През март - по-студено от обикновено, ще вали по-малко

Очаква се средната месечна температура през март да бъде около и под нормата. Това съобщиха от НИМХ-БАН, на който се позова БТА. Най-ниските минимални температури ще бъдат между минус 8 и минус 3, най-високите - между 17 и 22 градуса.

Обратно в новината

Коментари - През март - по-студено от обикновено, ще вали по-малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това съобщиха от НИМХ-БАН, отдела за прогнози на времето към Топлофикация.

А-а, разбрахме! На едни места ще вали, а на други не, през определени дни.

Айде стига сте се пенили. Вината не е на БАН - ти винаги са казвали, че дългосрочните прогнози изобщо не се сигурни и рискът от грешка е огромен. Месечната прогноза е нищо повече от една обща насока, но тя няма как да е прецизна. Затова, ако мрънкате, мрънкайте срещу медиите, че ни занимават с глупости като публикуват такива неща.

А на кого да вината? На бай Пешо баняджията ли? Когато не знаеш нещо си мълчи. А когато сгрешиш, бъди така любезен да се извиниш. Когато някой "учен" от БАН се опитва да се прави на много важен се изтъква колко голям професионалист е той. А всъщност е гола вода. Така че "академиците" да си помислят що е то БАН и има ли той почва у нас. Тия от института по история ан БКП ще им обяснят какво съм искал да ги питам. А дотогава най-добре да не се правят на незаменими - включително и в НИХМ. Ако и т.н. "археолози" са такива "професионалисти" - язък за огромните суми дето им даде ББ.

Язък "за огромните суми дето им даде ББ". Язък за Бойко Борисов и неговите помияри. Заради едни "кирливи" бонуси, съсипаха светлият образ на "свети бойко". С ГЕРБ, до ГРОБ!

Писна ни от зимаааа . Искаме топло .

на майорка,ние от 2 седмици сме на плаж,много е жега

С удоволдствие .Обичам страни като Испания .

Чета и се чудя , толкова ли съм затъпяла ,че нищо не разбрах ....

Супер прогноза, накратко: температурите ще са между минус 8 и плюс 22. Ще вали когато и където си иска. Я погледнете предварителната прогноза на същите тия старци за Февруари: По-топло от обичайното и с по-малко валежи. Напълно се оправда - направо щяхме да изпукаме от жега и едно сухо, сухо

И какво излиза - март месец времето ще е ... мартенско !!! Това и аз можех да го прогнозирам!

От това което чета разбрах че целият месец ще вали, но валежите ще бъдат по-малко от обичайното. Ще вали тук-таме, но без да се знае точно къде и кога. Браво! Аферим, мапалах, като би казал великият хидроенергетик Доган. В БАН наистина са големи "учени". Всъщност, ако можеше да работи на компютър дядо ви от село би огъл да напише приблизително същото. Прав е министър Дянков да им реже парите - и без това от талкива "прогнози" ползата клони към нула. Към абсолютната нула.

И какво сега? Едно КаГеБенце ще ми критикува метереологичната политика. Я по-добре погледни в прогнозите за магнитните бури, щото тези малоумници като КГБ съм решил да ги "издухам" в дните между 12 - 21 декември. Хайде със здраве! Яжте, пийте и си носете новите дрехи, за да не Ви "измета" от лицето на Земята още сега, както стана със с. Бисер или Цар Калоян.

Когато човек чете поредните глупости на "феодалните старци", много е интересно да прочете дългосрочната им прогноза за минал период. и понеже споменът за м. Февруари ни е пресен си направих труда да прочета какви глупости са писали в края на Януари - за м. Февруари ще бъде по-топло от обичайното и с по-малко валежи. Аз не си спомням да е имало година с повече валежи през февруари - та чак и до последния ден - 29-ти. И не мисля че беше топло - точно обратното, беше по-студено. А тия "учени", когато пак тръгнат да искат пари да си спомнят за глупостите дето са писали.

Вън снежеца заваля И покри градските лайна... :) Извод: Когато завали сняг, винаги могат да те настъпят. :) В другите бивши соц. държави при 2 см по улиците машините вече изчеткват тротоарите, излизват ги и финито - но проблемос. Само че тяхните "гербери" не крадат като нашите герберасти. А и там малка машина върши много повече работа от тумба тукашни "дискриминирани" на социални помощи в кожени кужуси и златни ланци!