Нападение срещу джамия и конгресен център в Дрезден

Две взривни устройства са избухнали снощи пред джамия и международен конгресен център в германския град Дрезден. Засилени мерките за сигурност около джамиите.

Обратно в новината

Коментари - Нападение срещу джамия и конгресен център в Дрезден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към подобия на човеци, гнусни миризливи, уроди, убиващи жените с камъни, за които жената не е човек, а е по-долу и от добитък, застинали в средновековието, с чийто норми шариатски една клечка не може да се произведе, какво друго отношение да има? Мога и още да изброявам за "недоумяващите" като тебе. Ама знам, че трябва да изкараш за животоспасяващата баница днеска, тъй че дерзай с простотиите си трол малоумен.

Когато патриотизма и лшбовта към родината ( колкото и изтъркан да е този израз) се обявяват за ксенофобия - нещо не е наред. Как да се държиш с натрапници, дошли на земята ти, че и построили си джамия отгоре на всичко?!

loyola

разбира се, сега ще хванат Маринус Ван дер Любе и той ще ги издаде всички виновни в заговора. после ще ги арестуват съвсем основателно и нещата ще се оправят. Колкото до тези, дето говорят срещу идил - още е политически некоректно да се обявяват на висок глас за врагове, поне не и докато не свалят Асад.

Не случайно се наричаш Лойола.. тъпотии и несвързани неща - ама да кажеш нещо.

Дрезден се е превърнал в един тумор от времето на мракобесния СССР! Меркел която би трябвало да познава източна Германия, наля допълнително масло в огъня ! Парадоксът е ,че бившите комунисти от ГДР, стават национал социалисти!Това доказва ,че комунизма и нацизма са еднакво гнусни системи!

Болка ти е, че не можеш да сложиш на всички чалми ли?

мюсюлманите се множат като хлебарки и ползата от тях е горе-долу същата, произвеждат само лайна

Бог знае докога ще вилнеят тези изроди, но като се свърши търпението на бял човек ще започне страшно меле и с мюсюлманите ще има ткава саморазправа, че кървави сълзи ще пролеят. Една жива чалма няма да излезе от Европа. Да не се наложи пак да спасяваме нашенските мюсюлмани, както навремето спасихме нашите евреи, а те за благодарност вижте какво ни сервират.

Отръка : - Къде Бе Основната област/район/град дето Вовката Е вербувал ?!

я вербувал, я него са го вербували, факт е че първия си милион печели с продажби на Запада на изключително скъпи метали абсолютно забранени за износ от СССР... от тогава му е останал навика да трови жертвите си с плутоний

Задължен !

Цена одного килограмма плутония-238 составляет примерно 1 млн долларов США[7]

Всяко нещо с времето си, били са евреи, юдеи, римляни, християни, ами настават нови времена ...

да и ние бяхме някога роби на мюсюлманите ама дойде време и се освободихме, а сега трябва да внимаваме тази човеконенавистна религия да не замърсява съзнанието на хората в модерните секуларизирани държави на Европа

Смаилчо, турците и те бяха.

Нищо им няма! Сценаристите от ЦРУ отново не се справиха!

По-скоро кремълското ботоксово жуже дриска из EU, но се чудя кога ще им кипне и ще му нахлузят кофа с лайна на грозната муцуна

Време е да спрат варварските нападения срещу цивилизованите ни храмове.

може да има между цивилизацията и средновековието в което живее мюсюлманина............впрочем имате развитие.Преди месец Саудитска Арабия обяви: Жените са млекопитаещи и затова имат същите права като животните..................ашкослум...аферим

не му обръщаи внимание на Исмаил, той всъщност е циганин хомосексуалист от обкръжението Азис, но в момента го ебе хожата от Люлин

Храмовете ви са дивашки, разсадници на тероризъм и сборно място на убийци. Ти по рано беше Мелиха, нали ?

Аматьори...

