ВСС не образува дисциплинарно производство срещу Янева

ВСС отказа да образува дисциплинарно производство срещу бившия председател на Софийския градски съд Владимира Янева за разработката "Червеи".

Обратно в новината

Коментари - ВСС не образува дисциплинарно производство срещу Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ Р Е Ш И: 34.1. КОМАНДИРОВА в Съединените американски щати, за периода 12 24 април, по покана на Фондация Америка за България, следните членове на Висшия съдебен съвет: - Соня Найденова представляващ ВСС и председател на комисия Международна дейност; - Галина Карагьозова член на ВСС и член на комисия Професионална етика и превенция на корупцията; - Елка Атанасова член на ВСС и член на комисия Професионална квалификация, информационни технологии и статистика; - Калин Калпакчиев член на ВСС и председател на комисия Анализ и отчитане степента на натовареност на органите на съдебната власт; - Камен Иванов член на ВСС и член на комисия Бюджет и финанси; - Магдалена Лазарова член на ВСС и председател на комисия Публична комуникация; - Милка Итова член на ВСС и председател на Комисия по предложенията и атестирането на съдии, прокурори и следователи; - Юлия Ковачева член на ВСС и член на Комисия по дисциплинарните производства. 34.2. Пътните разходи, разходите за преводач, както и разходите за нощувки са за сметка на Фондация Америка за България. Пътуването ще се извърши със самолет. И тия ще ми раздават "справедливо" и "независимо" правосъдие.

А за мАсква,кого командироват?Долен Продажников и сие,ли?!

гарван гарвану око не вади,целият всс е корумпиран.

трябва да открият дисциплинарно производство срещу ВСС

Как точно им казваха на тези номера? Древно-професийни ли беше... Нещо такова ще да е.

Та на всички е ясно ,че ВСС е червено гнездо на оси,работещо против интересите на България и народа и!ВСС трябва да бъде разтурен и съден,както става и в Румъния!Никаква милост към червените родкупни търтеи!

Докато не се измете тази цялата свлоч от НС никакви реформи и никаква оправия няма да има в България.Борисов-2 показа,че е най-корумпираното и разгащено правителство до сега.Назначават се министри без нужния ценз и знания а по усмотрения дали ще изпълнява повелята на мафията.Шири се безнаказана престъпност по върховете ето Вл.Янева за втори път е уличена в престъпление и е пусната на свобода.

НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ,ТЕ ГИ ПУСКАТ!! КРИЛАТАТА ФРАЗА НА БИВШИЯ ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ.ИСКАМ СЕГА ДА ГО ПОПИТАМ КОЙ ГИ ПУСКА НАЛИ Е МИНИСТЪР СЕГА И Е ЗАПОЗНАТ С "КОЙ"ДА КАЖЕ ИМЕТО НА ТОЯ КОЙТО ГИ ПУСКА НА СВОБОДА

той не може да назаначава ВВС бе глупако, не разбра ли ???

Половината от ВСС и четиримата въздържали се доказатха че са банда от престъпна група +Янева.

Абе толкое ли сме тъпи... д абяхме внесли малко прокурори с правомощия от Румъния да им разгони фамилията на нашите изроди в управлението на държавата и депутатите, но нали затова всичко у нас е в батака, за да могат да крадат безнаказано....

НАЛИ Е ПРЕДЛОЖЕНА ОТ ТЕРСИТ- ЦЕЦО ТИКВАГА, КОЙ ЩЕ Я ПИПНЕ?

грифа за секретност има право по закона за класифицираната информация да го премахне. Ха сега де. Ами направете го, и развалете пътуването на продажните съдии за сметка на фондация . Просто да се изповръщаш

Защо няма изискване членовете на ВСС да имат достъп до класифицирана информация?!? Явно защото не могат да минат проучването, сигурно са бъкани с компрометирана биография. КОЛКО УДОБНО ОБЯСНЕНИЕ, моля ви се, щото нямали достъп не могат да разгледат обстоятелство свързано с незаконно подслушване, което законът определя като престъпление! И какво е нивото на секретност?! Защто за когато класифицираната информация е "за служебно ползване" то тогава грифът се снема на 6 месеца. Кога е определена разработката за "класифицирана информация", кога и кой е сложен грифа и има ли това отношение към започналото обсъждане на поведенията на тази съдийка?! Много въпроси и все за г-н Цацаров. Моля ДАНС все пак да вземе отношение по тези въпроси, кога и кой е сложил грифа и какъв е той! Бе много добре са се уредили съдиите, не мислите ли?!

