Пролетта идва от сряда, 20 градуса през уикенда

В следващите дни над страната ще се установи пролетно време, като максималните температури ще се повишат до 20 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Пролетта идва от сряда, 20 градуса през уикенда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко! Мразя жегите-еееееееее.......

Аз пък мразя студа ,както и повечето нормални хора ... Ти сигурно си егати моржа ....Искаме си лятотоооооооооооооооо

Пролет вече е, а на мен ми се е..

Пасе!:)

Пролетта дойде...Време е птиците да отлитат на Запад..

Макар и студена ,зимата е за предпочитене пред комунистите!Виж те не се траят!И главният интригант на Републиката-Гоце крадецо!

зимата си отива дано и боко да си отиде!!!

НАЙ- ПОСЛЕ .СТИГА ЗИМААААААА.

Някои оцеляхме през тази сурова зима.Въпреки, че нашите олигарси ни оглозгаха до кокал, сега и него ръфат, със златните яйца и горива!Но скоро и техните потоци ще спрат, защото ние бедните нямаме нищо!

Честито на всички оцеляли и тази зима спанака тръгна копривата няма да закъснее така че които твърдо е решил да им живее сще една година да вади бурканите

пролетта идва,мизерията се задълбочава,държавата фалира!!

Пролетта идва и с високите спекулативни цени на онова, без което българинът-африканец не може. Понеже видяха, че нямаме вече жилища, не купуваме луксозни неща, ходим с дрехи втора употреба от мъртъвци, не ядем филета и нямаме лъскави нови возила, решиха да ни вземат хляба с надути цени.. Да спрат яйцата, да направят олиото два пъти по-скъпо от европейското, да вдигнат горивата, отоплението, тока, лекарствата - основата на нашето съществуване. Да вземат парите на децата ни, да се държат като квартални мутри, каквито са си, че и да бият, понеже си остават милиционери. Няма да мине без плащане на улицата, с павета.

Пролетта идва като по учебник - таман в края на март. Точно както ви обещах по време на големия януарски и февруарски бахър. Да ви припомня - лятото ще е жежко, дано повечето от вас успеят да отидат на море за няколко седмици.