някои се съмняват в ердоган - и аз съм склонен да вярвам...тоиги умее тия неща, както с този пуч! сеаг исламитата ще се пишат жертви и ще са още по-нахални. подозренято ми е малко като фантазия, но...кои знае?

Не се заблуждавайте хора. Това е провокация с пропагандна цел. Потърсете с Гугъл статията Реална терористична атака или False flag в Дрезден? Ми там на снимките се вижда - гръмнала бомбата, а на 1 м от нея процорците цели, вратата също изобщо не е пострадала - само е горяло и от дима се е поопушило... Сега имат нов повод за пропаганда и да гонят официално "ксенофоби, крайнодесни расисти, нацисти" и т.н. - т.е. тези, коио дори на сантиметър са мръднали в страни от политиката на управляващите... Това и по комунистическо не го е имало.

Интересно! Когато някой с мачете крещи "Аллаху акбар" и сече невинни минувачи на трамвайна спирка (Париж) полицията по 2-3 месеца "изяснява" и "установява" подбудите, обаче когато взривът е пред джамия и още не се е разнесъл димът от бомбата, същата полиция вече предполага, "че извършителите са действали, водени от ксенофобски подбуди"! Нещо, като че ли европейците започват да ставан "нежелани" в собствените си страни от собствените си правителства??? Ами, че кой ще плаща данъците и средствата за социалните програми, хранещи и подслоняващи "правоверните", а?

САМО ТАКА

Щом никой не е пострадал, значи бомбите са поставени от мюсюлмани, за да си издействат още привилегии....

+++...+++...+ !

Браво. Германски ПАТРИОТИ са гърмяли по Нашествениците- араби !!! Трябва и в България да започне същото.

Жалко,Германия се връща там, където трябваше да си тръгне отпреди повече от 80 години.Жалко, много жалко.Но при тези бежанци и т.н..........

Те в Дрезден добре правят. Но да видим българските овце. Никой не се помръдва в България. Няколко вяли протеста не се смятат. Задръстен народ, залупен народ, страхлив народ са българите. Затова и живеят зле. Чакат някой друг да им свърши работата. Когато има празник по 100 хил коли тръгват за Гърция, когато е за народно дело ги мързи. Къде са лидерите на Атака, ВМРО, Патриотичен фронт да поведат хората на митинг против нелегалните пришълци? Тези лидери са само за да взимат субсидии от държавата(от данъците ни). Срам ме е че съм българин. Освен сам да отида пред НС с един плакат против новодошлите но ще ме изкарат луд.

Айде ако идеш пред НС да се потръшкаш малко, в знак на солидарност, като се върна от гърция ще те черпя 2-3 бири.

Навремето, при социализма, момчетата се забавлявахме точно като правехме и гърмяхме такива бомбички. Миниум и бял бронз. Особено около нова година ставаше канонада. Всички стени бяха опушени.

Сериозно?И гърми?За да стане както трябва се добавя червен фосфор. Ама който не е внимавал с химията от средното образование ,така става.

Идиот! Май тоно ти си спал в часовете по химия... Или си ходил да пушиш в кенефа, или да цомбиш женки... Никакъв фосфор не се слага! Прочети за "алуминотермия" - метален оксид (в случая оловен) и алуминиева пудра... Слагат се само 3-4 камъчета в сместа - та при удара като се стъркат да дадат искра. Всичко се стяга добре с изолирбанд.

В Дрезден не само имало джамия, ами и били джамии?! Боже, Божеее, до какво ни докара безгръбначието ... Интересно, ако някой преди 26 години беше казал на дрезденчани, че в града им ще изникнат джамии, как щяха да реагират?

Кичо

Виц : говорят си 2 мюслита виж какви хубави джамии има тук а бабка германка минаваща край тях казва ...А то тук и синагоги имаше едно време...

Германците, въпреки 70-годишната американска окупация и политкоректна кастрация на чувството им за национална идентичност все още показват признаци на живот. Радвам се!

