Забраната за влизане на коли с руска регистрация важи и при транзитно преминаване през България

Подробните указания, чието прилагане започва незабавно, са публикувани на интернет страницата на Агенция "Митници"

Обратно в новината

Коментари - Забраната за влизане на коли с руска регистрация важи и при транзитно преминаване през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геноцид!

ТИЯ-ФАШИСТКИ ЗАБРАНИ ЗА: АРТИСТИ! СПОРТИСТИ! ТУРИСТИ,НА ОСНОВАНИЕ-НАЦИОНАЛНОСТ,СЕ ВЪВЕЖДАТ ОТ-РЕПТИЛИТЕ,ГОВОРЩИ ЗА ТОКЕТАНТНОСТ,”ОСЪЖДАЩИ РАСИЗМА”! СЪЩИТЕ КОИТО СА ИЗТРЕБВАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО В КОЛОНИИТЕ СИ,ИМАЛИ СА РОБСТВО,УБИВАЛИ СА НЕГРИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ! ПРЕДИШНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ НА-ХИТЛЕР,ПАК СЪЩИТЕ СА ГИ:ОРГАНИЗИРАЛИ,ФИНАНСИРАЛИ! ИЗРОДИ!

Нали в Европа е лошо? Стойте си в Русия, избирайте си Путин, на никого няма да липсвате.

SirBob

Лицемерието на еврочиновниците наистина няма граници. Само за справка - публична тайна е, че руски газ, вкл. втечнен такъв, продължава да се внася в ЕС като се предлага уж като азерски, гръцки, катарски и т.н. Скоро излезе новината, че например Холандия и Белгия не само не са намалили, а през тази година са увеличили вноса на руски втечнен газ. Ама иначе ще забраняваме руски автомобили... Смешници пълни.

Всеки си плаща един ден!

Нацизъм наложен от шепа (богоизбрани) чифута заради които цяла България е в канала!. Това са резултатите ако се съди по: цените в магазините, сметките ток, вода, бензин т.н. живота като цяло.

Доста фашистки приом. Създава разделение и сегрегсция на расово-етнически принцип. Не е добре тая работа. Утре ще вкарват в затвора, някой който харесва Руската култура. Хубаво се събудете Българи.

Боже какви смешници!

Идиотското правителство с нова провокация. Но ще им излезе през носа. Въпрос на време.

Пожелавам на гнусните мърши от Подмяната да погребат целите си семейства. Деца, внуци. И след това да живеят дълго и щастливо. Мърши, вие сте неописуемо ДЪНО.

Гадни, долни, неблагодарни мърши сме! Помните ли онези кавали от кораба Царевна? "- Кой ви спаси?" " - Военни!" "- Кои военни?" " - ами, не знам!" неблагодарни мърши сме си....

Много ниско паднахте боже какви отрепки сте.

Погледнете кои държави подкрепят подобен идиотски абсурд! Срамно за България е да се нарежда в редиците на най-големите марионетки на Чичо Сам срещу Русия! И точно сегашните ни, удобно услужливи на едно посолство, "демократично избрани ръководители" имат наглостта да говорят за промяна на националния ни празник от 3-ти март, на друга дата, в това число и на Деня на независимостта. Нелепо и жалко!

Квичат ли мурзилките?

Но не се чува защото Укрите ги заглушават с квичене.

Мустаците, спокойно бе, руски. Санкциите само ви правят по-силни. Нали така? Питай тука "специалистите". :)))

Подобно решение , е всичко друго , но НЕ и мъдра политика , защото както и да го погледне човек си е чисто БЕЗУМИЕ !!

Прав си, не е достатъчно. Трябва да се забрани влизането на всички руснаци на територията на Европа. Имат си страхотна държава, нямат работа по чуждите.

Джипове кога! Я направо на фронта да отиват!

Нали всички разбирате , че те ще влязат рано или късно и това наше жалко лакейство с нищо няма да промени нещата , а просто ще ни изтече или отзад или през носа ?!

Искам да ги видя как нашите поплювковци ще се разбягат, като видят руски танк в далечината.... Ще се разбягат след тагарев, кирчо и тем подобни....

какъв танк като не им останаха вече бе празноглавец :)

Да го духат руските убийци. Най-мерзкото племе на земята!

Ами отиди на фронта и им дай да го духат бе! Хайде да те видя! И без туй на фронта няма хора да се бият за усрайна! Хайде да те видим каква шушумига неземна си....

Как не сте се сетили да им слагате по една жълта звезда и да ги пускате транзит. Ама като не сте учили история как да се сетите какво правите.

