Бакалов: Политици опитват да купят и преференциален вот

Кандидат-депутати може да се опитат да си купуват преференциален вот на изборите на 5 октомври, съобщи вътрешният министър Йордан Бакалов.

Обратно в новината

Коментари - Бакалов: Политици опитват да купят и преференциален вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се надяваме най$накрая МВР да хване а съдът да вкара в затвора поне 1 купувач.А ми се иска да си свърши работата и да опандизи всички заподозренИ

Дървената мафия е в ръцете на ДПС, правете си изводите.

Казвате, че МВР за пръв път действа превантивно срещу покупко-продажбата на гласове. Може и да се опитате да противодействате, но купуване на гласове ще има на поразия! Банка Антинари ще работи на пълни обороти! Схемите вече са готови, подготовката започна трескаво, списъците на гласоподавателите са налице, финикийските знаци вече сладко шумолят - вие знаете ли? И така ще бъде докато пускащите бюлетините са гласоподаватели, а не данъкоплатци, г-н Бакалов, и вие няма как да не го знаете това?! Всичко останало, което ни съобщавате, г-н Бакалов, е ала-бала заблуда на данъкоплатците, а може би и на селските бабички от третата възраст! Ротациите са чужди на тази категория гласоподаватели, а и нямат общо със задаващите се избори, които отново няма да бъдат справедливи, разбира се! И още нещо, г-н Министре! Полицаите (в болшинството си!) отдавна нямат мотивация и тяхното присъствие на изборите е протоколно, на принципа на Андрей Ляпчев: со кротце, со благо. И как не, когато предишния кабинет на сламения Орешарски и вашия бивш колега Овчев подплатиха добре очакваните избори с измененията на Закона! И децата вече знаят, че няма как да има промени в ръководния съставбез главния секретар Лазаров! През това време правилните назначения се случиха, сега вече са невъзможни подобни назначения, но и полицаите са наясно със случилото се! И как да бъдат мотивирани да работят срещу това позорно, но ширещо се години наред явление! А те не само знаят детайлите на това явление, но и но прекрасно знаят кой и как го организира, кой, как и къде раздава ценните финикийски хартийки. Това стана правило, а не изключение от десетки години!! Г-н Министре! Готов съм да се обзаложа с вас на бутилка шотландска ракия, че това ще се случи,а вие, като малко по-заможен на две! Нямам никакво съмнение, което мога и да докажа, разбира се, както нямам и съмнение във вашата почтеност, г-н Бакалов!

"Най-новата схема, по която работи МВР, е купуване на гласове чрез организиране на кастинги". МВР то ли ги купува, по нова схема?

на нас не ни трябват пари за гласове ние сме истински националисти и всеки истински българин ще гласува за нас е вярно малко по алчни излязохме със таините уговорки с приятелят ни доган но какво да се прави искаме да сме във власþа а да не зснравяме и приятелите ни от русия все пак разберете ние сме си бедна дърява и имаме нужда от финанси за луксозни почивки само срещу условието да изкараме българия от европа но балъци много и това не е проблем затова гласуваите за нас

правото на сеч на дърва се давало само при подмяна на демократичен глас, а наводненията ще бъдат за всички. справедливо е.

Абе гаден седесар,стига си симулирал активност,а посочи конкретни извършители!

8901

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Обаче, законът е врата у поле. Ще минеш през нея ако искаш. Никой не пази вратата. Няма пари за заплата на пазача.

Ти за какво си там ,бе г-н Министър? Писна ми от такива като тебе.Или взимайте мерки за да не се купуват гласове или се махайте .Този купувал,онзи купувал,200 циганина регистрирани на един адрес и нищо. Вие на кого служите? На страната или на продажните и престъпни структури начело с мутри и милиционери.Действай или се махай.

Язека па ша зема дръвата, па ш гласувам за кой требе, за кой сакам бе. Апропо, а сегъчкана, кат съм си зел 2 кубико дръва пролетес, да не доде ДАНС и да ма закопча за тях, а? После, да не рекат- сгрешихме адресо?

И ас искам дайте ми и ще гласувам!

Мръсници! Заменили са свещеното кебапче с някакви си цепеници! Това е подмяна на ценности бе, идиоти!

"Това,...това,...това е моя реплика, трябваше аз да я кажа..."/Looney Tunes/ :))))))))))

Nqma takova ne6to...v darjava kato BG tova nemoje da dse slu4i...:)

Изводи:1. Партийте са престъпни организаций, защото купуват гласаве а това е престъпление. 2. Това купуване на гласове с държавни пари прави всички българи/ данъкоплатци съучасници в престъпление. 3. Незабавно трябва да бъдат спрени дъжавните субсийдий на партийте. Да се издържат само от членски внос.

Стоян, съществителните имена в мн. число не завършват с "й", а с "и". Това са елементарни неща, бе, хора, излагате се. Кой ще вземе на сериозно такъв неграмотен коментар.

аве ани, преди "бе" няма запетаика, какво даваш акул, като и ти си неграмотна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

що не купят хеликоптер на полицията? не мислите ли, че ще вършат много по добра работа? Питам сериозно

Мегленчето Примо(пръмовица) е решила да си го върне на Рамадан Пънев затова, че по идея на Ваньо Мангъла я отлюспиха от Европейската софра!

дпс и юруш имат един електорат - туркофили и бългрофоби. Нормално е да липсват горите на България !

Даването на подаръци не е купуване само ,когато е направено анонимно!

Хаха, теоретично е така, но как е възможно някой да получи подарък анонимно? Ако вие получавате анонимни подаръци, как знаете, че те са за да гласувате за определена партия? Получаването на подкуп също е престъпление...

