Груби нарушения в охраната на склада на ВМЗ в Иганово

Районната прокуратура в Карлово е установила груби нарушения и сериозни пропуски в охраната на склада на ВМЗ в с. Иганово след взривовете на 21 март.

Обратно в новината

Коментари - Груби нарушения в охраната на склада на ВМЗ в Иганово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи хващам бай Киро да предизвика взривовете, плащам му там 200 лв за труда и след това отивам с моята фирма да прочистя територията за 1.2 млн. лв. като 99% са ми чиста печалба и ето ви причините за взривовете.

Рибата се разваля откъм главата - обществото отива натам, накъдето го водят управляващите /да не изреждам- политически и икономически абсурди,демографска катастрофа, етнически сблъсъци, осакатено бъдеще, смърт.../...

Пенсионери охранителни стига пенсии на работа

българските новини не подлежат на никакъв коментар, всъщност няма смисъл ! стана ясно, че гeрба ни е вече изкопан(от кой( не)знам !)

Пак не са се разбрали за комисионните. Частна фирма сключва сделката, държавната фирма свършва работата. Всичко е на гърба на данакоплатеца. Доброто е че няма жертви.

Будело недоумение?! А като подписвахте разрешителните не будеше ли недоумение, тия прозорци да не са пораснали преди месец? Конете да не са пасли под маскировъчна мрежа? Тия неща кой ги проверява, кой ги контролира? Кой следи за спазването на разпоредбите за безопасност? Той не е неизвестен, много е известен даже, щото всеки месец се подписва за заплата, нали? И как тъй - имало 500 термобарични гранати, всички са унищожени? Хайде сега някой да ми докаже, че ВСИЧКИ са унищожени. А? А сега си представете, че не са всички, че даже само една от тия гадости не е и е в някое училище? Господа държавни чиновници докато си затваряте очите и си тъпчете джобовете, вероятността да се събудите една сутрин с такава чудесия в задника расте. Лошо само, че покрай вашата черга ще иде и нашата.

Това е супер охрана - едните си тръгват по-рано, а другите идват по късно. Дори овчарите не оставят стадото само.... И всичките взимат заплати, за да охраняват.....

Всичко разбрахме! Гърмежи - има! Виновни - няма! Частната "почистваща" фирма - ще облажи тумбака! Някой по държавната верижка - ще сподели облажването! ... Кой таковал-таковал - склада гръмна, кака се ожени...

трябва се яде, нека да гърми.

Та да ви кажатози завод-комбинат по бремето на бай ви Тошо даваше годишна продукция колкото сега цялата плява на модерната ви държава не може да да произведе за 10 години.!!! Политиците виждат ли че днес на пазара няма и маруля бе??И как да има като чукундури си развяват шлиферите по слугинажните телевизии? Но да се върнем на пропуските за охраната на такива обекти въпреки наличието на ДАНСОВЕ,МАНСОВЕ,ПРОКУРАТУРИ,КЛАТИКУРИ и т.н И КЪДЕ СА НА ОНЯ ТЕФТЕРИТЕ НА Б.БОНЕВ папките.Няма ли този специален обект план за охрана утвърден от съответната инстанция и приложен за изпълнение????? Едно време вказармитеи не само там ако станеше произшествие го отнасяха нагорепо етажите а сега нивото на отговорност се свлича до кандидат чистаката която чака назначение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Може пък аз да съм го охранявал? Помни ли човек? Издънки съм правил многократно и подчинените ми новобранци също /Аз 1 на месец ,те по 2 на ден/ Ама два взрива в караулнота няма да допусна, нищо че съм само младши.. И някой щеше да си го отнесе... По справедливост щеше да се търчи, копае и пълзи "До хоризонта и обратно"! Това е разликата - не съм бил аз.

ТОВА Е ДИВЕРСИЯ НА РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ. СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА!

така и си помислих. у нас за съжаление се работи с узлючително зюанижени стандарти и почти никакъв контрол. но мизерията и обезлюдяването до това водят.

Груби нарушения в охраната на склада на ВМЗ в Иганово Целият 25-годишен преход е едно грубо нарушение в "охраната " на обществения интерес. От статията за пореден път разбираме , че държавата се е разпаднала напълно, и само подобни "взривове" ни напомнят , от време навреме , че е имало такава.

Днес, до този момент, няма нито една новина за успехите на Велика Евразия. Как може? Ние Евразийска колония ли сме или какво?

pompai

Каква е тази държавица мизерна които я управляват мафиоти. Защо няма в такива предприятия видео наблюдения на целия периметър и сървъра който записва да е минимум на 2 км. и тогава ще спрат загадките?

Пълно безхаберие, а иначе реват за заплати!

А ти помисли малко със това,което е между ушите ти! Хората,които произвеждат ли трябва и да охраняват? И то за мизерни възнаграждения... Щото доброто възнаграждение е по големите градове... И правителствата и партиите ги е страх от безредици във столицата.Затова и поддържат висок стандарт,много различен от този във провинцията!