Бе не ми се чете, ама се сетих-ако купя изгодно джип с руска регистрация ще ме спрат ли да вляза в държавата ми. Не обичам полицаи и митничари, макар и там да има някои свести, ама тоя път ще им псувам и тъщите.

Червена звезда на задника ще им слагаме.

Пикльо! Ти не си моят глас!

Руснаците да го духат,а рускините на задна прашка. А аз мечтая да го набия на Цончо от гъз раждане.

За рускини и украинки съм навит. Ама ти си страшен едераст. Все мъжки дупета са ти в акъла. Да не си правите влакче в централата?

Тия с минусите-пичове огледайте се- има и жени. Тоя мерак за космати мъжки дупето ще ви изиграе лоша шега. Ще ви приклещи някой с голям боздуган в ъгъла и ще ви остави ...спомени.

И той все е локомотивчето!

Тези нашите идиоти /разбирай боклуци, подлоги и др./, докато не вкарат България във войната няма да мирясат! Нека всичко, което предизвикват се стовари върху тях и техните семейства!

Това е много добре, но кога някой ще опъне Костя Копейкин, на задна прашка в циганската точка.

Теб порче ! Да покажеш лак става:)))

Поре, усмърдя дир-а!

Голяма помощ се оказва на Украйна от прогресивната общественост - та да изчезне по- бързо от лицето на земята. УССР бе 52 000 000 - днес демократична Украйна.се срина до 25 000 000!

Има ли все още някой, който не е разбрал, че целта на ЕСССР е да унищожи народите и държавите - да нямат възможност да вземат самостоятелни решения. Брюксел казал, Москва каза - все едно и също. Дори Банкянския директно заяви: "каквото наредят началниците от Брюксел, това е". Политиците ни са го обърнали на слугинаж. Жалка работа. Добре щеше да е, ако със същата стръв защитаваха българските интереси...

Ние сме последната дупка на кавала ама някои хора явно неразбират

Пълни Идиоти

Русия трябва да бъде отделена с желязна завеса от цивилизования европейски свят!

и тази завеса е разположена в Донбас и Донецк ... И ако не беше тази завеса Хитлер да е заладял Москва .... А сега какво 50% от кръвта на всеки германец роден след 1945 е ... Руска !

Директорката в нашата гимназия иска от утре всички деца от Рускта федерация да зашият голяма чевена звезда на дрехата си.

Директорката а френската гимназия какво препоръчва!

(FR) напредназадОбратно към: [Христо Ботев][СЛОВОТО] ПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. Ама що да правим Братя ? Той е в списък с имената .... Отамерика дойде и Магнитцие се зове Пеевски

Сега спретнете едно майданче и изгорете живи 200-300 работници от ВМЗ и миньори и ще сме пореднта жертва на нео-фашистите от ЕС

По принцип, бихме могли да забраним, за Русия всички. Газ, петрол, ядрено гориво, и руски граждани да влизат в България. Но, ако ни е останала, поне малко чест, би трябвало преди това да разрушим храм - паметника Александър невски, руската църква, храма в Шипка, и да разкъсаме на парчета Самарското знаме. И, ако сме пичове, тоест готини хора, нека го нсправим.нали уж сме демократи, нали уж сме честни, и имаме чест но, ако наистина имаме чест, и знаем какво е честност и ако поне малко помним, че сме държава на 1300 години, би трябвало да знаем, че нито един руски гражданин, не но е попречил, за това да съществуваме

Да извадим метро-влакчетат от подземята и да ги нареж за скрап !

Преди си мислех в тия мерцедеси само мутрите се возят, ау ако е с руска регистрация голяма мафия ауууу бряг. Отивам в Германия, Англия, Дания, Норвегия с бентлита баби и дядовци прасета мерцедеси 600 SL дядо Хайнц и минавам покрай него и поздравява.....някой сеща ли се колко сме назад в България???

Кога?! Направо с джиповете на фронта! Айде, зеленият ги чака!

ааа ще има легла в хотела за украинците ...

Тея още ли ги храним??

И още лаят Но ние започваме да ги дисциплинараме, малко по малко

Кой ще дисциплинираш ти бе, смешко?

Правилно и належащо решение на ЕС и в частност България. Русия има време и възможност да преосмисли външната си политика, да изведе войските си от Украйна ,да плати необходимите репарации и едва тогава е възможно някакво смекчаване на режима.

Същото може да се каже и за ЕС..