гласува против себе си. С Намъ и Богъ

Богъ Рубль?

Я отивай да се гръмнеш... стига ЕВТИНА пропаганда, ама НАСИТИНА ЕВТИНА. Евтини са ви плакатчетата, евтини са ви банерите по сайтовете, евтини сте и "членовете" на жалкото подобие на партия "АТАКА". Свършиха ли паричките, а? Използваха ви, избърсаха си гъза с вас и остана само проджаната ви същност... НАЦИОНАЛИСИТИ ЛИ...!?!? ПФААХАХА! Плюя ви на национализма и защитата на нациналните интереси, жалки продажници!

Само да попитам.Даването на подаръци преди избори дали е купуване на "преференциален вот"?

Правото на сеч се добива, едва след "правилното" гласуване!?А, горите на страната и сечта там, са в ръцете на ДПС!?Тяхна привилегия дадена им от комунягите и от избирателите-маймуни, гласуващи за комунягите!?Иначе тия избирателни маймуни са с български имена!?Пълна национална порнография!

комунист ли е "човека" и на дявола ще я даде, само да е крадливо и омазано.

Голяма част от парите ни заваме за мвр,което е длъжно да пази живота,честта и собствеността ни.Благодарение на съвместните усилия на всички управляващи досега мвр не е в състояние да ни оказва тази добре платена от нас услуга.Използват служителите на мвр за какви ли не хрумвания на покварени лица назначени по политически причини,което означава,че договора между нас и тях трябва да се прекрати поради неизправност на едната страна.

свободно копуване на гласове ли пледираш?

Този невзрачен министър е на светлинни години от Цв.Цв. и последвалия го министър комунист Йовчев.Желая му здраве, успех и кураж.Това за дърводобива сигурно е схема от 20 години, ама простите като мене не са се и замисляли че може да има и такава гадост.

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Ще,ще..Но не е достатъчно.Нарочно ще бъде взривен АЕЦ,за да се довършат оцелелите с радиация...А,то пък,това вече е правено.От другарите.

взимай от червените хапчета и се успокой

А на Любимец 15,дори не му се наложи да купува за да победи лидера на ПЕС....Простотията на червените избиратели му дойде ''дюшеш''

Поредната много ама много тъпа теза за кастинги бабичките на 70-90 и неграмотните на кастинг смех , смех и пак смех .(по долу цитирам от заглавието ). Тъпа защото на тези кастинги могат да се явят непознати хора и това да бъде разкрито филмирано и давано по всяка една медия , формата на диалог е меко казано смешна а даването на пари смехотворно . Та ако има някъде такива кастинги кажете да отидем - защо пък не . ЦИТИРАМ : Най-новата схема, по която работи МВР, е купуване на гласове чрез организиране на кастинги. След като се явят на кастинг, на хората им се обяснява, че трябва да гласуват за определена партия или коалиция и им се плаща .

Истински позор за властта е несправянето с всякакви мошеници, не само за купуването на изборите, а и за телефонните измамници. И не само. Такъв цинизъм, като това, министър или прокурор, да заяви (цитирам както един министър преди десетина дни, така и прокурора от сегашния материал): "това е единственият поминък", е нещо нечувано, невиждано и абсолютно неприемливо във всяка нормална държава. Министърът признава, че не може да спре свирепата сеч на българските гори, защото това било единствен поминък в редица райони на страната. Прокурор откровено признава, че измамниците с телефони имат това като единствена прехрана. Друг "герой" от властта декларира, че краденето на жици и железопътни релси е също единствен източник на средства за циганите. Абе, българи, къде живеем ние и какви хора ни управляват??? Къде е Законът, къде е Държавата? Ако това продължава така и занапред, България съвсем скоро ще изчезне от картата на Европа. То, и без друго никой вече не ни иска там.

ТОЯ СЕ ВЗЕ НА МНОГО СЕРИОЗНО-ЩЕ ЛИ,МОЖЕ БИ И Т.Н

Поредния слуга и голям мръсник . Раздадохте ли летните тениски на полицайте вече , защото лятото свърши . С новата инструкция за МВР сътворихте поредната гнусотия и задминахте дори Живковото време ЦИТИРАМ :Нова МВР инструкция позволява да се обискират на практика всички българи? Полицейските органи могат да проверяват личните вещи на лица, както и да извършват проверки в помещения без съгласието на собственика или обитателя или в тяхно отсъствие .Това е записано в инструкция на служебния министър Йордан Бакалов от 26 август.Когато има данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред, полицейските органи могат да проверяват превозни средства. ДОПЪЛВАМ ( свирене с клаксон , говорене на висок тон и т.н ) кораби, въздухоплавателни средства и др. (чл. 5) В подобни случаи се проверяват личните документи на хората в превозните средства, шофьорските книжки, документите за превозвания товар и т.н. Проверката се извършва при неработещ двигателДОПЪЛВАМ (особено на самолет в движение) , пише в инструкцията.

Ами този Мамфред Вебер, с какво право се меси във вътрешните НИ работи ???

А защо не реагирате официално пред турската страна да засиляи контрола по границата, а не умишлено да си затварщ очите.

В секциите в Турция където няма контрол от други партии, или е фиктивен, някой може да взема личните карти на 20-30 които са на работа и да гласува 20-30 пъти.Защо турци с двойно гражданство гласуват за две държави.Има нещо гнило.

Абсолютно съм съгласен с коментара ти , а че има нещо гнило в това то е абсолютен факт .ДПС трябва да се забрани със закон