ВСС обсъди Доклада на ЕК, но не набеляза мерки

Висшият съдебен съвет обсъди Доклада на ЕК, но остави за следващата седмица приемането на мерки.

Обратно в новината

Коментари - ВСС обсъди Доклада на ЕК, но не набеляза мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко ще се реши когато цацата и дружките му подлоги на управляващите се изметът от правораздавателната система, но няма как да стане с хора БЕЗ достойнсво, алчни и надупени зер властта им дава стабилност в лично отношение която стабилност е НЕдопустима за обикновенните хора,,

ВСС, съдии и прокурори не могат сами да се реформират. Те всички са обвързани по някакъв начин помежду си с мафиоти и престъпни бизнесмени. Много от тях са избрани да защитават престъпниците и всички са навързани като "свински черва". Избора на всички членове на ВСС, съдии и прокурори трябва да стане с Комисия назначена от Европейския съюз, а Главен прокурор и председател на ВКС и АС да се избират с референдум...

Как да вземат мерки като знаят ,че единствената разумна мярка е да си ходят.

Ясно е, че правосъдието става все по- зависимо от едрия капитал, а въвеждането в съвета на неправителствени организации показва, че властта в съвета се "раздърпва като баница". Никой от тези няма право да участва в заседанията на ВСС- само присъствието му е нарушение! Но щом Лозан Панов се изхвърли като сватбар на песен на Иги Поп изглежда всичко може. Може, ама не може и не е законно. Лозан Панов като Г.Колев- смешни до полудяване.

у нас мафията си има глав(д)ен прокурор ,който трябва да храни поне десет пъти на ден ! пък вие си приказвайте , колкото си искате за реформи и реформички ...

Темида е сляпа. Как да забележи мерки?

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТЕМИДА МОЖЕ ДА Е СЛЯПА,НО НЕ Е ГЛУХА.

Ааа, лъжете се! Набелязал е мерки и то какви! Ще продължават в същия дух!

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НЕЗАВИСИМАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА.НЕ СТИГТ ОПИТИТЕ ЗА НАМЕСА ОТ НАШИ А СЕГА И ОТ ЧУЖДИ.

Точно това е проблема, съдебната система не е ВАША собственост, а ОБЩА национална институция! Вие я използвате за геноцид над българите, а който говори против нея е национален враг, така ли?

ТИ ИРОНИЯ НЕ УСЕЩАШ ЛИ?

Корупцията е прояла всички слоеве на държавните институции най-вече съд и прокуратура а тия изме*и се правят на важни . Егати безкруполните наглеци.

ДОКАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ЗАРАБОТИ НЯМА УПРАВИЯ,АМА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ЗАТВОРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ И 1ЛВ ЗА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ

ЧEНАЛОВА КАЗВА ИСТИНАТА ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ СЕ НАХВЪРЛЯТ ВЪРХУ НЕЯ,ВМЕСТО ДА СИ ДАВАТ ОСТАВКИТЕ

В България намя съд и прокуратура! И сме единствената такава държава в света!!! Тук е царството на безнаказаността и престъпниците,царството на корупцията!Тези ,които наричат себе си съдии и прокурори са корумпирани до мозъка на костите си,демек са чисти престъпници!!!

Е много ги мързи тия

как Гарваните да си извадят Очите. Ееее, няма как! Мръсниците гадни! Имало "свестни съдии"???? Де ги, братяяя????

И нещо съвсем сериозно, въобще не ми е приятно да си играят игрички с мен. Особено хора с претенции .

EK, направо им е казала, че цялата "ябълкова градина е гнила" и, и трябва брадва,.. и ново засаждане с неопорочени фиданки!! ;))

Българския съд,ВСС,съдии(има свестни все пак),прокуратура носят главната вина за беззаконието и престъпноста ширещи се в България които пречат да станем свестна държава.

Оставка