение! Възможно е и жена да е замесена - но каквото и да е имаме убит човек без време. Човек, който се е занимавал и е съградил нещо.

що влизаш в многословен обяснителен режим, бе инжелерче! първо мисли, после пиши!