Коментари - "За мен той е урод": Тръмп отвърна на Саша Барън Коен заради Руди Джулиани и българката Мария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интерес на истината само Тръмп стана на първата минута, защото усети Али Джи. Всички други, барабар с умникът Чомпски, го полапаха.

The big oRange creep! Ha,ha,ha!

абсолютно правилно определение за това...нещо

Всеки си има право на мнение.

Рудолф Джулиани е уважаван американски съдия, който вкара в пандиза немалко мафиоти-наркотрафиканти и успешен кмет на Ню Йорк за два мандата. Отвратителните мимове, наети да го чернят няма да ги коментарам, не ги купувам и няма да ги гледам дори без пари. Марийка е тъпо парче, което са заблудили, че ще участва в 'английски' филм и ще стане известна в 'америка'.

1. 'английски' филм - правата за разпространение са на Amazon, доколкото знам това е американска компания, 2. "Марийка е тъпо парче" - не вярвам да имаш някакво основание за подобно твърдение, но фактът, че е успяла да убеди екипа на уважавания американски съдия (и не само тях), че е сериозна журналистка, ме кара да мисля, че е не само много добра артистка, но и доста интелигентна, 3. "ще стане известна в 'америка'" - ами тя наистина стана известна, т.е. това не е заблуда, 4. Филмът показва точно заблудите и двуличието на "уважаваните американски политици" и интелекта на републиканския електорат, които знаят всичко, не биха гледали нещо ново "дори без пари", не биха прочели книга дори и да им се плати, а всяка нова идея е табу. 5. По-голямата част от персонажа не са артисти, а реални хора, които "играят" себе си, т.е. никой не ги "черни", а ги показва такива, каквито са. И не става въпрос за черно и бяло, а за самата американска реалност. А ето още едно филмче за уважаван конгресмен: https://www.youtube.com/watch?v=4k4pMTsa1Kw

морякът удавник не съм аз.

тръмп е напълно прав в случая

Саша е "creep", защото си прави гавра с американската тъпотия и стереотип. За съжаление много хора не разбират идеята на първия филм "Борат", но нали знаете - поезията и сарказма не са за всеки :)

Както се очакваше пълно с американски избиратели.

То и Орфей го направиха негър

Трудно е за преглъщане, но има много смешни моменти. Саша Коен се е.. ва със всекиго и всичко. Мария играе много добре. Колкото и да се чудите Мария Бакалова в момента е най-известната българска актриса в света.

Дай пример за друга известна българска актриса?! Може би на е единствената известна българска актриса по света. П.С. Нина Добрев не я считам за българска актриса.

аз до този момент никога не бях я чувал.... а този тип продукции не случайно се наричат нискобюджетни; може в тези среди и да е известна

"Саша Коен се е.. ва със всекиго..." Съвсем не. С евреите не се евава - евава се с тези дето се "евават" с ебреите. Прозрачко.

Страшна актриса! Ако бях аз кеше да ме е срам! А тази се и хвали?!?! Побъркан свят!

Прав е Тръмп.

Президенти с проститутки... крупиета и бармани депутати и председатели на комисии... Демокрация Сър...

Че то според анкети 77% от мъжете са били с проститутка повече от един път?!?!!! Президентите са супермени???

Браво на Тръмп и аз бих напуснала на негово място! НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ МЪЖ С ЖЕНСКИ МАНИЕРИ!

Прав си е президента Тръмп! И на мен този идиот Борат не ми допада, нито простотиите които твори. Дори не проумявам как някой му обръща внимание. Добре е, че хора като президента Тръмп си казват открито какво мислят!!

Тръмп е единственият президент който не започна нито една война . Дори да не е добър оратор като Обама той направи за Америка много повече отколкото много други преди него. Без Китайският вирус тези избори щах да бъдат просто банални.

За Тръмп никога няма да гласува но този филм е абсолютен отврат . Хората просто тотално изкукаха и не могат да отличат изкуство от пошлост. Борат е абсолютен бездарник а филма на моменти е гнусен до припадане. Българката май е единственото хубаво нещо в този филм.