не знаеш ли, че Дрезден беше в руската окупационна зона, наречена ГДР???????

Там е работата, че "БЕШЕ". А сега цяла Германия Е под американска окупация. Седемдесет и една години вече.

Това е резултат от хибридната война на путлер. Промива мозъците на простите комунисти и те му се връзват и правят простотии.

Е, ти сега, наистина ли очакваш, някой да ти се върже на простотията!?

Не е Путлер а Путkин! С представител в ООН - Чуркин

Господа, не виждаме в текста за пострадавши от нападенията. Вероятно е, да е нямало нападение на ксенофоби, а да е имало автоатентати на ксенолюби. Най-вероятно е евровластите, чиято власт се клати и политика, т.е. управление, пропада, да са организирала лъженападения без жертви. Лошото е, че най-вероятно ще ги повтори със жертви. За убедителност... Юа убедителност очаквайте и речи от папата за защита на нашествениците - н"бежанци", но с цел развръзване на ръцете на съсипващата Европа евроуправа. Очаквайте още.

НЕ НА КСЕНОФОБИЯТА - Осъзнайте се, вместо да помогнем на страдащите, ние се дистанцираме от тях. Кое е по-правилно, да се помогне на бедстващо младо семейство и то да се интегрира и да работи, или да се дават пари за пенсионери построили комунизма?

Защо не направиш един протест , за да ви видим теб и боклуците около теб?

Господа, "мислещият" провокира с текста си и провокацията му заслужава минусите Ви. Щом провокира - провокатор е. И да е по недомислие на "мислищия". Провокаторите не са за одобрение, нали...

Може ли да уточним - кои са страдащите?

Кичо

Атеб кой ще те интегрира към мислещите айде пенсиите на родителите ти към орките....

Най-правилното е субекти като Вас да се гощават по бързата процедура с по едни 9мм в тила ( което струва 50 стотинки) и да се приключва.

БЕЗМОЗЪЧНИТЕ не могат ДА МИСЛЯТ! ХАУ!

Така се прави, когато се цели хаос - стреля се и по двете страни. Така беше и на майдана в Украйна, и в Либия, и в Египет... Отработена технология.

С желание бихме се включили в митинги и протести срещу приматите живеещи тук на гърба ни. Защо някоя от родолюбивите организации не организира такъв митинг? Или са само по приказките? От тях трябва да излезе организацията но май се боят. А виж какво правят в Германия и Австрия !

Патриота В. Сидеров се покри. А именно той трябва да организира.

организирате да протестирате срещу туземните рашистки олигарси-грабители: златеви, гергови, василеви, велчеви, баневи, арабаджиеви, пеефски, доневи, дионисиеви, цеко миневи, божкови, домусчиеви, маджови, спас русеви,..., и още куп подобни същества ???

Когато талибите взривяват бомби в Европа дали е ксенофобия? --- Ксенофобия (от гръцки: ξένος непознат, чужденец и φόβος боязън, страх) означава постоянна, подчертана ненавист, страх или враждебност спрямо чужди неща, обикновено хора, но също така и приемани за чужди културни единици артефакти, идеи и др. Ксенофобията е свързана с възприемане на чуждите (непознатите) като неразбираеми и поради това опасни и враждебни. Макар понятието да е широко застъпено в политическата и медийна реторика, както и в науката, концептуално то няма добре устроена теоретична база ---

Тогава е демокрация. Питай ФАЩ, ако на мен не ми вярваш. Все пак те създадоха и обучиха джихадистите.

Ислямистките бомби са толерантни. Те са в резултат на депресията, които получават горките бежанци, жертви на войната. Депресират се, понеже не всички германки и германци са достатъчно толерантни, че да дават да ги еват, когато на бежанците им е кеф. И после с 2000евро на месец кое по-напред.