Е, за това няма да я стигнем Румъния. Гарван, гарвано око вади ли?! Как да образуват дисциплинарно производство, като много от тази гилдия са се посрали, като Янева, до уши.

d4

и да допълня- когато правораздаването се превърне в политика, сметки, сценарии, оневиняване на едни за сметка на други и лично облагодетелстване, държавата се превръща в джунгла. примери от последните дни - колкото искате. хубава вечер!

d4

значи нещо не ми стана ясно... контролирания има достъп до гриф"строго секретно", а контролиращия го няма. нещо не ми се връзва далаверата... накрая да не излезе, че Янева контролира ВСС. не бих се очудил.

Кога и КАК да образуват дело!?!?? 8 от ВСС отиват в САЩ за сметка на "Америка за Б-я"- за 12 дни

Пазете,пазете си задниците,ама рано или късно ще играят и по тях...тоягите!!!

скапан мафоитски съд,осъжда само кокошкари

Хубаво е да има и от малцинствата хора, като Владимира Янева.

"смуглата" от снимката с какво е озлобила спонсорите на "тиквоний,й й й "

Явно ще трябва да следваме почина на Румъния,като започнем от ВСС!Там цари тотална корупция и всъщност съдебната система е циментирана и не действа,или ако произтече някакъв акт,то той е в защита на едрата престъпност и на олигархията!Това означава,че в България съдебната система не функционира,а е само крило,под което да се прикатае мафията!Но иде Видьов ден и ще почнем да копираме румънците!Те тогава ще се напълнят затворите с правници-магистрати,да не си мислят,че са недосегаеми!

АМА НИЕ ТОВА СИ ГО ЗНАЕХМЕ, ДА НЕ СМЕ ГЛУПАЦИ. ТА ТЯ ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ ПРИТЕСНЕНА. СЕГА ЩЕ ГИ ОСЪДИ, ЧЕ СА И ПРИЧИНИЛИ МОРАЛНИ ЩЕТИ. АМА НИЕ СМЕ БОГАТИ И ЩЕ ПЛАТИМ! ЧЕСТИТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!! УРААА!

Всички власти ,съдебна изпълнителна /на простия/ и законодателна/пак негова/ ,ни правят на луди!Но скоро май ще играе нагайката!

ВСС не образува дисциплинарно производство срещу Янева Крайно време е да се образува дисциплинарно производство срещу самата съдебна система, а не политиците да си "чешат" езиците по медиите. Виждаме че Румъния го направи.

заблуждавате, че ще жертват някой от гилдията, за да угодят на плебса. Съдиите се считат за недосегаеми и не смятат да се подчиняват на простолюдието. Реформа ще има, ама друг път.

Янева вече не е ли освободена от поста и не е ли уволнена?

ЗАЩО НЕ ЗАПОЧВА ТАЗИ ДЪЛГООЧАКВАНА РЕФОРМА И не се премахне тази институция ВСС - политбюро ,гнили ябълки съсипващи България ????? Трябва тотална структурна промяна като в Румъния !

Знаеш ли какво означава съдебна реформа? Пробвай да се осведомиш, като задълбочиш знанията си по въпроса. По някое време неминуемо ще поискаш да узнаеш нещо по- конкретно, но лесно няма да получиш отговор. Все пак опитай да си задълбочиш знанията по въпроса със съдебната реформа.

Това, че съдии правят престъпление, било секретна информация!

"Гарван, гарвану око не вади!" И едните и другите са "един дол дренки"!

Много удобно, слагш гриф "секретно" и си правш, каквото искаш. Никой не пита, ЗАЩО е секретно? ОСТАВКА НА ВСС!

Ей това й е хубавото на Съдебната система - когато иска е напълно независима. В смисъл - дреме й.

Ами Съдебната ни система е в перманентна дрямка, в смисъл постоянно е "независима".