филмите му са пародии и както би трябвало да знаеш има жанр Пародия. Това не са филми които да кажеш "беше хубав". Все едно на Страшен Филм 1,2,3 да кажеш "беше хубав филм". И ако му гледаш нормалните интервюта на Саша Коен ще видиш, че си е напълно нормален човек и интелигентен на всичкото отгоре което не го очаквах. Лично на мен не ми допадат такъв тип филми а негови съм гледал само Ali G. Обаче филмите му се гледат навсякъде по света, Коен го разпознават навсякъде по света и щом Еди Мърфи му е един най-големите приятели и голям фен на изкуството му, значи си има достатъчно публика за да не се интересува от критиците. Замислете се над това, преди да СЕРЕТЕ като неубоздани крави.

Голям слагач и защитник се извади. По педалска линия явно е симпатията. Аре у лево!

Тоя Руди бая е изкуфел. Ако искаха, можеха и в гъза да му бръкнат и той щеше да се съгласи. Ебати тъпака! Как беше толко време кмет на Ню Йорк! Ебати дебила!

Гледах 5мин от филма, до срещата с дъщеря му, която говори на български, а той отговаря с мучене. Спрях го и... повърнах. Отвратително унизително. Не зная дали е талантлива тази актриса. Никога няма да разбера.

ЖАЛКО ЧЕ ЧИЧО ДОНЧО НЯМА ДА ПОЛУЧИ ВТОРИ МАНДАТ . БЕЛКИМ ВУЛКАНА В ЙЕЛОСТООН СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА ВМЕСТО НЕГО .

..каза ватния Ждун :) Животът ти мина в чакане.

Почакай още няколко дена и ще пропищиш от злоба като обявят Тръмп за победител.

Навсякъде се появява по една българска мурва. Малък народ, а толкова много черни дава на светъТ.

Мурви, исках да кажа.

Тръмп е голям привърженик на еврейте, Израел и Натаняху

Като всеки американски политик.

Той Саша Нарън Коен нали е евреин? Що му вика крийп тогава?

За мен русата перука с лице с цвят на оранжада е урод. Хорота ще гласуват за Байдън.

амо то този филм бил предизборно направен за да гласуват хората за Байдън ??? Трябва да си як изруд за да изгледаш подобна помия. на моменти е гнусен дори.

Брех колко точно го е казал тръмп, и аз бях отвратен от филма , когато го пуснаха, само първия съм гледал, но беше пошъл и уродлив, да ползвам думите на Тръмп.....

Саша е смел. Отделно е завършил Оксфорд.

Мда машината за промиване на мозъци в действие. На единия актьори правят пранк на адвоката му - голям скандал! Другия се оказва че търгувал държавно положение при сделки с сина му - доказан наркоман и педофил, никой не говори само ни Йорк таймс на които обаче Фейсбук и Туитър цензурират статията. Да ви е честита тоталикрацията!

Живеем във време в което безвкусицата и пошлоста са символ на свобода и демокрация ,и двете думички вече вонят на вкиснато,от 30 години герои на България са Мара отврачката ,Циганина с лява резба и Слави трифонов

A ако 'безвкусицата и пошлоста' са само отражение видяно в огледало?

А Наско Сираков за далеч по-цивилизовани определения, пък и верни, го глобиха 5 бона!!! Саша трябва да го натика на майка му в...къщата в съда!

Путиноидните орки пак са накацли да тролят и да защитават перуката, защото техния гуру късия яекист е за Тръмпи, даже БГ актриса плюят, споко рубляци Доналд Дък ще загуби изборите

путКин пууттката и той се обижда от Борат! Филма е ЗАБРАНЕН в раСССия с УКАЗ! ХАХАХАХАХАХАХА

Да ви таковам и превода creep се превежда като долен мръсник, или подлец ...

Те едно заглавие на български не могат да напишат правилно, ти за превод се хвана.

зловещ страховит гаден отвратителен

Цялата ционестка заган с Т.В. каналите вестници и радио са тръгнали да свалят Тръмп защото не им играе по свирката ,Байдънчо е идеална кукла за тях

Напълно съм съгласна с Тръмп. На кенефен хумор се кефят деца от детската градина и най-много до 5 клас. Дано не е това нивота на американците. Но със сигурност това е нивото на почитателите на Борат. Впрочем защо да обиждаме децата?..

Прав е Тръмп ,евреина Коен наистина е урод и не е смешен

Освен това ще пукнеш до 3 дни.

