Валежите постепенно ще спрат в цялата страна

Дъждовете постепенно ще спрат в цялата страна, като през нощта интензивни валежи ще има само в югоизточните райони на страната.

Обратно в новината

Коментари - Валежите постепенно ще спрат в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано мен не ме интересува кога ще спре да вали навън. Истинският дъжд, даже буря, в България в момента е в политиката! И това го знае прекрасно всеки бългрски гражданин, но както казах веднага след завръщането си от Америка (където живях 15 години!): вие българите не сте свикнали да си казвате истината в очите! И днес това се повтаря същото: всеки говори затова дали валяло навън, а всеки иска да говори за бурите и дъждовете в политиката! Е, ами дами и господа (другари и другарки за да няма дискриминирани), докато не се седне на една маса и не се проведе един истински обществен, политически диалог, то излизане от кризата няма. Положението ще си остане, както го казвахме в Америка "very bad to poor". И затова никой зад океана няма да ни уважава и няма да знае къде се намираме! Не са виновни американците, че виждат само Америка. Виновен е целият останал свят, че не прави необходимото Америка да се сети, че има и нещо извън нея! Не мислите ли? Защото аз мисля! И, повярвайте ми, в Америка всички ние мислим, но аз продължавам да мисля макар и да се намирам тук в България! Затова, ще помоля новинарите, като пишете новини, недейте да замазвате политиката с метеорологичното време. Ясно е, че всеки иска политически диалог, касаещ бурите по високите етажи на властта! Ами да си го направим, защото не е сигурно дали Обама ще може да дойде и тук в близко бъдеще, за да ни го направи! И след много усилия и най-вече след като свикнем да си казваме истината в очите, ние ще можем да се наречем демократи! А за да се наречем американски демократи, трябва да минат, ооо повярвайте ми много десетилетия!

сигурно путин ви е пратил хубаво време, да е жив и здрав

Валежите може и да спрат, но идиотите ще са си все там и ще си гласуват за съсела, мутрата, бея, злодея, бифтека, пръмовица и т.н. До следващите порои

За първи път в историята на човечеството през есенно-зимния сезон няма да вали дъжд! Много е неудобно, наистина, още повече преди избори ! А след тях- и потоп !

добра новина, дай Боже!

Валежите постепенно ще спрат в цялата страна Давещите се вече спокойно могат да си поемат дъх.