Забранете украинците

Няма с какво повече да се заяждат с Русия но съм се лъгал.Накой казват че незаслужено сме неприятелска държава.Хайде да изброим приятелките жестове.До сега не са ни върнали почти нищо.Но надали ще ги забравят и непремено ще ни благодарят.

Един ден ако не слушаме и нас ще ни забранят…да си знаете :).

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах – не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах – не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах – не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах – не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.

евро глупаци

Руснаците няма да липсват на никого. Да си стоят в кочината.

Па на мене ще ми липсват - културни, интелигентни хора, цитиращи световни класици, за разлика от чалгопитеците в Созопол.

В кочина живееш ти

Идват избори. Пак гласувайте за тези марионетни лайняри!

Втора категория хора са руснаците, защото не могат да решават проблемите си с другите хора по човешки, а единствено по варварски начин!! Докато не се превъзпитат, тоест, докато ние не ги превъзпитаме, ние, европейците поставяме знак за равенство между кучетата и руснаците!!

Какъв европеец си ти бе, мангал!

Фашист. По дефиниция.

Втора категория са такива като вас без значение с какъв паспорт са. Ако въобще е редно да категоризираме хората това не става по националност, а по това колко кухи лейки са.

Сега Нинова, Радев и Костя Копейкин трябва да сложат руски номера и беж към руската кочина.

Да си стоят там! Промити мозъци от поредния диктатор.

Много са си добре хората , не ги мисли а гледай нас, че тъм в еврогейска мизерия

Поредното доказателство, че всички гласували за ПП и ДБ(С) са за психиатрия. ...

Наказваме руски престъпници и пазим цивилизацията чиста!

Всеки руснак е престъпник? Демократ си, а? :))

Расата?

Нали няма вече да ги пускаме в Европа, да си стоят в блатата и да се окопаят, ако искат

Дефакто, България само губи от това. Тук става въпрос за над половин милион руски граждани, който си харчат парите в България. Това е злато, за всяка една икономика. Хората да харчат пари, без да създават продукт. И това решение, не е нито политическо, нито икономическо, то е идиотско. Все едно да, да отвориш кръчма, и да си гониш клиентите, защото носят зелени чорапи

Нито за каквито и да било граждани Става дума за избиратели на Путин, тоест, втора категория хора, които не бива да си пускат в цивилизацията Както се вика, за кучета и руснаци - до тук!

Виж какво, човек, аз обичам хората, и искам да контактувам с тях. Но, с хора, мислещи, умни разумни възпитани, и най важното, човеколюбци. Но, ти въобще не отговаряш на мойте критерии. Хайде ако обичаш, пиши си с идиотите, като теб,и не ме занимавай, с твоите малоумни излияния.

Пиша на хората с достойнство, не на продажните руски лекета на средна възраст!

Ей го моя човек.Я кажи още кой е втора категория човек?Черни,Араби ,Евреи…кой бе мой човек?

Много ти е зле мисълта , човека е с 10 нива над тебе по писане. Много си зле. Никва мисъл, някакви бълвочи и диарии

Така навремето е имало забранени зони за евреи в Германия или забрана за цветноковжи в кафенета в Щатите - едните са изяли такъв пердах, че сега за 15 години в Германия трудно виждам немец, а фес им е министър; а другите са така, че няма институция в Щатите, където да няма негро и то на много силни и висши позиции. Да не се налага да учиш руски...;)

Достойнство ли, ти чел ли си вапцаров, "без чест ли си, прави ти чест". Ти въобще чел ли си нещо, куха кратуно. Защото преди да пишеш, трябва да можеш да четеш, и то много.

Не се разберете с Русия как да се приключи конфликтът, а не да наливате пари, за да се подклажда той, докато накрая не grymne някое EMP!

Това и правим, бием я!

: DDD биел я

Мани мани, затуй го зачеркнаха зеленясъшия наркоман в бюджета. Може би щото и без оръжие побеждава :).

Русофилството умря! Никой от младите не иска да ги чуе.

Те слушат само Галена…за съжаление.

Прави сметка колко сте зле

Онези олигофрени с бмв тройките и 'ари уа браат' , това ли са младите?

Къде са ти идейте, къде са ти младежките организации, къде са ти партиите и политиките? Можете само да плюете по интернет.

Кое е плюенето, това са реалностите. Дива чалга и простотия. И тея ще имат деца е тогава ще е див рев

Това ли мислиш за собствената си нация и сънародници? Това е жалка картинка. Трябва да се срамуваш от себе си.

Както казах това са реалностите, не мисля а го виждам всеки ден. Ако не го забелязваш най-вероятно си от този'елит'