Подкрепям мнението на Тръмп че Борат /еврейския малоумник Коен/ и казахстанската му дъщеря /която говори български/ са creepy. Creepy В смисъла на подлеци и извратеняци, по точно уроди. Обиждат нащионалното ми чувство този Борат!!! Защо трябваше да замесват езика на държавата ни, която е над 1300 години и да твърдят че е официален на Казахстан и казахстански?! Какво прави МВнР, защо не се намеси, после ще обвинят държавата ни ,че се намесваме в американските избори?! Или Коен не е наясно във филма си с кого е спал и че тя не може да му е дъщеря при всички случаи и не е на 15 години и не е нито българка нито казахстанка. Може ли някой да каже дали Руди Джулиани в този случай /след като са го включили без съгласието му и знанието му в кадрите на филма/ има ли право на хонорар или поне 50% от приходите на бокс офиса на филма??? Помня че че говореше в хайлайф средите ,че англиската снаха на кралицата за няколко думи и една минута озвучаване на филм получила няколко милиона хехе?!

Дано умреш.

Явно евреите ги умеят тия сценарии.Явно Тръмп не им играе по свирката.

вечната постановка. изработка на компромат с миризлива пачавра. враговете на тръмп са ненадминати по подлост и наглост, гнусни педофили.. рейтингът му расте.

Хахаххаа. Ама иначе си разкопчава панталона пък било постановка. Ще ви ебем майката на тръмп. Поне живея в Щатите и 70% ще гласуват за Байдън и не защото е много по-добър от Тръмп, а защото не е умствено изостанал глупак за разлика от чучелото тръмпи.

Гласуват и ти за Байдън, който слага сина си на парични постове, сваля прокурори в чужди държави и се меси в работите на (уж) независими страни. Тогава всички ще станем американски роби. Баш като теб.

Интересен похват е крадецът да вика крадеца. При положение че Байдън има очевидни ментални проблеми. Интересно колко трябва да е сляп и я промит мозък ама човек за да не го вижда

Май не, ама коментирате! Борат или Саша Коен изобщо не евярвал, че Руди Джулиани ще си въобрази, че 24-годишна млада жена го харесва!Адвокатът на Тръмп сам е започвал да се разсъблича и Борат нахлува в стаята да го спре, като подвиква че тя е на 15

Тази е последна дупка на кавала. В европейската преса четох за скандала, но тази "актриса" е спомената само с годините си. Никой не се интересува как се казва и откъде идва. Живеем във време, когато пошлото може да те направи известен и богат.

Не е така. Има вече ласкателни статии в популярни медии специално за нея, като на едно място дори полу-на-шега писаха, че трябвало да вземе Оскар в тази странна година. Като оставим настрана политическия аспект, като актриса, тя може сега да е изключително доволна от себе си.

За мен и двамата са уроди, и трумпито, и корнът. Трумпито е смешен (когато не ти се плаче от него, например когато препоръчва пиене на дезинфектанти), а сашето си е просто извратеняк, който се опитва на всяка цена да привлича внимание и пари(в резултат от вниманието)

Действието се развива в хотелска стая в Ню Йорк през юли тази година. Младата жена е 24-годишната българска актриса Мария Бакалова. - А какъв е критерия да си артистка ?!? Да участваш в мръсни политически игри ?!? А Саша Коен смешен колкото един пън, но хората обичат да се гаврят с тях !!!

Нека направим хронология на българското представяне в Холивуд: -идиотът който каца на летището в Ню Йорк (Терминалът) и не е допуснат в Америка говори на български. -идиотската дъщеря на Борат говори на български. -идиотът Русев представляващ Русия в кеча говори на български Много високо мнение имат за нас тама нещо като нашето за аборигените.

На американски английски "бългериян" е символ на глупост.Като се сетя как бат'боко ги слуша и купува боклуците им, считам, че са прави.

bulge значи изпъкнал, деформиран. Да не забравяме все пак, че над 50% от думите в Oxford Dictionary имат различно значение в американския английски. Жаргони според квартал и времето на използване.

Изпъкнали са те, като слонове са вече. Но извън приетата у нас етимология (България от Болга-Волга), на Запад упорито свързват името ни с Vulgarian и така си върви мнението...

тоест човек с 2 Оскара е недостоен да играе българин??

Героят във филма е идиот.Идва от Кракозия в Америка но е такъв идиот че не знае че няма да бъде допуснат (както не са допускани българите като цяло).Идиотът стои около месец на летището и се държи идиотски през цялото време, между другото не знае и дума английски.Това че е представен като добродушен идиот не променя факта че е идиот.