Тъпо написано...Врта изкорубена...Анганжирани цели 50 служители на реда ...Хм за един Дрезден 50 полицай май са малко

Гръмнала бомбата и счупила стъкло... Еееех какви бомби имаше навремето.Цели църкви събаряха...

До всички,които не знаят две важни обстоятелства:1.В Германия кма 305 американски бази 2.В Германия има 43 000 американски войници. Така,че НЕ МИСЛЕТЕ,че на немците им е лесно...

А сега ни напомнете колко са базите, въоръженията и числеността на германската армия. И защо те не пречат на нашествието на бежанците.

Ja, Jaaaaa ! Noch einmal !

Скоро в Европа ще потече арабска кръв... Трети закон на Нютон: "Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие."!

Скоро Европа ще е в кръв, дим и разрушения. В САЩ ще потриват доволно ръце.

Хахах тия са егати и дилетантите! Мюслитата се помъчиха да вкарат малко интрига тука с тоя атентат. Заложили една бомба в конгресният център за да изтрепят сума ти невинни данъкоплатци и още една пред празна джамия. Така хем ще ударим с първата една камара неверници, а чрез другата ще припишем цялата работа на нацистите и всичко е топ. Много козе сирене имате да изядето докато стигнете ЦРУ или МОСАД в организирането на такива атентати с двойна цел ;)

знаех си духът на чичо е жив,остава само завършекът на завета му!

Путин, той е

Принципа на махалото. След канцлер като Меркел е твърде вероятно да дойде канцлер като Хитлер.Трудно е да се спре това люшкане на Германия.Жалко е , че от това страдаме цяла Европа.

Ще пише глупости т.е. неточности. Този ден е НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА ФРГ . ЯСНО? 3. Oktober 2016: Tag der Deutschen Einheit (bundesweiter, gesetzlicher Feiertag) А не само тържества за нещо.

Дрезден (най-вече) и Лайпциг са градовете в Германия, където най-много ценят расата си. там процъфтяват нацистите, които по принцип са си много добри хора, но еврогейците не го осъзнават. феновете на Динамо Дрезден са най-върлите в страната. дербитата м/у Динамо Дрезден и Локомотиве Лайпциг надминават Партизан-Звезда и Бока-Ривър Плейт. на 100 фена и 3000 милиционера са им малко на тия. ето защо няма нищо изненадващо, че са опушили една джамия. лично аз ги подкрепям, а вие?

Аз не ги подкрепям! Най-опасното явление за световния мир е религиозната вражда. Докато има религии, така ще е.

Предположението, че са "ксенафоби" е оправдано, защото, ако бяха джихадисти, щеше да има жертви. Сто на сто. А сега, целта е била сто на сто да няма човешки жертви.

Не бих се учудил да са го инсценирали. Допитали са се до братята си от Франция които редовно поставят подобни постановки. Дори и в аграсията си ислямът винаги се опитва да се изкара жертва!

Щом няма пострадали,сами са си направили атентата? Ердоган сам си направи ПУЧА?

Скоро бях в Дрезден - не му ходят тия черниляци ! От мене +1

Браво !!!

ко' значи "изкорубен"? т'ва на български ли е?

Български - да, книжовен български - не. Въпросът е имат ли място некнижовни думи в сериозната журналистика?

Изкорубен е книжовна дума.

Паразитите ще бъдат прогонени от Европа, но защо трябвАше да бъдат пускани и толкова средства да бъдат пръснати за тях. Само идиоти могст да мислят, че тези примати могат да се интегрират с хора, които са няколко века по напред в цивилизацията от тях. А ако боко тиквата и неговата клика мислят да заселват тези изроди по България, ще ги изтребим до корен.

Та как ще ги изгониш ? Бихте ли споделили ?

Левски на теб ли ти е зашлевил плесницата?

Това е добре. Много, много добре.

Даже отлично!

Защо не казахте че в близост има и стадион, побиращ 150 000 зрители и пазача Ахмед е работел по въпроса за деветото си чаве с Айшето.