Човекът говори за ролята на Тим Ханкс във филма, а не за личността му като човек. Но, явно като малък са те изпускали на глава и не си много умен, за да схващаш дори прости мисли.

Да не говорим, че изобщо не преразказваш правилно филма. Все едно не сме го гледали. Човекът отиде на летището с напълно редовни документи, но по време на полета беше станал проблем в дипломатическите отношения между двете държави/преврат в страната му/. Единственият идиот във филма беше шефът на летището, който го тормозеше в типичен американски, комплексарски стил. Хората, които му помагаха бяха мигранти от други държави, а не американци. Ролята му в този филм беше много човешка. Имаш нужда да минеш курс по гледане на филми с разбиране. То има такъв предмет във втори клас - чете с разбиране, но от такива, като теб не очакваме да могат да четат. Ти си писътел, не читател. Дори прожектирана на кино история не можете да осмислите, камо ли да я прочетете на книга. А Том Ханкс говори на български, защото това е майчиния език на жена му. Тя е потомка на български турчеещи се помаци, мюсюлмани, останали в Гърция след Нойския договор. Сега пък се гърчее. Но не говори нито на турски, нито на гръцки, а на български.

Рита Уилсън е американска гъркиня, а баща й е българомохамеданин и той знае български. Брат му е живял в Смолян. Има документален филм от една поредица, в която героят търси корените си и в него с участието на самата Рита Уилсън е разказано за произхода на родителите й.

компютърът в 'полета на Навигатора' говори на български. Пусни си го ако не помниш, има го по клипчета.

Преводът е изключително некоректен. "Freak" е думата, която най-често се превежда като "урод". " Creep" е по-скоро "извратеняк"

в американския диалект...или жаргон наречен "slang", creep може да се използва и за урод. Гледал си американски филми.

Откога проститутките ги наричат актриси?

Това не е майка ти, не се бъркай

Вярно, не е. Твоята е.

Това "Борат" е една еврейска простотия, която се пробутва за комедиен филм.

НИЩО НИЩО НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА Просто си тъп...

шъ ривеш на 4ти ноември

и що....ааа Байдън ще спечели изборите...да ще рева от радост че малоумния идиот Тръмп повече няма да е президент...и тогава Бойко ТЪПОТО КВО ЩЕ ПРАВИ

Mhaa-haaa, ami che i za men puk Trump e urod, ama kakvo da se pravi, turpija go :) ! Shte turpi i toi, i negovite urodi sushto ... Demokratzija batka :) !

Тръмп дето каза, че ги хваща за *утките обвинява друг, че бил "creep" . Дооообре

Еми не е пееерас да казва че ги хваща за .уровете.

Тръмп е голям пич, щом е могъл да седне до този и да му пусне няколко минути гювеч. И пак му отговаря нормално на първия въпрос и след като вижда, че онзи ще го обърне на близане се изнизва незабележимо от интервюто, докато онзи продължава да се мисли за остроумен.

роденият от спукана гума пак влезна...Като те кефи ходи в щатите бе лизачо на гъзове.

Тръмп ми се издигна в очите. А тази млада българска актриса! Просто ужасно. Защо подяволите трябва да говори на български?!

Ти сигурно си от хората които мразят родителите си и гласуват за Борисов....на такъв ми миришеш

Кви родители? Къв Борисов? Къв хой?

прав съм а??

Тънък Ана лен психолог! Как само успя да ме надушиш.

Защото според разбиранията на евреите създали комплота наречен филм срещу Тръмп, това е официалния език на Казахстан. Е кажи сега, не са ли уроди?

че то има много АМЕРИКАНСКИ ФИЛМИ които показват българите а говорим на руски...хмммм.... ФИЛМИ БРАТЛЕ......ФИЛМИИИИИИИИ

Толкова малко ли ти трябва някой да ти се издигне, много са ти ниски критериите!

Саша е велик актьор, който бива възпреман като комик, но това, което прави е антропологично социална сатира, която излага много от проблемите на геополитиката както и социалните причини за това.

Велик колкото Гретето Тунберг - и двамата са с Аспергер. Ама щом е от избраните що да не се подмажем, нали?

пишейки тука на кого се подмазва човека...я кажи

Саша е завършил Оксфорд.

ще се усетиш ти кои са уродите, ама що руча жабетата, за да те спасят от банкрут, та чак и хубавата си щерка им хариза и сега си с внучета-полууродчета?